KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 18 februari 2016

Verdrietige vader van vermoorde Ihsan Gürz opnieuw behandeld als crimineel

Cengiz Gürz, de vader van de in 2011 door de politie vermoorde Ihsan Gürz (22), stond verleden week voor de strafrechter.
De aanklacht: belediging van de politieagenten die bij de aanhouding en de moord van zijn zoon waren betrokken.
Bij die aanhouding, maar ook nog daarna, heeft de politie net zo lang op Ihsan Gürz in- getrapt, zelfs zijn >>> ballen waren blauw, dat Ihsan er aan overleden is.

Hart 'kwijt'
'Overleden aan een zwak hart' zou volgens het gewelddadige politietuig de oorzaak zijn geweest van het overlijden van Ihsan. 
Het mogelijke bewijs dat er met het hart van Ihsan niets mis was, is daarna, zoals dat dan gewoonlijk gaat in onze Schurkenstaat, zonder enige schaamte uit het lijk gesneden en weggemaakt. 
In de ontstane lege lichaamsruimte van het lijk van Ihsan, daar waar het hart heeft gezeten, zijn oude kranten gepropt. Dat bleek bij een 2e lijkschouwing.
Die lijkschouwing was in het
>>> land wat door ons verkapt Schurken Regime, inzake de mensenrechten zo vaak op de vingers wordt getikt. 
Welk land? >>> Turkije.

Toga Tuig
Dat Ihsan Gürz, net zoals >>> vele anderen is vermoord door de politie, wordt ook nog eens ondersteund door een verklaring van een door Gürz zelf ingeroepen patholoog-anatoom, dr. Spendlove. Maar die verklaring komt de politie en daarmee dus ook het OM geheel niet van pas en is dan ook door het Corrupte Zwarte Toga Tuig schaamteloos terzijde geschoven. 

Crimineel
De intens verdrietige en bijna kapot gemaakte familie Gúrz is nog steeds op zoek naar gerechtigheid. Maar in plaats dat het een en ander goed en vooral eerlijk wordt uitgezocht, wordt slachtoffer vader Gürz, behandeld als een >>> zware crimineel.

Wespengeel
Vervolging van de tien agenten en de politiearts die bij de aanhouding en verzorging in de cel betrokken waren, werd door het gerechtshof afgewezen: 'het hof zag hier geen aanleiding voor', ofwel de Toga Maffia houdt ook in deze kwestie weer schaamteloos de handen boven het hoofd van haar in het zwart met wespengeel geklede hulptroepen.

27 mei
De zitting van vorige week betrof een regiezitting. Een zitting waar alleen de datum en het tijdstip voor de volgende zitting misselijkmakende schijnvertoning is bepaald.
Die zitting vertoning, waar de kwestie dan 'inhoudelijk wordt behandeld', vindt plaats op 27 mei aanstaande. 


Uiteraard hebben wij contact met de familie inzake de feiten.
Echter, dit artikel valt geheel onder de verantwoordelijkheid van de redactie
van de website NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND!


Dit artikel is ook naar de volgende adressen toegezonden:

embassy.thehague@mfa.gov.tr deventer@turkishconsulate.nl consulate.rotterdam@mfa.gov.tr info@welkomturkije 

Twitter: @minbuza  #Koenders


Lees ook hoe lachende politieagenten het naakte lijk van Ihsan aan zijn voeten uit de politiecel sleepten >>> CENGIZ GÜRZ, VADER VAN DOOR POLITIE DOOD GETRAPTE ZOON EIST UIT LIJK GESTOLEN HART OP 

>>> Turkse Minister Buitenlandse zaken meer gevoel in zijn pinknagel dan
 PvdA Schurk Bert Koenders in zijn hele lijf


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Moord, Discriminatie, Volksverlakkerij, Staats-misdrijven tegen eigen bevolking,
Mensenrechtenschendingen, Media-Censuur, Klassenrechtspraak.