KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 17 mei 2016

Cengiz Gurz, vader van door politie dood getrapte zoon Ihsan vervolgd door OM voor uitschelden politieagent

Ihsan Gürz nadat hij is dood
getrapt door de politie
'Hoerenkind', schreef de verdrietige en boze Cengiz Gürz op Facebook. Dat was gericht tegen een politieagent die deel uitmaakte van het Beverwijkse Killer-Cops-Team dat de zoon Ihsan van vader Gürz
in 2011 >>> dood-trapte
Cengiz Gürz is begin dit jaar aangehouden door de Amsterdamse politie afdeling... >>> Zware Criminaliteit.

Vader Gürz mag van de politie en het OM zijn verhaal niet meer vertellen. Niet op Twitter en ook niet op Facebook. Ook zijn optreden op de Turkse TV werd Gürz verweten. Artikelen in Nederlandse en Turkse tijdschriften en kranten mogen ook niet meer! 
Foto's van zijn, door de politie dood getrapte, zoon mag vader Gürz van de politie én het OM ook niet meer publiceren! 
Vandaag was de zitting. Verder lezen onder de video.Hart kwijt
Overleden aan een zwak hart, zo verklaarde de politie destijds en roofde het 'zwakke hart' uit het dood getrapte lichaam van Ihsan. Vervolgens, zoals dat gaat in onze verkapte Schurkenstaat als iets niet zo goed van pas komt, raakte de politie het hart kwijt! De ruimte die door het weghalen van het hart in het lijk van Ihsan was ontstaan, werd opgevuld met oude kranten. 'Valt het niet zo op' moet het politie-schorem hebben gedacht.

'Allemaal in uw eigen 'keurige rechtsstaat' Nederland!

Enkele van de vele artikelen die wij over deze kwestie publiceerden:


>>> Nico van den Ham: Politie trapt jongeman dood.
>>> Lachende politieagenten sleepten naakte lijk uit politiecel.
>>> 
Politie die Ihsan dood trapte wordt niet vervolgd!
>>> Gengiz Gürz. eist door politie gestolen hart van zijn zoon op.

Moord
Zoals gebruikelijk in de Schurkenstaat der Nederlanden is de politie voor het vermoorden van Ihsan niet vervolgd! Nederland Onze politiestaat staat hoog op een Europese lijst genoteerd inzake doden door politiegeweld. De NOS zwijgt. Politieagenten worden in onze Schurkenstaat vrijwel nooit vervolgd als zij iemand hebben gedood! Vader Gengiz Gürz werd vandaag wel vervolgd... Niet voor moord, maar voor belediging ofwel smaad! De rechter legde er nogal de nadruk op dat Gürz ooit had verklaard, dat hij wel wist dat je niet iemand (vooral de politie niet) voor moordenaar mag uitmaken, als de rechter niet heeft beslist dat iemand een moordenaar is. Gürz wist dus dat zoiets in de Nederlandse wet staat, zo stelde de rechter.


Rechter

De 3 rechters gingen niet in op het feit, dat het hart van de zoon Ihsan, 'zoekgeraakt is', Het hart waarvan de politie heeft verklaard, dat het een zwak hart was en dat Ishan aan dat zwakke hart overleden is. Daar ging het nu niet om werd vele malen benadrukt door de rechters. Het gaat om de gekwetste politie, niet om het zoekgeraakte hart! De politie is door de woorden van Gengiz Gurz zeer gekwetst!
Één politieman heeft er zelfs, PTTS aan overgehouden, zijn hart heeft hij nog wel, maar toch! Veel politieagenten lijden aan PTTS is vaak in het reguliere nieuws, vreselijk! 


Inhoudelijk  
Een van de drie rechters (we hebben geen namen, want ook deze rechters hebben zich weer eens niet voorgesteld), verweet Gengiz Gurz dat hij alleen maar negatief over de politie sprak en verzweeg dat zijn zoon cocaïne gebruikte. Die cocaïne was ook na zijn dood in Ihsan zijn lichaam gevonden, verklaarde loog het Nederlands Forensisch Instituut destijds. Het lichaam van Ihsan heeft de familie Gürz nadat het was vrijgegeven naar Turkije laten brengen om daar te begraven. Ook in Turkije is het lichaam van Ihsan onderzocht. De Turkse Forensisch Patholoog dacht drugs in het lichaam van Ihsan te vinden, omdat Ihsan zijn lichaam was dichtgenaaid. De Patholoog vond geen drugs en er waren ook geen sporen van drugs in het lichaam van Ihsan. Wel vond de patholoog oude kranten op de plek waar het -zogenaamde zwakke- hart van Ihsan had gezeten. Maar, daar ging het vandaag allemaal niet over in de Amsterdamse Rechtbank. Het ging er over, dat de politie is gekwetst!


Ballen
Gengiz Gürz zit er begrijpelijkerwijze nog vol van en tussen de antwoorden op de vragen van de rechter, die alleen maar over het beledigen van de gekwetste politie gingen, vertelde Vader Gürz ook nog, dat zijn zoon (terwijl hij op de grond lag) door een politieagent Killer-Cop keihard op zijn ballen was getrapt. Dat de politie hem een glas water weigerde en hem uit de wc pot liet drinken, een emmer water over het naakte lichaam van de toen nog levende Ihsan gooide. Maar ook dat Ihsan toen hij overleden was in de cel, lachend door de politie aan een been, naakt de politiecel uit was gesleept. Gürz heeft dat en nog veel meer allemaal samen met zijn advocaat op een ruim 6 uur durende (bewakings)video gezien. Vader Gürz ging door een absolute hel! Maar daar ging het vandaag niet om. Het ging over de kwetsende opmerkingen van de boze vader Gürz naar de politie toe. 

Eis
De officier van Justitie eiste 120 uur werkstraf, 60 dagen hechtenis indien Gürz zou weigeren te werken. 6 maanden voorwaardelijke celstraf met een proeftijd van maar liefst 5 jaren. Ook moet de familie Gürz duizenden euro's schadevergoeding aan de meest gekwetste politieagent betalen vindt de officier van Justitie. De agent heeft een dikke zeven duizend euro geëist. Uitspraak over 14 dagen. 

Koomen
Ook Jan Koomen was, zoals in de video te zien is, naar de zitting van Gürz gekomen. Koomen zijn zoon Michael werd in 2011 door de zeer gewelddadige Amsterdamse politieman Fred Buffing doodgeschoten. 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Politiegeweld, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.