KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 31 mei 2016

Leven kleine kinderen voor belangen Woningcorporatie Stadgenoot kapot gemaakt door rechter.

Onmenselijk
Zonder enig gevoel van redelijkheid, onpartijdigheid, menselijkheid en mededogen jegens zeer jonge onschuldige kinderen heeft de Amsterdamse klassen-rechter
mw. mr. F.J. Lourens ten voordele van de veel leed, ellende en verdriet veroorzakende Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, vonnis gewezen in de zaak Iva Guenova. Wij deden >>> uitvoerig verslag van de rechtszitting waar de corrupte Toga Bitch mr. Lourens, openlijk en zonder een sprankje van schaamte, op geen enkele wijze geïnteresseerd was in het weerwoord van de advocaat van Iva Guenova, mr. Sluiter. 

Geen hoor en wederhoor
Rechter mr. Lourens weigerde tijdens de zitting de misdaadgroep en vooral ook haar haar kliek, ofwel haar handlangers te vragen waar de overlast-klachten jegens moeder Gueneva dan wel uit bestonden. Exact dezelfde werkwijze die Misdaadgroep Woningcorporatie en haar Kliek in samenwerking met haar andere >>> rechters toepast in andere woningontruimingsprocedures. Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar Kliek, bekend van de ontelbare brandstichtingen in een van haar >>> wooncomplexen én haar afspraken met een pyromaan op haar kantoor.

Vonnis  
Wij worden slecht geïnformeerd betreffende het vonnis. Vast staat wel dat de woning van moeder Gueneva en haar kinderen op korte termijn op >>> nazi-achtige wijze ontruimd zal worden en dat Gueneva veroordeeld is de proceskosten te betalen.
Wel kan Iva Gueneva zich melden, zo schijnt in het vonnis te staan, voor begeleid- wonen. Moeder Gueneva moet zich dan melden bij de in Amsterdam zo gevreesde gemeente-crimineel; GGD psychiater >>> Herman -pedo poster- Plas. 


Hoe moeder Iva Guenova door de meedogenloze Misdaadgroep Stadgenoot en haar Kliek nog meer kapot is gemaakt leest en ziet u (video) >>> hier.

Door Nico van den Ham i.s.m. de redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Pedofilie, Jeugdzorg, Inbraak, Dakloosheid, Kinderleed, Politiegeweld, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.