KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 8 januari 2016

Klokkenluider van Woningcorporatie Stadgenoot wil graag status asielzoeker

Kapot
Gelet op zijn huidige omstandigheden zou Klokkenluider Nico van den Ham graag de status asielzoeker willen hebben. Nico van den Ham heeft vele brandstichtingen gerapporteerd in een groot wooncomplex van de Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot en heeft uiteindelijk de dader van die misdrijven, waar een zwaargewonde bij is gevallen die voor zijn leven verminkt is, zelf gepakt en aan de >>> politie overgedragen. Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot die nogal begaan was met de pyromaan en afspraken met de crimineel had, ja u leest het goed, heeft Nico van den Ham daarna 7 jaren lang d.m.v. een beestachtige klokkenluiders-vervolging kapot proberen te maken. Tot nu toe is dat nog niet volledig gelukt. Hoe het allemaal is begonnen leest u >>> hier

Criminele Rechter
Onlangs heeft kantonrechter Staatscrimineel, Mensenrechtenschender mr. C.L. J.M. de Waal voor o.a. Bestuursgangster >>> Gerard Anderiesen van de misdaadgroep Stadgenoot, zonder hoor en wederhoor, dus zonder rechtszitting, beslist dat Klokkenluider Nico van den Ham voor het melden van die misdrijven zijn woning uit gezet moet worden. De zeer kleine éénkamerwoning van Nico van den Ham zal door de Criminele Organisatie Woningcorporatie Stadgenoot vanaf dan worden verhuurd voor bijna het dubbele (ong. €530,-  incl.) dan dat Nico van den Ham er voor betaalde (283,41,- incl.).

Nazi
De Nazi-praktijken (in '40 '45 werden er ook veel gezinnen, net zoals de ong. 50 per dag nu, hun woning uit gesleurd) zullen de bijna 63 jarige Klokkenluider die inmiddels van hot naar her zwerft waarschijnlijk uiteindelijk fataal worden. Precies datgene wat Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, waaronder mr. C.L.J.M. de Waal met zijn oorlogsmisdadigers-mentaliteit, beogen.
Nico van den Ham die de laatste jaren ook het massale gesjoemel ten voordele van de grote kapitaalkrachtige organisaties in de Nederlandse rechtszalen meldt, is een 'doorn in het oog' van de 'edelachtbare' Toga Criminelen van het laatste woord.

Asielzoeker

Nico, zou onmiddellijk willen tekenen voor de status asielzoeker (in eigen land). Dat zou voor Nico betekenen, gratis onderdak, gratis eten, vaak gratis openbaar vervoer, gratis zorgverzekering, geen eigen bijdrage zorg, gratis tandarts, gratis en straffeloos, ongevraagd aan jonge vrouwen friemelen (wat Nico overigens absoluut niet zou willen doen!), gratis Wifi, gratis vispassen, gratis  alle nodige hulp enz. enz. enz.   
De Klokkenluider van Woningcorporatie Stadgenoot en de rechtspraak wil graag de status asielzoeker en zou graag niet worden gediscrimineerd.  

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen, Moord, Volksverlakkerij, Media-Censuur, Klassenrechtspraak.