donderdag 21 januari 2016

1940-1945 taferelen bij Woningcorporatie Stadgenoot

Woningontruiming
Net zoals elke dag, op ongeveer 50 andere plaatsten in onze Schurkenland speelden er zich gisteren aan het Prins Bernhardplein 136 te Amsterdam taferelen af, die overeenkomen met de werkwijzen van de nazi’s in de 2e wereldoorlog.
Werknemers Moderne NSB’ers van de Misdaadgroep Van der Hoeden | Mulder gerechtsdeurwaarders kantoor, van crimineel >>> mr. Jeroen Boudewijn, de politie (zie ook>>>
De rol van de Nederlandse politie tijdens de Tweede Wereldoorlog), gemeentemedewerkers, de grijnzende in euforie verkerende >>> huismeester van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, de slotenmaker en wat sjouwers van een bedrijf dat ook het geld 'verdient' aan het leed en de intense ellende van anderen, hebben de woning van Klokkenluider Nico van den Ham aan het Amsterdamse Prins Bernhardplein 136 ontruimd. 

Artikelen 

Opnieuw zouden we de verhalen over de 7 jaren durende beestachtige klokkenluiders- vervolging die het leven van Nico van den Ham, de melder van de misdrijven van de criminele organisatie Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, volledig heeft verwoest kunnen opschrijven. Maar het wordt een keer vervelend telkens in herhaling te treden en daarom voor de geïnteresseerden hier de oorsprong van de kwestie via deze link 
>>> BEWIJS! NEDERLAND IS GEEN RECHTSSTAAT, deel 1

Niet te bevatten 
Voor ons is het niet te bevatten dat een volk het toelaat dat een relatief kleine groep onmensen, ten gunste van het grootkapitaal, ongestraft grote groepen mensen, zoveel ellende, leed en verdriet kan aandoen. Voor alle duidelijkheid, we hebben het dan niet uitsluitend over daklozen! Als onze eigen situatie dat nog toelaat, komen we hier de komende tijd via deze of als dat niet meer kan, via onze andere weblogs op terug. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Volksverlakkerij, Mensenrechtenschendingen, Media-Censuur, Klassenrechtspraak.