KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 4 oktober 2015

Killer Cop Fred. B. nog meer gewelddadig zo blijkt nu

Op 14 Mei 2011 vermoorde de dan 58 jarige Amsterdamse politieman Fred Buffing
de 31 jarige Michael Koomen uit Amsterdam. Sindsdien strijd de 'gebroken' familie voor genoegdoening. Telkens, duikt het vreselijke verhaal weer op. En zo hoort het ook! Dit mag nooit vergeten worden en dit zal ook nooit vergeten worden!
Zie hieronder het door vader Jan Koomen ingezonden stuk. Koop die Panorama en lees hoe extreem gevaarlijk deze Kliller Cop was en gewoon door kon gaan.
Zelfs de >>> Amerikaanse politie is verbijsterd

Zie ook de aangrijpende reportage van 21 sept. jl. op
>>> RTV NoordHolland.

Panorama Misdaad Special 2015!

Nu te koop in de winkel of op de Webshop van Panorama !!!!!

Met o.a. een verbijsterend artikel door Myléne de la Haye over de extreem gewelddadige Killer Cop Fred B., de moordenaar van Michael. In het doorkijkje van de Misdaad Special over Killer Cop Fred B., komen (voor zover ons bekend) 5 verschrikkelijke geweldsdelicten van Fred B. aan de orde!! Waarom mag een "agent" onschuldige en ongewapende burgers zo verschrikkelijk mishandelen, of nog erger vermoorden? Maar aannemelijk is dat zijn lijst met geweldsdelicten nog vele malen groter is, omdat zijn dossier angstvallig "onder de pet" is gehouden!

Het blijft ongelooflijk en schandalig dat deze aantoonbaar valse verklaringen afleggende, meineed plegende, en reeds meerdere malen voor extreem geweld veroordeelde "agent", iedere keer gewoon weer op straat mocht blijven lopen met zijn hond en doorgeladen pistool van zijn leiding en het corrupte O.M. en niet eerder ontslagen is en ook nooit in de cel heeft gezeten!
Nederland is 1 grote corrupte politiestaat! 


Door Nico van den Ham en Jan Koomen