KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 9 maart 2016

Woningcorporatie Stadgenoot blij met Afgehakt Hoofd van voormalig werknemer?

Bestuursgangster Gerard Anderiesen, Burgemeester Eberhard van der Laan en Kantonrechter Mensenrechtenschender mr. C.L.J.M. de Waal blij met afgehakt hoofd van voormalig werknemer van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot? 

>>> Het artikel in het Stadgenoot krantje
Bestuursgangster Gerard Anderiesen


Burgemeester Van der Laan in zijn nopjes

Burgemeester Van der Laan heeft 'diep geschokt' gereageerd op de vondst van een afgehakt hoofd van een voormalig werknemer van misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot. 'We zijn geconfronteerd met een uiterst lugubere vondst. Het is een schok voor de openbare orde en het heeft op iedereen heel veel indruk gemaakt' zo huichelde Van der Laan tegen verslaggevers.

Amsterdamse doofpotzaak
Nog niet bevestigde bronnen melden ons dat Eberhard van der Laan er nog bij vertelde: 'elk nadeel heeft zijn voordeel'. 'De aandacht van een van de grootste en smerigste doofpotschandalen van Amsterdam, die de openbare orde jarenlang heeft geschokt en veel angst én een zwaar verminkt slachtoffer (een huurder van de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot) heeft veroorzaakt, wordt zo even afgeleid door dit afgehakte hoofd'.

Klokkenluider
'Klokkenluider Nico van den Ham blijft de aandacht maar opeisen voor dit Amsterdamse doofpotschandaal', zo ging Van der Laan verder 'en gaat ondanks alle onmenselijke straffen die door de Misdaadgroep Stadgenoot en haar Kliek op hem worden toegepast, gewoon door met publiceren over de vele, vele brandstichtingen in een groot wooncomplex van de Amsterdamse Misdaadgroep'. 'Datzelfde geldt voor de afspraken die bestuursgangster Gerard Anderiessen blijkbaar had met de pyromaan', aldus Van der Laan'. 

Zie ook >>> Had Gerard Anderiesen (Woningcorporatie Stadgenoot) afspraken met een pyromaan voor het grote geld?

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Moord, Misdaad, Volksverlakkerij, Klassenrechtspraak, Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen, Klokkenluiders.


Dit artikel is apart naar de volgende e-mailadressen gezonden:
 
ganderiesen@stadgenoot.nl, e.van.der.laan@amsterdam.nl, fstorm@stadgenoot.nl pdehaas@stadgenoot.nl, rboomgaart@stadgenoot.nl, mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl,  pers@amsterdam.politie.nl mhabets@stadgenoot.nl 
jack.druppers@amsterdam.politie.nl, 
secretariaatamsterdam@sp.nl, info@huurgenoot.nl, jbulder@stadgenoot.nl randjan.bissesar@mentrum.nl secretariaatamsterdam@sp.nlvangnet@ggd.amsterdam.nl