KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 23 juni 2015

Overheid voor mondige burger steeds gevaarlijker

Visitor information

Date & time:
Jun/12 3:00 PM
IP address:
159.46.196.29
Pages viewed:
3
Visit length:
00:01:20
Number of visits:
1 (First time visitor)
Language:
Nederlands
Country:
Netherlands
City:
The Hague
Organisation:
Ministerie Van Justitie
Operating system:
Windows 7
Browser:
Microsoft Internet Explorer 10.0
Screen resolution:
1600x1024
Colors:
24 bit true color
Entry page:
Referring url:
Click path
1. 
15:00:16
2. 
15:00:30
3. 
15:01:21

Micha Kat
Tegen de 'te veel waarheid' Journalist Micha Kat is onlangs >>> 10 maanden gevangenisstraf geëist voor het (je zou denken VERMOORDEN) beledigen van redacteur volksverlakker Marcel Gelauff van het indoctrinerende gecensureerde staats- NOS Journaal. Micha moet in buitenland verblijven vanwege de aanhoudende terreur van het OM en de Nederlandse >>> Showproces-Rechtspraak. Volksheld Kat publiceerde honderden artikelen over vuile staatszaken van o.a. het OM, de rechtspraak, politiek, Joris Demmink, Els Borst, en de Telegraaf.
Ook slachtoffers, in de nek of rug dood geschoten door de politie, terwijl ze ongewapend van die politie wegliepen, kregen aandacht op zijn website Klokkenluideronline die inmiddels is overgegaan in >>> Revolutionair Online.
Journalist Micha Kat bewees en bewijst nog steeds het Nederlandse volk een grote dienst, maar heeft zijn eerlijke berichtgeving al eerder moeten bekopen met 4 maanden cel en tientallen rechtszaken. Nu Kat zo ongeveer al zijn mensenrechten zijn afgenomen door de Toga Maffia mag hij het verder, op wat uitzonderingen na, alleen uitzoeken. Micha Kat verdient massale steun en zou op extreme wijze door het Nederlandse volk in volledige bescherming moeten worden genomen!      


Cenzig Gürz
Cengiz Gürz, wordt als crimineel door de Nederlandse Staat ons verkapte Schurken-regime neergezet, omdat Cürz, de vader van de door de politie dood getrapte zoon,
zijn
>>> mond daarover niet wil houden.
Gürz is boos op de politie, die nadat zijn zoon was doodgetrapt ook nog eens het hart uit het lijk van Ihsan Gürz roofden en
>>> oud krantenpapier in de ontstane ruimte van het lijk propten. Vader Gürz is meerdere malen verhoord en zelfs gearresteerd vanwege het retweeten van een Twitterbericht en het plaatsen van berichten op Facebook. Vader Gürz ging door een hel toen hij samen met zijn advocaat beeld- opnamen zag waar zijn zoon Ihsan, die stervende was, door een lachende politieagent, spiernaakt aan één been uit zijn cel werd gesleept. Ook kreeg Gürz de politie aan huis voor vermeend wapenbezit. Op dit moment wordt nog steeds alles gedaan om Gürz senior in navolging op zijn zoon kapot te maken. Hierover kunnen wij op dit moment om moverende redenen helaas niet berichten. De familie Gürz verdient massale steun en zou op extreme wijze door het Nederlandse volk in volledige bescherming moeten worden genomen!       

Dodenlijst mr. Joris Demmink
Joris Demmink is voor wie het nog niet weet (echt, dat zijn er velen) de voormalig hoogste baas van het ministerie van justitie. Er zijn vele bewijzen dat mr. Demmink zijn justitiële snikkel in minderjarige jonge jongens heeft gepropt. Veel mensen denken dat deze staats-schurk hier ooit nog voor zal worden vervolgt. Echter, de enigen die in deze kwestie worden vervolgt en reeds zijn vervolgd, waaronder journalist Micha Kat, zijn diegenen die er hun mond over open doen of hebben gedaan. De kosten die mr. Demmink reeds heeft gemaakt (advocaat e.d.) vanwege deze pedofielen-kwestie, geschat op ruim 2 ton aan Euro's, komen uit de staats-pot ofwel uw portemonnee. 
Minstens vier sleutelfiguren in deze Staats-Pedofiel- Kwestie, waar nog veel meer rechters, raadsheren en OvJ 's bij betrokken zijn, zijn onder verdachte omstandigheden overleden. Of is het beter om te schrijven >>> vermoord? 

Klein duimpje 
Jan met de pet verliest het in een geschil met grote organisaties vrijwel altijd in de rechtszaal zegt ook de consumentenbond na een >>> onderzoek.
Het artikel 'Klein duimpje in de rechtszaal' van de consumentenbond is in de Geldgids van de Consumentenbond gepubliceerd. Een artikel naar aanleiding van dat onderzoek is gepubliceerd in de 'Metro' (regio Rotterdam) en wij hebben er uitgebreid aandacht aan besteed. Verder is deze, voor het klootjesvolk, belangrijke conclusie door de gecensureerde staatsmedia doodgezwegen en kan het veel leed en ellende veroorzakende misdadige gesjoemel in de rechtszalen van ons verkapte schurken-regime gewoon >>> doorgaan.


Duizenden andere gevallen
Hierboven 'slechts' een paar voorbeelden/slachtoffers van onze tot op het bot verrot verkapte schurken-regime. Wij weten niet of we nog lang kunnen doorgaan met het publiceren van dit soort berichten.
Ook wij worden zoals o.a. boven aan dit bericht te zien is nauwlettend in de gaten gehouden. We hebben reeds twaalfduizend euro boete gekregen voor artikelen die gaan over de >>> misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot en haar >>> kliek
. Binnenkort wordt Nico van den Ham zijn woning uitgezet, dus dakloos gemaakt en zo, zoals misdaadgroep Stadgenoot wil, de dood ingejaagd, zodat zijn mond dan voor altijd gesnoerd zal zijn.    
  
Inhoudelijk verweer Nico van den ham
In alle procedures die de afgelopen 6 jaren zijn gevoerd, bij de Commissie voor de Politieklachten, de Nationale Ombudsman, het Medisch Tuchtcollege en in de vele, vele rechtszaken, ook in hoger beroep heeft Melder van Misstanden Nico van den Ham nog niet een keer iets inhoudelijks mogen/kunnen verklaren over de vele criminele activiteiten van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot. Ook inzake de misdrijven van politieagent Jack Druppers hebben de corrupte staatsjuristen middels veel list en bedrog het Klokkenluider Nico van den Ham het onmogelijk gemaakt, ook maar iets over deze crimineel te kunnen verklaren. En dat terwijl Nico toch bewijsstukken genoeg heeft die onomstotelijk aantonen dat we hier met een gevaarlijke politie-schurk van doen hebben.


Doofpot
Alles op alles wordt in dit Schurkenland ingezet om mondige burgers kapot te maken en veel te veel ambtenaren en andere moderne NSB'ers zijn bereid om mee te helpen het leven van goedwillende medemensen op afschuwelijke wijze te verwoesten. 'Mensen word verdomme wakker, voor diegenen die nog niet wakker zijn. Ga veelvuldig civiele rechtszaken bezoeken in plaats van u voor te laten liegen door misleidende staats TV programma's. Laat u niet misleiden door vriendelijk overkomende rechters, waar je zo een biertje mee zou gaan drinken'. Eenmaal de rechtszaal verlaten door die deur waar u niet binnen bent gekomen, arriveren zij in de achterkamertjes van de rechtbanken en veranderen in Partijdig Corrupt Zwart Toga Tuig, van alles bespreken en tot alles bereid is om u kapot te maken ten voordele van grote organisaties en ander elite grootgraaierstuig. En dat dat zo is, is dan meestal zo'n 14 dagen daarna in het vonnis van die, aardige overkomende rechter te lezen. Weet u het nog? 'Klein duimpje in de rechtszaal'.     


Door onze klassen-rechtbankredactieDe Kalashnikov van Nico van den Ham 

In het kader van open en eerlijke volksjournalistiek, maar ook hoor en wederhoor is dit artikel apart naar de onderstaande adressen toegezonden:


premier@vvd.nl  e.van.der.laan@amsterdam.nl bquist@consumentenbond.nl
pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, sanne.van.den.aakster@nos.nl, anja.van.ginhoven@nos.nl, vereniging@nvj.nl, reacties@nos.nl, leanne.de.goede@nos.nl, mhabets@stadgenoot.nl, voorzitter@pvda.nl, lhurkmans@pvda.nl,  ganderiesen@stadgenoot.nl, rboomgaart@stadgenoot.nl, j.boudewijn@hoeden-mulder.nl, zembla@bnnvara.nl, reacties@nos.nl, vereniging@nvj.nl, Jan Bulder <jbulder@stadgenoot.nl>, pdehaas@stadgenoot.nl, pdejong@stadgenoot.nl,mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl, AT5 Info <info@at5.nl>, pers@amsterdam.politie.nl, jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl, orde@aova.nl, hoofdredactie@parool.nl,  info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl,redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl, Chris Schaeffer <spafdelingasd@gmail.com>, randjan.bissesar@mentrum.nl,  info@huurgenoot.nl, partijvoordedieren@tweedekamer.nl  christenunie@tweedekamer.nl
contact@tweedekamer.nl d66@tweedekamer.nl groenlinks@tweedekamer.nl
pvda@tweedekamer.nl sgp@tweedekamer.nl sp@tweedekamer.nl pvv@tweedekamer.nl
cda@tweedekamer.nl 50plus@tweedekamer.nl meldpunt@wswonen.nl communicatie@nos.nl secretariaatamsterdam@sp.nl amsterdam@sp.nl spafdelingasd@gmail.com
tiersbakker@hotmail.com emileroemer@sp.nl f.bashir@tweedekamer.nl;HvBommel@sp.nl
jasper.vdijk@tweedekamer.nl h.vgerven@tweedekamer.nl s.gesthuizen@tweedekamer.nl
pjansen@sp.nl skarabulut@sp.nl n.kooiman@tweedekamer.nl r.leijten@tweedekamer.nl
a.merkies@tweedekamer.nl rvraak@sp.nl m.smits@tweedekamer.nl
p.ulenbelt@tweedekamer.nl jdewit@sp.nl info@huurdersverenigingoost.nl

En vele andere hier niet vermelde e-mail adressen en honderden Twitteradressen.