KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 12 januari 2016

Nico van den Ham bestolen, vals beschuldigd van ernstige misdrijven en bedreigd door staatstrollen

Het houdt niet op. Nico van den Ham bestolen van alles wat hij nog had, bedreigd en opnieuw vals beschuldigd van zeer zware misdrijven. Nu niet door Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, maar door Smerige Staatstrollen. Samenwerking staatstrollen met misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot een feit. Dat Annette van Kleef tevens verwijst naar de verhalen over Nico van >>> deze smerige staatstrol bewijst zij zelf dat zij een trol is.
Inanna Eresjkigal (schuilnaam) echte naam waarschijnlijk Debbie (achternaam niet bekend). 

Bekend van demonstraties en het bestellen van zeer exclusieve dure drankjes als haar wat te drinken wordt aangeboden. 
Annette van Kleef, die beweert dat Nico vanaf 09.00 u. 's morgens dronken is, gaat Nico van den Ham vermoorden én aanklagen (of is het andersom?) voor smaad en laster als hij ook maar een woord aan haar en staatstrol Debbie besteed op zijn site. Nico houdt echter voor niemand zijn mond dicht als het om de waarheid gaat, vertelt hij in het laatste gedeelte van de video. Niet voor Misdaadgroep Stadgenoot, Corrupte Rechters en ook niet voor de Trollen Annette en Debbie.  
'

Inanna Eresjkigal ofwel Debbie speelt mooi weer met een heel klein gedeelte van de door haar gestolen boodschappen (in het middelste karretje) van Nico van den Ham.
Waar is de rest, vraagt Nico van den Ham zich af? Bij Debbie in de kast? 


Door Nico van den Ham