KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 19 april 2015

Nico van den Ham blijkbaar niet alleen een bedreiging voor Amsterdamse Woningcorporatie Stadgenoot

Nico van den Ham is klaarblijkelijk een bedreiging voor de
 Staat der Corrupte Nederlanden en wordt daarom
zelf ook ernstig bedreigd en vervolgd. 


De vele procedures en rechtszaken mogen absoluut niet inhoudelijk worden behandeld.

Maandag 20 april weer een (rol) rechtszitting.

Bedreiging

Dit marginale webblogje met zo'n 500 (incidenteel uitschieters naar meer dan duizend) bezoekers per dag, is blijkbaar allang niet meer uitsluitend een bedreiging voor de Amsterdamse misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot.

Criminele activiteiten
Aanvankelijk werd deze website door een >>> klassenjustitierechter van de Amsterdamse >>> 'VVV-cadeau-bonnen-voor-rechters-rechtbanknog 'slechts' veroordeeld tot het betalen van een buitenproportionele dwangsom van maar liefst
>>>
twaalfduizend Euro. Dit als deze site niet zou zwijgen over de honderden,
>>> brandstichtingen en de criminele activiteiten gerelateerd aan en van de Amsterdamse >>> misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot en haar
steeds groter wordende overheidsapparaat, waaronder haar tot op het bot verrotte en corrupte
>>> overkoepelende belangen organisatie.
Ook mag er niet gepubliceerd worden over de beestachtige klokkenluider- vervolging die door misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot op Nico van den Ham al 6 zeer slopende jaren wordt toegepast.  


Elke week een rechtszaak
Elke week is er wel weer een rechtszitting, voor >>> webmaster bloggertje
Nico van den Ham die voor dat 'bloggen' over wat hem is overkomen geen
>>> duizend zweepslagen krijgt, maar via >>> 
glunderend deurwaarderstuig aan de misdaadgroep en haar kliek eerst >>> 12 duizend Euro boete moet betalen om daarna door woningcorporatie Stadgenoot letterlijk te worden >>> vermoord.

Inhoudelijk
Het is overigens vrijwel onmogelijk om nog artikelen voor deze site te schrijven, omdat Nico van den Ham wordt overstelpt met brieven van de Haagse en Amsterdamse gerechtshoven en de Amsterdamse rechtbank Amsterdam die hij allemaal moet beantwoorden. 
Die brieven gaan niet over de inhoud inzake de grote Amsterdamse doofpotkwestie waar al die rechtszaken over zouden moeten gaan, maar over 'hoe kunnen wij rechters en raadsheren voor de misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot voorkomen, dat er inhoudelijk ook maar iets op waarheid wordt uitgezocht en publiekelijk bekent wordt in deze kwestie'. 

Uitschakelen

Vanaf het moment dat Nico jaren geleden naar de >>> Commissie voor de Politieklachten is gegaan en daarna naar de >>> Nationale Ombudsman Volksverlakker tot aan de vele rechtszaken tot nu toe, mocht er nooit iets worden uitgezocht in deze vuile Amsterdamse doofpotkwestie. De meesters in de rechten hebben maar voor een ding interesse en dat is hoe schakelen we Nico van den Ham voor misdaadgroep Stadgenoot en haar >>> kliek uit.
Waarheidsvinding is absoluut uit den boze voor de schurken in jurken als het om een grote organisatie of andere elite gaat en dat heeft de Consumentenbond onlangs ook ontdekt. >>> Nico van den Ham stuurt e-mail aan alle 2e Kamerleden.
Eén Kamerlid heeft daarop actie ondernomen (verder reageerde niemand) en nam het hypocriete genoegen met dit misleidende en volksverlakkende antwoord van staatssecretaris- VVD Schurk >>> Klaas Dijkhoff. 


Gebeurd allemaal in Schurkenstaat Nederland, maar
de gecensureerde volksverlakkende staatsmedia
zoals NOS, Een vandaag, Buitenhof, Nieuwsuur,
Telegraaf,  enz. zwijgen. 

Rechtszittingen
Op maandag 13 april was er om 10.00 uur een rolzitting in de Amsterdamse rechtbank om staatsvijand melder van overheids-smerigheid Nico van den Ham zijn woning uit te zetten, hem dakloos te maken en hem zo de dood in te jagen en hem zo de mond te snoeren. Nico had op die dag zijn 'conclusie van antwoord' in moeten dienen. Dat heeft hij niet gedaan omdat hem ook dat weer onmogelijk werd gemaakt. Waarom dat zo is, is te lezen in deze >>> brief die naar de rechter is toegezonden en die gaat daar maandag in een rolzitting weer een beslissing over nemen. 

Door onze goudeerlijke corrupte doofpot-klassenjustitieredactie 
______________________________________________________________


I.v.m. ernstige dreiging: Artikelen van deze site kopiëren en verspreiden a.u.b. liefst de hele site! Enkelen gingen u al voor. Als deze website opnieuw 'uit de lucht' word gehaald ga dan a.u.b. zoeken op de naam Nico van den Ham, naar de dan nieuwe site. Van deze site worden bij grote regelmaat back-Ups gemaakt en elders ondergebracht, zodat er weer snel weer een nieuwe website van Nico van den Ham, melder van misstanden zal zijn. 

Met het onderstaande (link) begon Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek met haar jarenlange beestachtige klokkenluidervervolging:
>>> Wooncomplex Woningcorporatie Stadgenoot geteisterd door brandstichtingen

Lees ook:
>>> SAUDISCHE BLOGGER: DUIZEND ZWEEPSLAGEN! --> NOS Meldt

>>> AMSTERDAMSE BLOGGER: WONINGONTRUIMING, DAKLOOS -->  NOS Zwijgt 
>>> MENSENRECHTEN SCHENDENDE CENSUUR TURKIJE-NEDERLAND

De Kalashnikov van Nico van den Ham

In het kader van hoor en wederhoor
wordt dit artikel o.a. naar de volgende adressen toegezonden:

roos@alpha-advocaten.nl
t.van.den.brandt@rechtspraak.nl
pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, sanne.van.den.aakster@nos.nl, anja.van.ginhoven@nos.nl, vereniging@nvj.nl, reacties@nos.nl, leanne.de.goede@nos.nl, mhabets@stadgenoot.nl, voorzitter@pvda.nl, lhurkmans@pvda.nl, e.van.der.laan@amsterdam.nl, ganderiesen@stadgenoot.nl, rboomgaart@stadgenoot.nl, j.boudewijn@hoeden-mulder.nl, zembla@bnnvara.nl, reacties@nos.nl, vereniging@nvj.nl, Jan Bulder <jbulder@stadgenoot.nl>, pdehaas@stadgenoot.nl, pdejong@stadgenoot.nl,mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl, AT5 Info <info@at5.nl>, pers@amsterdam.politie.nl, jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl, orde@aova.nl, hoofdredactie@parool.nl, thomas.kok@arkin.nl, info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl,redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl, Chris Schaeffer <spafdelingasd@gmail.com>, randjan.bissesar@mentrum.nl,  info@huurgenoot.nl, partijvoordedieren@tweedekamer.nl christenunie@tweedekamer.nl p.deruiter@stadgenoot
contact@tweedekamer.nl  d66@tweedekamer.nl  groenlinks@tweedekamer.nl
pvda@tweedekamer.nl  sgp@tweedekamer.nl  sp@tweedekamer.nl  pvv@tweedekamer.nl
cda@tweedekamer.nl   50plus@tweedekamer.nl  meldpunt@wswonen.nl  
communicatie@nos.nl secretariaatamsterdam@sp.nl amsterdam@sp.nl spafdelingasd@gmail.com
tiersbakker@hotmail.com  emileroemer@sp.nl f.bashir@tweedekamer.nl;HvBommel@sp.nl
jasper.vdijk@tweedekamer.nl   h.vgerven@tweedekamer.nl   s.gesthuizen@tweedekamer.nl
pjansen@sp.nl   skarabulut@sp.nl   n.kooiman@tweedekamer.nl  r.leijten@tweedekamer.nl
a.merkies@tweedekamer.nl   rvraak@sp.nl     m.smits@tweedekamer.nl
p.ulenbelt@tweedekamer.nl   jdewit@sp.nl  chrissp@schaeffer.tk  info@huurdersverenigingoost.nl

En vele andere hier niet vermelde e-mail adressen en honderden Twitteradressen.