KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 28 oktober 2015

Vervolging 'Maserati' Möllenkamp Schandalig!


Vervolging voormalig Topman woningcorporatie Misdadig! Rochdale, Hubbert Möllenkamp vermeend Grootgraaier.
Geen zwaargewonden/voor het leven verminkten.
Directe gedupeerde: De staats-Belastingdienst.
Wordt zwaar vervolgd door het OM. Eis 3 jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf.
Destijds
Topvrouw Woningcorporatie Rochdale en voormalig directrice 'wonen' bij Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, Hester van Buren.

Wist van honderden brandstichtingen (tijdstippen) in wooncomplex Stadgenoot. Deed niets!
Directe gedupeerden: Vele simpele Huurders.

Wordt niet door het OM vervolgd! 

Topman Misdaadgroep Wooncorporatie Stadgenoot, de laffe bestuurs-gangster Gerard Anderiesen. Was volledig op de hoogte van (naam dader, tijdstippen) honderden brandstichtingen in wooncomplex van Stadgenoot (Afspraken op kantoor met pyromaan).
Directe gedupeerden: Vele simpele huurders en een zwaargewonde, voor het leven verminkt.

Wordt niet door het OM vervolgd!

Huurder van een eenkamerwoning van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot.
Melder van Misstanden Nico van den Ham. Diegene die de dader van de honderden brandstichtingen heeft gepakt.
Kreeg daarvoor bloemen van de buren.

Krijgt reeds meer dan 6 jaren beestachtige klokkenluidersvervolging van Misdaadgroep Stadgenoot en haar kliek en is op alle fronten volledig kapot gemaakt.
Wordt door tot de op het bot verrotte en criminele klassen-rechters en klassen-raadsheren in opdracht van Misdaadgroep Stadgenoot zwaar en telkens opnieuw vervolgd voor het melden van misdrijven van de Amsterdamse Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot. een woningcorporatie die afspraken maakte op haar kantoor met de pyromaan.


Vervolging Hubbert -Maseratie Rochdale- Möllenkamp zoveelste bewijs! Nederlandse Justitie door en door Corrupt. 

Belangen
Alleen als het om staats-belangen gaat, waar bovendien ook nog eens  publiciteit propaganda mee te behalen is komt het tot op het bot corrupte OM in actie! Dat bleek ook gisteren weer eens opnieuw in de rechtbank van Amsterdam tijdens de 3e dag van het Mega-Proces tegen Hubbert Möllenkamp, u weet wel, die van die Maserati, die van die woning in Spanje. Allemaal toen Möllenkamp nog de hoogste baas was bij de Amsterdamse woningcorporatie Rochdale. De 2 speciaal geselecteerde blonde Kenau- Officieren van Justitie, pakken Hubbert Möllenkamp zwaar aan. Heel zwaar! Dit omdat de man beschuldigd wordt van het oplichten van de Nederlandse Staat ofwel de belastingdienst.  


Tasjesrover
Werd Hubbert Möllenkamp verdacht van tasjes roven, of vergelijkbaar, het op directe wijze, laffe oplichten van sociale woning-huurders, dan was er voor Möllenkamp waarscheinlijk weinig aan de hand geweest. Möllenkamp had het lef om de belasting- dienst voor miljoenen te tillen zo stelde het OM en dan wordt er zwaar gestraft.

Huurders-klootjesvolk    
Als Möllenkamp simpele sociale woning huurders had opgelicht en een simpele huurder zou de gore moed hebben gehad om over die oplichtingspraktijken wat op internet te publiceren. Dan had Möllenkamp die Jan met de Pet aan kunnen klagen wegens smaad en laster en had wellicht alle steun van justitie gekregen. De Zwarte Toga Maffia is immers in zo'n geval met grote graagte bereid om mondige burgers helemaal kapot te maken. Dat er wetten en internationale verdragen zijn, waar rechters zich aan moeten houden en het niet toestaan een burger op zo een wijze te slopen ofwel te vermoorden doet er niet toe. Met bepalingen, vastgelegd in nationale wetsartikelen en internationale verdragen veegt het Toga Tuig immers massaal en schaamteloos de corrupte justituele reet af als dat in het voordeel is van hun clientèle.

Möllenkamp Anderiesen
Hubbert Möllenkamp heeft het niet goed gedaan en had zich beter eerst kunnen laten voorlichten door bestuurder Gerard Anderiesen van de misdaadgroep Stadgenoot. Kijk eens wat een leed en ellende die door niet in te grijpen >>> veroorzaakt heeft en nog steeds veroorzaakt. En die genen die daar wat over zeggen worden door dit soort bestuurs-gangsters zwaar aangepakt en met behulp van criminele klassen rechters letterlijk  meedogenloos kapotgemaakt.

Gerard Anderiesen
Zeer binnenkort starten er weer rechtszaken tegen de de melder van de misdrijven van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot Nico van den Ham. Nico wordt al 6 jaren telkens voor een en het zelfde (het melden) zwaar bestraft.
Alle mensenrechten zijn Nico van den Ham inmiddels ten voordele van Gerard Anderiesen afgepakt. De gezondheid van Nico is door toedoen van Misdaadgroep Stadgenoot (constante jarenlange stress) aangeland op een angstaanjagend dieptepunt. 

SLACHTOFFER BRANDSTICHTINGEN MISDAADGROEP WONINGCORPORATIE STADGENOOT TOONT ZIJN VERMINKINGENDoor Nico van den Ham i.s.m. Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Rechtbank, Klassenrechtspraak.