zondag 31 januari 2016

Staatstrollen slaan onder schuilnamen toe op Facebook

Iedereen die eerlijk te werk gaat inzake het bestrijden van het ongelooflijke veel ellende, leed en verdriet veroorzakende staatstuig en een beetje ingevoerd is, weet dat als je naar bekende Staatstrol
<---- 
Hogeweij verwijst met de opmerking 'kijk maar eens wat hij over Nico (en al die andere medestrijders) schrijft', begrijpt dat je dan zelf een gevaarlijke staatstrol bent Annette van Kleef. 


Staatstrollen
Weinig last van de vele staatstrollen ofwel moderne NSB'ers tot voor kort. Maar sinds Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar steeds groter wordende kliek, waaronder De Rechtspraak in de gaten heeft dat Klokkenluider Nico van den Ham ondanks de meerdere op hem toegepaste zware straffen voor het melden van de talrijke misdrijven van de Amsterdamse Misdaadgroep én de Rechtspraak gewoon doorgaat met publiceren op deze website is dat wel anders geworden.  

Straffen
Na een 7 jaren durende op Nico van den Ham toegepaste onmenselijke Klokkenluider- vervolging gaf Misdaadgroep Stadgenoot klassen-rechter >>> R.H.C. Jongeneel opdracht de Melder van haar Misstanden te veroordelen tot een buitenproportionele boetebedrag van maar liefst >>> 12.000 euro. Toen ook daarna opnieuw bleek dat de inmiddels 63 jarige Klokkenluider de waarheid niet van zijn site wilde halen en gewoon doorging met het publiceren van die waarheid, werd Nico door kantonrechter mensenrechtenschender, mr. C.L.J.M. de Waal zonder hoor en wederhoor, dus zonder rechtszitting uit zijn woning gezet. Ook nu weer gaat de inmiddels dakloze Van den Ham nog even door! Dat kan alleen vanwege de meer dan fantastische steun van een medestrijder, die weet dat Klokkenluider Nico van den Ham uitsluitend datgene publiceert wat verifieerbaar de waarheid is.

Facebook
Vanmorgen werden wij via Facebook er op attent gemaakt dat er op een 'zweef'- website sinds 21 januari jl. een bericht staat van staatstrol Annette van kleef.
Wij kennen de eigenaar van de site wel, maar bezoeken zijn site nooit. Blijkbaar doen vele anderen dat ook niet, want anders waren wij door onze lezers allang attent gemaakt op het artikel dat, zoals aan de datum te zien is, al 10 dagen op die site staat. Omdat er daardoor wellicht tot grote ergernis van de staatstrollen Annette van Kleef en  Debbie
Beekwielder van onze kant maar geen reactie kwam, werden wij ten einde raad, vandaag door hen maar op het artikel gewezen via Facebook. 
Toevallig wilden wij binnenkort een artikel wijden aan de vele staatstrollen, meest beheerders van groepen, die op Facebook om zich heen slaan. Dat artikel zou overigens niet in verband staan met deze kwestie. 

Schuilnamen

Zowel Annette van Kleef als ene Debbie Beekwielder opereren onder schuilnamen op Facebook. Nico van den Ham publiceert, omdat hij in zijn artikelen niet liegt en dat dan ook kan doen, onder zijn eigen naam met vermelding van tel. nr., e-mail adres en tot voor kort zijn adres wat hij nu niet meer heeft. 

Foto
Boven het artikel van Annette van Kleef staat een foto die de indruk geeft dat dit het gezin Spithoven is. Nico herkent deze mensen absoluut niet behalve de man uiterst rechts, waarvan het lijkt of zijn afbeelding in de foto is geplakt en die wel eens op de boerderij langs komt. Hier de foto en het artikel van >>> Annette van Kleef. Dat artikel is een reactie op ons artikel dat wij publiceerden op >>> 12 januari 2016.

Artikel
Het artikel van de gevaarlijke staatstrol begint met de leugen dat 5 medebewoners aangifte hebben gedaan tegen Nico. Ook zouden er 2 mensen zijn verhuisd om van het getreiter van Nico af te zijn. Tevens meldt Annette van Kleef dat Nico van den Ham opgesloten moet worden in een psychiatrische inrichting. Dit is exact dezelfde herkenbare werkwijze die de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek al 7 lange jaren op Nico toepast. Gewoon in opdracht van de misdaadgroep Stadgenoot dus. Dat blijkt uit meer, want tegen meneer Arjan Gelder heeft Annette verklaard, dat zij contact heeft met de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot.

Jeroen Hogeweij 
Tevens moest Arjan Gelder, die 4 keer meneer Schelder wordt genoemd en dus ook door de mol door de stront wordt gehaald, maar eens op de website van de gevaarlijke staatstrol Jeroen Hogeweij kijken wat die over Nico schrijft. Alleen al deze opmerking bewijst onomstotelijk dat Annette van Kleef een dienaar is van de >>> (semi) overheid en van de corrupte rechtspraak. Iedereen die een beetje eerlijk te werk gaat inzake het bestrijden van het ongelooflijke veel ellende, leed en verdriet veroorzakende staatstuig en een beetje ingewijd is, weet dat als je naar de bekende staatstrol Hogeweij verwijst met de opmerking. 'kijk maar eens wat die over Nico (en al die andere medestrijders) schrijft', begrijpt dat die aanwijzer dan zelf een volksverrader is. 


Stadgenoot
Alles wordt in het werk gesteld om Nico van den Ham, die ook nog vergeleken wordt met journalist, volksheld drs. Micha Kat (enorm bedankt daarvoor) nog verder kapot te maken. Vanaf de derde dag dat Nico op de boerderij aan de Broekweg nr. 9 in Wijk bij Duurstede is er een psychologische oorlog ontketend die zijn weerga niet kent.
Het kost te veel tijd om alles op dit moment hier te vermelden.

Dagvaarding
Inzake de documenten die in het artikel worden getoond kan Nico zich niet verdedigen omdat ze onleesbaar zijn. Wel nodigt Nico van den Ham iedereen uit om bij zijn voormalige buren te gaan informeren. Nico woonde op nr. 136 aan het Prins Bernhardplein te Amsterdam. Ook kan Nico maar liefst 125 handtekeningen van medebewoners tonen die verklaren aan Nico een goede buurman te hebben (gehad). Bovendien is Nico zonder rechtzitting, dus zonder hoor en wederhoor veroordeeld tot dakloosheid op gronden waarvoor het huurrecht zich absoluut niet leent. Geen woord in de dagvaarding inzake de verhuizingen of aangiftes van buren. Hoe kan dat?

Ontruiming Woning
Nico heeft inderdaad later in een telefoongesprek gezegd dat de ontruiming uiteindelijk zou plaatsvinden op 20 januari 2016, maar dat de opdrachtgever van staatstrol Annette Van Kleef eerst (om Nico nog meer te straffen) had aangekondigd de woning te ontruimen op 14 december 2015.

Compressor
Een nieuwe compressor, hogedrukreiniger, lassappraat, vele goed gevulde gereedschapskisten, veel ander elektrisch gereedschap en nog veel meer zijn op de boerderij achtergebleven. Nico heeft de huur van de aanhangwagen betaald voor het ontruimen van de woning, voor maar liefst €92,- de Volvo van Annette van Kleef vol getankt, door Nico betaald en ook nog €100,- contant aan Annette gegeven. Nico heeft slechts nog wat kleding en andere zaken voor eerste levensbehoeften. Verder is hij alles kwijt. Nico begrijpt nu waarom Annette van Kleef zo aandrong om maar bij haar op de boerderij te komen en niet ergens anders heen te gaan. Nico heeft Annette nooit gevraagd te mogen komen! 

Extra Beveiligde Gevangenis (EBI)
Het gaat te ver en kost te veel tijd om op alle leugens die Staatstrol Annette van Kleef voor haar opdrachtgevers in het artikel heeft vermeld in te gaan. Misschien later nog eens. Wel reageren wij nog op het aanbod om voor 31 januari 2016 de spullen te mogen komen ophalen. Buiten het feit dat we dat niet redden, het is vandaag 31 januari, zou Nico dat nooit doen! De reden daarvoor is dat de partner van Annette, Peter Spithoven zo'n anderhalf jaar in de Extra Beveiligde Gevangenis in Vugt heeft gezeten voor mishandeling. En dat is met een beetje moeite, nu weer wél te verifiëren. En ja, de 63 jarige Klokkenluider Nico van den Ham kan dan wel een grote bek op zijn website hebben, maar het opnemen tegen een ongeveer 20 jaren jongere man van zo'n kaliber wordt ook Nico een beetje te veel. Daarvoor zijn de botten inmiddels te broos zullen we maar zeggen.

Volgers
Personen die in de door Misdaadgroep Stadgenoot en haar Kliek aan de staats-mollen gegeven opdrachten geloven moeten zich vooral afkeren van klokkenluider Nico van den Ham! Natuurlijk is het fijn om zo veel mogelijk bezoekersaantallen te halen.
Maar laffe, meest onder schuilnamen opererende, volksverraders en hun aanhangers hoeven we niet op onze site. Wegwezen dus alsjeblieft!

Ook wij konden nog niet zo lang geleden niet geloven dat gebeurtenissen zoals hierboven omschreven plaatsvinden. Nog steeds staan we elke keer weer opnieuw versteld inzake hoe ver de heersende klasse gaat om haar mondige slachtoffers kapot te maken en zelfs uit te moorden. 

Dit artikel kan de komende tijd nog worden bijgewerkt. 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Volksverlakkerij,Mensenrechtenschendingen, volksveraders Klassenrechtspraak.