KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 29 januari 2015

Oproep aan Break the System bezoekers, die er niet konden zijn en mijn vaste weblog bezoekers.

Ik vraag alle Break the System bezoekers (volkshelden) en allen die wilden komen, maar er niet konden zijn en niet in de laatste plaats mijn zo gewaardeerde vaste site bezoekers, morgen (30-01-2014) in de loop van de dag, uiterlijk morgenavond 21.00 uur mijn bescheiden website te bezoeken.

Journalistiek gezien is dit absoluut geen goede actie besef ik wel degelijk, maar ik kan even niet anders en het dondert ook even niets meer!  Bezoek mijn site alsjeblieft de komende dagen. Niet voor mij, maar voor je zelf en anderen die nog veel meer moeten worden gewaarschuwd! Hoe 'wakker' je ook denkt te zijn, kijk alsjeblieft even! Vriendelijke Groet Nico.

GEWAPENDE MAN DRINGT NOS STUDIO BINNEN

Hysterische politie-  'mannen' 'overmeesteren' beschaafde overvaller van de
>>> volksverlakkende gecensureerde staats- NOS De brief die de indringer bij zich had 


De tekst van de brief luidt:

Wanneer u dit leest raak dan niet in paniek. Ga niet schreeuwen en waarschuw uw collega's ook niet. Doe alsof er niets aan de hand is. Ik ben zwaarbewapend. Als u gewoon netjes meewerkt, dan zal u niets overkomen. Besef dat ik niet in mijn eentje ben, er zijn er nog vijf plus 98 hackers die klaar zijn voor een cyberaanval. Bovendien zijn er in dit land* acht zware explosieven geplaatst die radioactief* materiaal bevatten. Als u mij niet naar studio 8 brengt om mijn uitzending over te nemen, dan zijn wij genoodzaakt to actie over te gaan. Dat wilt u niet op uw geweten hebben toch? Dus begeleid mij nu naar studio 8, de NOS-studio.

Wij zijn gegijzeld door zwaar bewapende mannen. Er zijn er nog meer van hen in de rest van het land en zij hebben 98 hackers klaar staan voor een cyberaanval. Ook zijn er acht zware explosieven in het land geplaats, die radioactief materiaal bevatten. Zij willen live uitzending doen om hun verhaal te kunnen houden. Als die live-uitzending op enige manier verstoord wordt, zullen zij tot actie over gaan. Van buitenaf wordt in de gaten gehouden of de live-uitzending in heel Nederland bekeken kan worden. Hun voorwaarden zijn daarom onder andere: 1. dit gebouw wordt niet bestormd. 2. De live-uitzending wordt niet vertraagd, geen enkele seconde onderbroken en niet bewerkt. 3. Voor de duidelijk (sic) wordt er dus geen informatiebalk en ook geen ondertiteling aan de liveuitzending toegevoegd. Als aan de voorwaarden wordt voldaan, zullen wij vrij worden gelaten. Ik zal het nog een keer herhalen.