KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 22 april 2016

Verslag (VIDEO) getuigenverhoor Demmink kwestie

Verslag getuigenverhoor Jettie Bruggenwirth betreffende de kwestie Bart van Well-Joris Demmink-Rodolex. Integraal opgenomen zitting in onderstaande video.
De getuigenis van Jettie is naar onze menig het enige zinnige wat er tijdens de vier-daagse verhoren is verklaard. Uit zeer betrouwbare bronnen hebben wij vernomen dat Jettie veel onomstotelijk bewijs heeft van datgene wat zij tijdens het aangrijpende en zeer schokkende verhoor heeft verklaard. Ook uit datgene wat rechercheur
Chris de Graauw 's middags verklaarde én hoe hij, nadat hij was verhoord in de hal van de rechtbank met Jettie omging, is op te maken, dat deze sterke strijdlustige vrouw uitsluitend voor de waarheid gaat en de feiten vertelt. Zie ook onder deze video! In verband met het vele getreiter en de terreur die momenteel op deze website wordt toegepast i.v.m. het publiceren van te veel waarheid, is het ons niet gelukt de verslaggeving van de verhoren op tijd, op de juiste wijze en in de goede volgorde te publiceren. Ook voor ons telt een dag maar 24 uur en wij konden de terreur van onder andere >>> 'Aanname Journalist' Chris Klomp er op het moment niet bij hebben. Onze excuses!  

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Justitionele Pedofilie. Mediacensuur, Corrupte Journalisten, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.