KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 26 juni 2015

Nico van den Ham en Henk Faasen over Jeugdzorg

Vlak voor dat de familie Faasen hun huis uit zouden worden gezet, had Nico nog een gesprek met Henk Faasen over de immens veel leed en ellende veroorzakende misdaadgroep Jeugdzorg. De gedwongen woningontruiming ging niet door. De Faasens zijn met hun 2 honden vanwege de inzet van zeer velen, meest Facebook- leden die dit >>> artikel massaal hebben gedeeld, met veel gedoe maar zonder dwang in een andere woning terechtgekomen. Alles beter dan dakloos op de straat, maar de problemen van de familie zijn verplaatst van het ene naar het andere adres. Duidelijkheid bijvoorbeeld of hun 16 jarige dochter Laura (die stapelgek met haar moeder en vader is) bij haar ouders kan blijven en niet alsnog bij hen zal worden weg gerukt door de criminele organisatie Jeugdzorg, is er niet.
 

De al op 17 juni jl. aangekondigde artikel, het onomstotelijke  'BEWIJS! NEDERLAND IS GEEN RECHTSTAAT' deel 1 en 2 gegarandeerd in de loop van de volgende week op deze site! Excuses voor de (wegens chronisch tijdgebrek) vertraging. Honden onder video! 

De vriendelijke honden van de familie Faasen zijn niet in bovenstaande video 'gemonteerd' maar wel in de video vanaf 6.15,  in dit >>> artikel