KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 2 maart 2016

Discriminerende Tweede Kamerleden stemmen voor aparte opvang homoseksuele- vluchtelingen

Tweede Kamerleden Eigen-Volk-Volksverlakkers Verwelkomen Gewelddadige Criminelen in  Schurkenstaat der Nederlanden!

VERWARMDE OPVANG, MET INTERNETAANSLUITING. 
VERBODEN VOOR DAKLOOS GEMAAKTE NEDERLANDERS.
De ergernis en weerstand onder grote groepen Nederlanders tegen ons discriminerende Kabinet én Tweede Kamerleden groeit met de dag. Gisteren was de stemming over een motie van D66. Die gaat over de aparte opvang van homoseksuele, lesbische en transgender-asielzoekers.

AMSTERDAMSE DAKLOZEN IN DE KOU IN HET 
VONDELPARK ZONDER INTERNETAANSLUITING.

Elk Tweede Kamerlid dat aan de discussie over aparte omvang meedoet en niet spreekt over de 10 duizenden dakloos gemaakte Nederlanders maakt zich schuldig aan het discrimineren van Nederlanders en keert zich daarmee tegen haar eigen bevolking.Homo's afvoeren

Gisteren stemden 72 Tweede Kamerleden Eigen-Volk-Volksverlakkers voor de motie voor aparte opvang voor homoseksuele vluchtelingen en gaven daarmee de vaak gewelddadige homohaters hun zin. 67 leden stemden tegen.
Net zoals in onze Schurkenstaat melders van misdaden zwaar worden gestraft en de >>> criminele elite daders van die misdaden volledig vrijuit gaan, staat ons Schurken-Regime ook in deze kwestie aan de zijde van de criminelen. De homo- seksuele vluchtelingen worden afgevoerd. De gewelddadige potenrammers mogen blijven en worden niet terug gestuurd naar eigen land.  

Homo's in elkaar rammen loont en is een 'fijne' aanmoediging voor misdadige vluchtelingen voor de toekomst!

Woning
Gewoon een paar homo's in elkaar rammen om ze te laten afvoeren kán in 'keurig' Nederland als je zelf geen Nederlander bent. Een fijne bemoedigende opsteker voor de criminele vluchteling voor later als hij/zij de plaats heeft in genomen van een van de vele >>> feestelijk uit hun woning gezette Nederlandse gezinnen (50 per dag). Buurman homoseksueel? 'Gewoon in elkaar rammen en wegtreiteren is ons tijdens het verblijf in de vluchtelingen-opvang geleerd'. Het Schurken- Regime van De Staat der Nederlanden, staat u daarin volledig bij als u geen geboren Nederlander bent, maar hierheen bent 'gevlucht' voor geweld. Bijkomstig voordeel voor de vluchtelingen in het algemeen, nadat de homoseksueel zijn woning uit is gezet, is er weer een woning vrij voor een nieuwe vluchteling. 

Onbegrijpelijk dat een volk dit allemaal pikt! 

Door Nico van den Ham i.s.m. de redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Homorechten, Misdaad, Volksverlakkerij, Klassenrechtspraak, Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen, Klokkenluiders.