woensdag 20 april 2016

Algemeen Dagblad 'Journalist' Chris Klomp maakt Goudeerlijke Website Nico van den Ham kapot!

Gluiperd Chris Klomp

Belangrijk zeer schokkend
Demmink getuigenverhoor,
 integraal opgenomen!

Publiceren onmogelijk gemaakt 
door Algemeen Dagblad Journalist
Pedo-Joris Demmink-staats-Trol Chris Klomp. Chris Klomp
Gisteren én vandaag is de Joris Demmink staatstrol-gluiperd Chris Klomp van het Algemeen Dagblad, speciaal naar de Amsterdamse rechtbank gekomen om de goudeerlijke burgerjournalist Nico van den Ham, in het geniep toe te zeggen 'ik ga jou helemaal kapot maken!'

Koen Voskuil
Journalist Koen Voskuil, die anders altijd in zijn eentje voor het Algemeen Dagblad aanwezig is als het om pedofiele zaken waar Joris Demmink bij betrokken is gaat, werd plotsklaps vergezeld door zijn collega Klomp. Niet één staatskrant, als ze al aanwezig zijn op zittingen die te maken hebben met Demmink, stuurt 2 journalisten tegelijkertijd naar zo'n rechtszitting. Het Algemeen Dagblad nu wel. Chris Klomp heeft duidelijk de opdracht de goudeerlijke website van Nico van den Ham te slopen!

Gelaatsuitdrukking Chris Klomp 
Nico van den Ham is inmiddels veel gewend, maar een dergelijke onaangename gelaatsuitdrukking, ofwel de sardonische grijns, die Chris Klomp met zijn dunne enge pruillippen tot uitdrukking bracht op het moment dat hij Nico meedeelde 'ik maak jou helemaal kapot', zal Nico nooit meer vergeten! 


You Tube
Opnieuw heeft Demmink-Staatstrol Chris Klomp, met zijn verbeten bittere grijns, een klacht bij You Tube ingediend over Nico van den Ham. Nu inzake de video, die onder aan dit artikel (nogmaals) is gepubliceerd. Deze site kan niet optimaal werken zonder video kanaal, dus wij gaan ook deze video verwijderen. Dat moeten wij wel, omdat wij op ons antwoord op de klacht van de Joris Demmink-Staatstrol, van You Tube geen reactie hebben mogen ontvangen, terwijl wij van You Tube inzake de onderstaande video wél weer een nieuwe dreiging binnenkregen. De Video moet binnen 48 uur verwijderd zijn anders worden er maatregelen getroffen. Dat zullen wij doen, want Chris Klomp heeft veel macht omdat hij bij een gecensureerde staatskrant werkt. Misschien is onderstaande video wel onze laatste video. Echter, het zal niet ons laatste woord zijn, wat hier nog over gezegd en geschreven zal worden!  

Fred Teeven
Nico van den Ham die onder zeer moeilijke omstandigheden zijn website draaiende probeert te houden is compleet van slag. Daardoor geen verslaggeving van de zittingen van vandaag en ook het integraal opgenomen getuigenverhoor van Jetty Wirtenburg kan door toedoen van staatstrol Klomp op dit moment niet worden gepubliceerd. Echter door extreme goedbedoelde aanmoediging en de fantastische hulp van een lieve medestrijder, waar Nico op dit moment verblijft, gaat hij ondanks de vuile acties van Klomp, morgen gewoon naar voorlopig de laatste dag van de Bart van Well-Demmink-Rodolex verhoren. De zitting op vrijdag gaat niet door, omdat niet alleen Demmink, maar ook een andere getuige af heeft gezegd.

Allemaal in uw eigen Schurkenstaat der Nederlanden. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Mediacensuur, Corrupte Journalisten, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Klokkenluiders, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.

Later dus meer. Hieronder stond de Video (nu een foto) waarover Chris Klomp een klacht bij You Tube heeft ingediend. Dat was omdat Klomp zelf in het beeld ging staan zwaaien (zoals op de foto te zien is) en zei; 'Het zou mooi zijn als dit er op komt te staan', of woorden van gelijke strekking. 

Extra mededeling: Op 16 maart 2016 hebben wij ook de foto die op deze plek stond weg moeten halen. Hoe dat is gegaan en waarom, zullen binnenkort in een apart artikel uiteenzetten. 


NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND door nico-van-den-ham