KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 8 mei 2016

Nog meer bewijs! Rechtspraak door en door Corrupt

Crimineel gedrag van rechters, raadsheren en
ander rechtspraak-tuig nog veel erger en veel
 schokkender, zoals dat uit onderstaande video blijkt!
 


Lange tijd melden wij het al: Rechtspraak grootste, meeste leed,
 ellende en verdriet veroorzakende Criminele Organisatie van de
Schurkenstaat der Nederlanden. Opnieuw onomstotelijk bewijs!
Mr. Dirk Vergunst 
Criminele rechters
Wij meldden het al langer. Rechters en raadsheren die recht zouden moeten spreken zijn zelf criminelen! Misdadigers van de ergste soort.
Dat wisten wij vanwege onze vele bezoeken aan rechtszaken al, maar bovenstaande video bewijst opnieuw hoe door en door verrot rechters, raadsheren, griffiers en ander rechtspraakpersoneel zijn. 
Willem Holleeder

Rechtspraak-schorem wat d.m.v. abjecte werkwijzen zoveel leed, ellende, verdriet en >>> zelfmoord veroorzaken. Aan de orde tijdens deze terechtzitting (video) was, of journalist >>> Sebastiaan Beens links naar de verklaringen van Willem Holleeder offline moet halen. Wij gaan niet inhoudelijk op die kwestie in, maar wijzen op het beraad onderhandse praatje wat rechter mr. Dirk Vergunst met zijn griffier heeft zoals in bovenstaande bovenstaande video te beluisteren is. 

Juridische smeerlapperij dagelijkse kost bij Rechtspraak

Cultuur en structuur
Structureel misdadig werkgedrag door al het rechtspraak-personeel bepaalt de cultuur die bij de rechtspraak heerst. Dat is op te maken uit enkele opmerkingen van de rechter en de griffier in bovenstaande opname. Nadat de rechter aan de griffier vraagt 'Kan jij even snel een vonnis maken' antwoord de griffier lachend én op een wijze waaruit blijkt dat dergelijke gerechtelijke smeerlapperij voor haar dagelijkse kost is, 'dat heb ik al gedaan'. Een niet criminele rechter zou onmiddellijk op verontwaardigde wijze in (moeten) grijpen met bijv.: 'wát zeg je!!!', maar nee, niets van dat alles, rechter crimineel mr. Dirk Vergunst 'gaat mee' in de griffier haar misdadige werkwijze. Wat de griffier voor een vonnis in elkaar heeft geflanst interesseert de rechter niet eens, want dat blijft onbesproken. Gewoon voorlezen straks, moet de Justitiële Toga Schurk gedacht hebben en vaart blind op de abjecte werkwijze van de verdorven griffier.


Zogenaamd
Even later vraagt de griffier aan de 'rechter', 'Niet langer nadenken zogenaamd?' Weer grijpt de rechter naar aanleiding van deze misdadige vraag van zijn griffier niet in, maar antwoordt: 'Nee, dat is niet nodig'. Mr. Dirk Vergunst acht het niet nodig om in te grijpen en vindt het ook niet nodig om zogenaamd even na te denken want mr. Dirk Vergunst is rechter; een criminele rechter.

Toegang tot meerdere nog heftiger en nog meer
schokkende opnamen uit diverse rechtszalen

Meerdere opnamen
Wij hebben toegang tot meerdere opnamen, gemaakt in verschillende rechtszalen. Opnamen die nog veel meer dan in de bovenstaande video onomstotelijk bewijzen, dat Corrupt Zwart Toga Tuig een uitermate milde uitdrukking is, om aan te geven met wat voor een misdadigers de Nederlandse burger van doen heeft als hij met de Toga Maffia in aanraking komt! Wij komen hier de komende tijd (zolang dat mogelijk is) dan ook zeker nog op terug!

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND.

Categorieën: zie hieronder en klik op de labels