KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 23 oktober 2015

De Maseratie van Rochdale De Branden van Stadgenoot

Hubert Möllenkamp, de voormalig bestuursvoorzitter van woningcorporatie Rochdalede de lul! Nico van den Ham, huurder van misdaadgroep
woningcorporatie Stadgenoot de lul. Voormalig directeur 'wonen' van misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot en nu opvolgster van
Möllenkamp, Hester van Buren niet de lul. Bestuursvoorzitter van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot Gerard Anderiesen ook niet de lul.
 
 De Maserati van voormalig Rochdale Directeur      Hubbert Möllenkamp. Geen zwaargewonden!De branden van voormalig directeur wonen van Woningcorporatie Stadgenoot, nu algemeen directeur Rochdale, Hester van Buren en
Bestuurs-gangster Gerard Anderiessen van Misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot.
Één zwaargewonde, verminkt voor de rest
van zijn leven (VIDEO onder in dit artikel).
  Corrupte Klassenjustitie moet zich dood schamen!

Rechtszitting
Wij waren erbij gisteren, de mega rechtszaak (7 dagen zijn er voor uit getrokken) van de voormalig directeur van de Amsterdamse woningcorporatie Rochdale Hubbert Möllenkamp. U weet wel 'die van de Maserati', 'die van de parlementaire enquête commissie woningcorporaties'.

Wie is wel en wie zijn niet de lul?
Wij kwamen tijdens de (lange) schorsingen en na afloop duizelig de rechtszaal uit.
Dat kwam vanwege de tientallen miljoenen die ons 'om de oren waren gevlogen' tijdens de behandeling op deze eerste dag. Wij hebben de zitting bezocht om eens te kijken wie er hier nu wel en wie er niet de lul zijn. Wij kwamen vooral ook naar de rechtbank om maar weer eens te kijken waarom de ene wél en de andere niet de lul is.
Möllenkamp is de lul, terwijl zijn opvolgster Hester van Buren volledig buiten schot blijft! Dat zelfde geldt voor bestuurs- gangster Gerard Anderiesen van de Amsterdamse misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot.
En door die laatste schurk, Gerard Anderiesen dus, is Nico van den Ham dan weer de lul! Binnenkort als het zo doorgaat, een dooie lul!
 
Informatie

Hester van Buren echter, nu directeur van Rochdale, maakt goede sier in meerdere TV programma's en doet zich voor als een sociaal verhuurster van huurwoningen voor de simpele burger. Wat Hester er tijdens 'haar TV shows' niet bij verteld, is dat in die tijd dat zij, toen zij nog directeur wonen was bij de misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot, niets heeft gedaan aan de vele brandstichtingen die in het grote wooncomplex van woningcorporatie Stadgenoot in haar tijd hebben plaatsgevonden.
En dat terwijl Hester van Buren van Nico van den Ham regelmatig daarover steekhoudende informatie kreeg. 

Gerard Anderiessen

Datzelfde geldt voor Gerard Anderiesen, nog steeds bestuurs-gangster bij de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot. Vrijwel wekelijks en dat meer dan een jaar lang, is door Nico van den Ham ook aan hem gevraagd iets aan de wekelijkse brandstichtingen te doen. Nico gaf daarbij, ook aan Anderiesen niet voor twijfel vatbare informatie.
Hester van Buren, Gerard Anderiessen en hun handlangers deden niets! Behalve afspraken maken met de pyromaan op het kantoor van de misdaadgroep!

Moord
Nadat Nico er uiteindelijk zelf voor heeft gezorgd dat er geen branden meer worden
>>> gesticht in het wooncomplex van Stadgenoot, is de misdaadgroep middels een jarenlange beestachtige klokkenluidersvervolging, onder leiding van Stadgenoot-schurk Gerard Anderiesen, Nico van den Ham aan het vermoorden.
Dat dat vermoorden langzaam en met zoveel mogelijk pijn en ellende voor Nico van den Ham moet gebeuren, blijkt o.a. wel uit het feit dat Stadgenoot er voor zorgt, dat Nico >>> afgesloten is van verwarming in zijn kleine een-kamer woning. Terwijl Nico maandelijks keurig netjes voor die verwarming betaald, wordt hij er door de misdaadgroep dit keer niet uit gebrand, maar uit gevroren. 


Klassenjustitie
De klassenjustitie droop er gisteren in de rechtbank weer vanaf. Omdat Möllenkamp de belasting heeft getild, wordt hij stevig aangepakt door de 2 Kenau- Officieren van Justitie die deze zaak doen! Had Möllenkamp de simpele huurders van Rochdale belazerd, dan was er voor hem niets aan de hand geweest. Wat dat betreft doen de laffe criminelen van Stadgenoot het veel geraffineerder en daar weet Melder van Misstanden Nico van den Ham >>> alles van

Möllenkamp zwijgt 
Waarom Hubbert Móllenkamp niet wil praten over zijn opvolgster Hester van Buren, toen wij hem daar bij het verlaten van de rechtbank om vroegen, is ons niet bekend. Maandag word het megaproces voortgezet en dan zullen we hem dát weer gaan vragen. Dat zal binnen de rechtbank (tijdens de schorsingen) gebeuren, want dan kan Möllenkamp niet weglopen. Filmen kunnen we dat niet, want er mag in de gangen en wachtruimten van de rechtbank niet worden gefilmd. Nico van den Ham zal heel blij zijn als het maandag 09.00 uur is, want in de rechtbank doet de verwarming het wel!Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Rechtbank, Klassenjustitie en Bestuurs-gangsters.