KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 26 februari 2016

VUILE POLITIE-PROPAGANDA-VIDEO OVER HUISUITZETTINGEN MÉT KROKODILLENTRANEN

Befehl ist Befehl ! Ook voor de Knuffels én Suske en Wiske!

In de onderaan in dit
artikel geplaatste
Politie-Propaganda-Video lijkt
het of politieman Ferry bijna in
krokodillentranen uitbarst.

Ferry 'vindt het heel erg', dat hij deurwaarderstuig moet helpen om gezinnen dakloos te maken'. Vooral als er kleine kinderen met hun speelgoed door Ferry op de straat moeten worden gekwakt.

Toneelspelen

Ferry is behalve politieman ook een goed toneelspeler en dat was dan ook precies wat het Politiedienstencentrum, afdeling Korpsmedia, zocht om deze misselijkmakende Politie-Propaganda-Video te maken. Ferry speelt dat hij geëmotioneerd raakt (vooral vanaf 2.15) en veinst dat hij een heel integere politieman is. Ferry huichelt dat hij op het punt stond 900 euro van zijn bankrekening af te halen. Met dat bedrag zou de in het zwart met wespengeel geklede diender hebben kunnen voorkomen, dat kleine onschuldige kinderen met hun Suske en Wiske boekjes en hun speelgoeddieren als oud vuil door Crimineel Gerechtsdeurwaarders-Schorem de koude straat op worden gezet. 

Oorlog!
Hoe '1940-1945 fout' kan een politieman in 2016 zijn!!! Hoe 'oorlogsvuil' (dat nooit weer) kunnen medewerkers van het Politiedienstencentrum, afdeling Korpsmedia, die de video hebben gemaakt, te werk gaan? Om in 2016 op deze wijze zo een politie propaganda-video te maken en in de publiciteit te brengen, openlijk en zonder enige schaamte, wat voor een onmens ben je dan?  Voor grote groepen simpele mensen is het oorlog in Nederland! Voor grote groepen medemensen herleven Nazi-tijden in onze verkapte Schurkenstaat. Maar politieman Ferry verteld op theatrale wijze, dat hij op het punt stond om 900 euro van zijn rekening over te maken. Onschuldige kleine kindjes zouden dan niet met hun speelgoed, in opdracht van Rechters Corrupt Zwart Toga Tuig de straat op hoeven te worden gekwakt.

€900,-

Politieman Ferry heeft die 900 euro niet betaald!....  Schandalig zou je zeggen. Maar dat politieman Ferry de gore moed heeft, dan later veinzend jankend aan Nederland te vertellen dat hij bijna die 900 euro heeft overgemaakt, en daarmee een goede beurt wil maken, is niet schandalig, maar volksverlakkend misdadig! Echt gebeurd! Kijk maar naar de onderstaande video.

Misdaadgroep Jeugdzorg
'Ga wat anders doen politieman Ferry! Help geen Gerechtelijk Deurwaarderstuig meer om in opdracht van Crimineel Toga Tuig medemensen op nazi-achtige wijze dakloos te maken. Medemensen, niet alleen kinderen, maar ook ouderen en alles wat daar tussen in zit worden op deze wijze, met medewerking van o.a. jou, he-le-maal kapotgemaakt! De gevolgen naderhand, zijn meestal onbeheersbaar en onoplosbaar. Help ook geen misdaadgroepen zoals Jeugdzorg meer om immens veel geld aan kinderen te verdienen door ze massaal, krijsend dat ze bij mamma of pappa willen blijven, bij hun ouders weg te sleuren politieman Ferry.'

Schiphol-WC's

Wees geen politieman meer Ferry! Hang je belachelijk makende Pinokkio Politie-pakje aan de wilgen en ga in plaats van meewerken aan misdrijven tegen de menselijkheid plegen, wat anders doen. Ga schoffelen, broodjes rondbrengen, toiletten schoonmaken op Schiphol of vraag een uitkering aan. Stop met het meewerken om medemensen te vernielen en kapot te maken! Stop met je vuile '40- '45 praktijken, want daarmee is je werkwijze absoluut te vergelijken. Stop met je onechte gejank Politieman Ferry en kijk ook nog even naar de onderstaande tabel inzake de Misdaadorganisatie Jeugdzorg!'   
Door Nico van den Ham i.s.m. de redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Politie, Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Media-cencuur, Mensenrechtenschendingen, Klassenrechtspraak en Volksverlakkerij.