KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 26 oktober 2015

Dag 2 Rochdale Möllenkamp Staats-Propaganda-Proces

Ook vandaag waren we er weer bij en spraken met Möllenkamp. Die wilde opnieuw niets zeggen over diegene die nu de dienst uit maakt bij woningcorporatie Rochdale, maar eerst directrice wonen was bij de misdaad- groep woningcorporatie Stadgenoot. 'Wellicht doe ik dat later, het is nu niet het juiste moment daarover te spreken', zo verklaarde Möllenkamp.


Leningen

Op de 2e dag van het misselijkmakende Mega-Staatspropaganda-Proces tegen (voornamelijk) de voormalig topman van woningcorporatie Rochdale Hubbert Möllenkamp ging het om leningen die terugbetaald zouden worden nadat Möllenkamp met pensioen zou gaan. 


Mercedes

Ook de heer Oudt van sloopbedrijf Steenkorrel moest voorkomen en het ontgelden. Oudt wordt beschuldigd Möllenkamp te hebben omgekocht met Mercedessen uit de 500 serie en hoge geldbedragen.

Bently
Oudt, die alleen ’s morgens op de zitting aanwezig was, verklaarde bijna te zijn ontploft toen hij hoorde dat Möllenkamp het geld dat hij Möllenkamp leende niet werd bestemd voor de verbouwing van zijn huis in Spanje (zoals afgesproken), maar gebruikt werd voor de aanschaf van een Bentley.

Telefoons

Na de middagpauze werd er door de 2 Kenau- Officieren van Justitie en door de 3 rechters zeer lange tijd gezeurd over een paar telefoons van de zaak die Möllenkamp ter beschikking had. Woningcorporatie Rochdale heeft lange tijd de telefoonkosten van het gezin van Hubert Möllenkamp betaald, zo stelde het OM. Ook heeft het OM vraagtekens bij betalingen die zijn gedaan met creditcards van woningcorporatie Rochdale. 


Contact
Over de telefoons die gebruikt werden door zijn kinderen, verklaarde Möllenkamp, dat hij dat eerder had moeten stopzetten. Toen de toenmalige vrouw van Möllenkamp ziek was (inmiddels overleden), had hij afgesproken met Rochdale dat hij kon blijven werken, mits hij ten allen tijde contact kon onderhouden met zijn gezin. Vandaar de telefoons, zo vertelde Möllenkamp aan de rechters.

Maserati
Over de veelbesproken Maserati van Möllenkamp is tot onze grote verbazing met
geen woord gesproken. Datzelfde geldt, maar dat hadden we ook wel verwacht,
voor de voor de rechtspraak onbelangrijke rechtstreekse misdrijven jegens 
simpel
>>>
huurders-klootjesvolk. Maar daar ging het in deze zaak ook niet over.
Bovendien houdt de rechtsspraak zich überhaupt niet mee bezig met de (mensen) rechten van klootjesvolk.

AOW
Sinds kort leeft Möllenkamp, die 25 jaar bij woningcorporatie Rochdale als bestuurder (waarvan 19 jaar als de hoogste baas) in dienst was, van een AOW-pensioen. Daarvoor, nadat bij hem alles in beslag is genomen door de belastingdienst, leefde Möllenkamp van leningen van vrienden en familie. Möllenkamp woont in Spanje overal en nergens. Soms een aantal dagen bij zijn ex-vrouw, dan weer logeert hij bij anderen.

Propaganda Staatsproces
Ondanks onze inmiddels vele slechte ervaringen met de tot op het bot verrotte rechtspraak, in zowel onze eigen zaken als in die van vele anderen die wij hebben bijgewoond, zijn wij opnieuw 'met stomheid geslagen'. Dit vanwege hoe extreem fanatiek justitie te werk gaat in deze zaak tegen Möllenkamp, Oudt en Van Erkel (Van Erkel is een andere verdachte in dit propaganda-proces). De Fiscus is hier de benadeelde, zo vindt het OM en dat is heel erg! 


Zwaargewonde, verminkt, angst, leed, verdriet en moord!
  

Möllenkamp, Oudt en Van Erkel hebben geen zwaargewonden, die voor de rest van hun leven verminkt zijn, veroorzaakt. Ook hebben zij geen levens van simpel huurders gepeupel op andere wijze verwoest. Echte Woningcorporatie- Criminelen die dat wel doen, blijven volledig buiten schot en hoeven niet voor te komen! Gepeupelwat de gore moed hebben daar wat over te melden, worden door het Corrupte Zwarte Toga Tuig voor die zelfde elite-criminelen >>> he-le-maal kapot gemaakt.

SLACHTOFFER BRANDSTICHTINGEN MISDAADGROEP WONINGCORPORATIE STADGENOOT TOONT ZIJN VERMINKINGEN
Door Nico van den Ham i.s.m. Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Rechtbank, Klassenrechtspraak.