KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 18 september 2015

Nu ook dieren dupe van Bewindvoerder Melse Wassink

(Extra ---------> >>> Laatste Nieuws)
Volksheld, Dierenvriend Schurk Richard Melse, directeur van

Melse Wassink, Bureau voor Bewind & Curatele, reageert niet op hulp-oproep van gezin Faasen i.v.m. doodziek hondje, maar bedreigd wel journalist Nico van den Ham met een rechtszaak vanwege berichtgeving inzake de >>> familie op deze site.

DRINGEND HULP GEVRAAGD VOOR DIT DOODZIEKE HONDJE!


Meerdere keren is Nico van den Ham geld aangeboden vanwege zijn
 eigen beroerde situatie en de kosten die gemaakt worden om deze site
 'ín de lucht te houden'. Nico leeft van de beslagvrije voet vanwege een afbetaling van het buitenproportionele boete bedrag van
>>> 12 duizend euro, dat hij van een corrupte klassenrechter heeft gekregen omdat hij op deze site heeft gepubliceerd wat hem is overkomen.

Nimmer heeft Nico een cent aangepakt van wie dan ook! 

Geldvooraad
Nico van den Ham heeft weinig nodig en kan bovendien heel goed met geld omgaan. Maar aan alles komt een eind en ook Nico heeft geen geldvoorraad meer! 


Dierenartskosten
Daarom vraagt Nico u beleefd, om dit weekend één of twee euro over te maken op rekeningnr. NL 12 RABO 0380 1143 21 ten name van Nico van den Ham voor het zieke hondje in bovenstaande video. Vanaf het moment van publicatie van dit artikel, tot het moment dat er genoeg 'binnen is' om de dierenarts kosten voor dit diertje te betalen, zal Nico zijn volledige transactieoverzicht kopiëren en op deze site publiceren. Dit om zich volledig te verantwoorden. Uiteraard kondigen wij aan, als er geld genoeg is om de dierenarts te betalen, dat de inzameling gestopt is!

Geef Henk Faasen alstublieft de mogelijkheid om a.s. maandag
 met zijn hond naar de dierenarts te gaan!

De familie Faasen, die met 3 personen, heel veel minder te besteden heeft dan Nico in zijn eentje met zijn 'inbeslagname vrije voet', kan de dierenarts >>> niet betalen! Het armlastige gezin Faasen heeft Richard Melse, bewindvoerder en directeur van >>> Melse Wassink gevraagd geld over te maken voor dierenartsbezoek.
De schurk heeft op geen enkele wijze gereageerd! Daarom opnieuw hulp gevraagd voor de Faasens, nu voor het hondje.  


Volledige berichtgeving  
In verband met de >>> zelfmoordherdenking die morgen in Den Haag plaats vindt, hebben wij het druk. Daarom volledige berichtgeving betreffende de vuile werkwijze ook inzake andere slachtoffers van het bureau Melse Wassink én de bedreiging naar Melder van Misstanden Nico van den Ham, later in het weekend. 

Zie ook de website van >>> KARINOLDEWEGHUIS >>> TREITEREIEN!!

Dit artikel wordt in het kader van hoor en wederhoor naar de betrokkenen toegezonden. Adressen worden later aan dit artikel toegevoegd. 

Door de redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND - Sector: Oplichting en Dieren-noodhulp.