KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 14 november 2015

Mark Rutte misbruikt opnieuw aanslagen Parijs!

FLIKKER OP MET JULLIE* VALSE CONDOLEANCES
 MARK RUTTE EN WILLEM VON AMSBERG


GEEN CONDOLEANCES NAMENS DE REDACTIE VAN DEZE SITE EN NICO VAN DEN HAM AAN DE BEVOLKING VAN FRANKRIJK VIA VVD HYPOCRIET MARK RUTTE EN KONING WILLEM

VVD hypocriet Mark Rutte
VOLKSVERLAKKERS EN DE AANSLAGEN

De verschrikkelijke aanslagen in Parijs gisterenavond zijn voor de vele misdadige politici die wij rijk zijn in ons klotenland weer een welkome aangelegenheid zich voor te doen als zouden zij enig humaan gevoel in hun donder hebben.

Volksverlakker Mark Rutte was net zoals dat het geval was na de Charly Hebdo aanslag begin dit jaar, er weer als de kippen bij om zijn valse 'intense medeleven' ook namens het Nederlandse volk te tonen aan de Franse bevolking.


Koninklijke Fakebookpagina
Ook Koning Willem (één voornaam is meer dan genoeg) was weer van de partij en toonde zijn valse emoties door op de Fakebookpagina van het Koninklijk huis te verklaren diep geschokt te zijn en mee te rouwen met de Fransen om de slachtoffers.

'Fuck de Koning!' | Je suis Charlie | Nico van den Ham! |
 
De >>>  Kalasnjikov van Nico van den Ham | Rutte Rot Op!  

Koninklijk huichelarij
Flikker toch op Willem met je Koninklijke gehuichel. Flikker toch op Rutte met je Rotte kabinet. Jullie bezitten geen greintje echt fatsoen en hebben minder gevoel in jullie hele verdorven lijf dan dat een gewetenloze seriemoordenaar in zijn pinknagel heeft. Datzelfde geldt voor al die misdadige journalisten van nagenoeg de gehele Nederlandse reguliere gecensureerde staats-media. Rot allemaal op met jullie valse condoleances! 

Schaamte
Uitsluitend als er iets verschrikkelijks gebeurt op één avond of in één klap en daardoor wereldnieuws is en er schijnwerpers op jullie verdorven koppen staan gericht, komen jullie met je schijnheilige mediageile smoelwerken op TV janken om het Nederlandse volk voor te liegen hoe erg jullie het allemaal wel niet vinden. En dan met de nadruk op niet, want hoe kan het zijn dat jullie je bek verder dichthouden over schreeuwende om hulp roepende kinderen, onze ouderen die thuis wegkwijnen, de vele politie-moorden op onschuldige burgers, rechters en raadsheren die massaal hun smerige justitiële stijve snikkel in kinderen proppen, het dagelijkse massale gesjoemel in de Nederlandse rechtszalen ten voordele van jullie elitevrienden, waardoor wanhopige landgenoten letterlijk de dood worden ingedreven, enz. enz. ? Waarom dán geen condoleances Willem en Mark?

Schreeuwende kinderen
Dagelijks worden huilende kinderen, die smeken om bij hun Mamma of Pappa te mogen blijven door onmenselijk politietuig voor de misdaadgroep jeugdzorg bij hun ouders weggesleurd. Ongeveer 50 gezinnen worden dagelijks in opdracht van misdaadbanken en criminele woningcorporaties feestelijk door deurwaarderstuig voor de kapitaalkrachtige klasse de straat op gekwakt. 
Tot op het bot verrotte, criminele rechters en raadsheren maken dagelijks, 'met hun laatste beslissende woord', vele slachtoffers ten voordele van grote organisaties en drijven onze medemensen d.m.v. hun onrechtmatige corrupte werkwijze massaal de dood in. 500 zelfmoorden per jaar ten gevolge van beslissingen van overheid en crimineel Zwart Toga Tuig. Uw gecensureerde staatsmedia, Mark Rutte en Willem von Ambsberg, zwijgt over dit alles en schreeuwt dagelijks op indoctrinerende wijze dat we in een rechtsstaat leven. 

Stront, pis en moord
De stront en pis loopt vele van onze ouderen wegens het VVD-PVDA wanbeleid langs de benen. Het aantal daklozen is niet meer te tellen. Vele onschuldige mensen worden meedogenloos door de politie vermoord, terwijl verdrietige familieleden die daar openlijk wat over mededelen worden bedreigd en opnieuw nog zwaarder worden bestraft dan dat zij al bestraft zijn! 

Kinderen neukende rechters
Topambtenaren, Officieren van Justitie, Rechters, Raadsheren en ander gerechtelijk tuig die zwaar worden beschuldigd dat zijn hun justitiële snikkel in kinderen hebben gepropt, mogen gewoon door blijven werken en worden zo veel mogelijk beschermd. Journalisten en landgenoten die bovenstaande vuiligheid op hun eigen wijze naar buiten brengen worden vanwege hun meningsuiting door criminele rechters he-le-maal kapot gemaakt, net zo lang en zo intensief totdat ze niets meer hebben. Raar toch Mark en Willem, dat jullie nu zo diep geschokt zijn en wij jullie hier nooit over horen. 

Paleis Noordeinde
Elke week hebben jullie Mark en Willem een langdurige bespreking op Paleis Noordeinde. Wij weten dat jullie veel brieven krijgen van wanhopige landgenoten over al dit bovenstaande en nog veel meer van dit veel leed, ellende en verdriet veroorzakende vuiligheid. Wij weten dat jullie er aan meewerken door er niets aan te doen! Wij weten dat jullie volstrekte schijt hebben aan het massale leed, verdriet en ellende van de simpele gewone goedwillende burger. 128 slachtoffers in Parijs op een avond. Condoleances! 500 zelfmoorden per jaar vanwege jullie beleid en geen mededogen en geen condoleances aan de Nederlandse bevolking?!

Flikker op met jullie condoleances
Mark Rutte en Willem von Amsberg!

Willem, Mark en al die andere jankende huichelaars,
 Geen condoleances aan de 
Franse bevolking via jullie
namens de redactie van deze site en Nico van den Ham! 
Wij schamen ons namelijk dood voor jullie!

Verkapt
Voor normale eerlijk denkende mensen die zich niet dagelijks laten verlakken en indoctrineren door de staats TV is wel duidelijk dat jullie Mark en Willem en jullie aanhang geen flikker menen van jullie hypocriete condoleances aan het Franse volk inzake de vreselijke aanslagen in Parijs. Steeds meer mensen kijken dwars door jullie heen, betreffende jullie verdorven geest. Wij van deze website in ieder geval wel en distantiëren ons van jullie namens het Nederlandse volk ingediende condoleances. Condoleren kunnen en doen wij zelf wel, daar hebben wij geen schurken die er niets van menen voor nodig!

Arrestatie webmaster
Alles wat in dit artikel hiervoor door ons is beweerd is terug te vinden op deze website. Alles wat wij in dit artikel beweren is de dagelijkse realiteit in onze Schurkenstaat en dat kunnen wij onomstotelijk bewijzen! Wij beseffen wel dat het een en ander bewijzen in dit schurken regime weinig zin heeft en houden dan ook rekening met arrestatie van de webmaster na het publiceren van dit artikel zoals wij al zo lang rekening houden met (een nieuwe) arrestatie vanwege het exploiteren van deze site. 

Vrije Mening  
Verder melden wij nog, dat het voor iedereen zou moeten gelden bovenstaande waarheidsteksten straffeloos te kunnen publiceren in een vrij land. 
Hypocriet Mark Rutte van de VVD Misdaadgroep heeft dat zelf gezegd. Luister maar eens goed wat hij zegt in toespraak op de Dam na de vorige aanslag (Charlie Hebdo) in Parijs. Je mag alles beweren, echt alles benadrukt de VVD Schurk! Te beluisteren in de video hieronder.

Koning Willem
Ook Willem von Ambsberg vind alles  best en dat is te beluisteren in de 2e video. 'Fuck de Koning' mag van Willem en Maxima heeft de grootste lol! Nu af wachten wat de hulptroepen van Rutte en Willem gaan doen inzake Nico van den Ham. In de 3e Video een korte impressie van de herdenking van de vele, vele zelfmoordslachtoffers ten gevolge van besluiten van politici en criminele rechters. Daaronder nog de Kalasnjikov van Nico van den Ham.
  
De Kalasnjikov van Nico van den Ham.


* Wij moeten met veel rekening houden, maar konden geen synoniem vinden betreffende het in dit artikel veel gebruikte woord 'jullie'. Wij hopen dat voor al onze lezers duidelijk is dat wij hier geen kwade bedoelingen mee hebben. Het woord Jullie in dit artikel betekend >>> dit, en absoluut niet >>> dit.

Door Nico van den Ham i.s.m. de redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: misdaad, misleiding, mainstream media, klassenrechtspraak en staats-corruptie.