KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 24 september 2015

Melse Wassink dreigt Nico van den Ham met rechtszaak

Hondje Snoopy naar dierenarts dankzij burgerinitiatief!

Dierenvriend zakkenvuller Richard Melse, van Melse Wassink, Bureau voor Bewind & Curatele, laat gezin verhongeren en doodziek hondje verrekken.

Nico van den Ham en Henk Faasen via advocaat van Melse Wassink
bedreigd met >>> rechtszaak vanwege publicaties.Antibiotica
 

Dinsdag is onze patiënt, het hondje Snoopy dankzij de inspanningen van bezoekers van deze site, naar een hele fijne schappelijke dierenarts geweest. Snoopy heeft een fikse keelontsteking en ontstoken anaal klieren. De anaal klieren zijn uitgeknepen en Snoopy heeft een antibioticakuur van 10 dagen gekregen. Daarna moet hij terugkomen.
De dierenarts bevestigde dat honden zich er erg beroerd door kunnen voelen. Dat is in de video van ons eerste artikel over Snoopy dan ook >>> duidelijk te zien


Verantwoording
Met de lieve mensen die geld hebben overgemaakt zullen wij gaan overleggen, want bij lange na is niet al het geld nodig. Wij hopen dat we daar even de tijd voor krijgen, want Faasen moet eerst nog een keer bij de dierenarts terugkomen met de hond.
Nico van den Ham zal zich overduidelijk verantwoorden, zodat bij niemand het idee kan ontstaan dat hij er ook maar een cent aan overhoudt. 


Rechtszaken
De advocaat van van Melse Wassink, Bureau voor Bewind & Curatele, heeft ons middels een >>> schrijven gesommeerd voor 18 september 2015 o.a. de berichtgeving inzake de >>> Poging tot Moord op Henk Faasen te verwijderen van deze site, zodat Melse Wassink ongehinderd verder kan gaan deze vriendelijke familie te terorriseren. Ook moeten wij ons verontschuldigen voor het publiceren van onze eerlijke berichtgeving, door een rectificatie op deze site te plaatsen. Als wij dat niet doen wordt er een kort geding tegen ons aangespannen. De rechtspraak overkoepelende belangenorganisatie van de grote heersende veel leed, ellende en verdriet veroorzakende misdaad- organisatie's, zal de zaak dan gaan behandelen. 

Meerdere brieven
Ook Henk Faasen zélf heeft een dergelijke brief gekregen, ook hij wordt bedreigd met een kort geding. Richard Melse gaat door! Henk Faasen moet kapot, de vrouw van Faasen moet kapot, de 16 jarige dochter moet kapot.
Het hondje mag kapot en Nico van den Ham maken we ook nog verder kapot.
>>> Karin Pieters Olde Weghuis heeft eerder een dergelijke brief gekregen, want ook Karin moet kapot. Alles moet kapot! Kapot voor de belangen van Melse Wassink, Bureau voor Bewind & Curatele en haar kliek. 

Belangen

Wij halen onze artikelen niet van de site, rectificeren niet, maar publiceren het verdere verloop van deze vuile gang van zaken. De belangen van de familie Faasen, haar honden en die van Karin Pieters Olde Weghuis wegen voor ons veel zwaarder, dan de vuile belangen van de volgevreten, moddervette Richard Melse. 

Door de redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND. Sector Oplichting, Dieren-noodhulp en Klassenrechtspraak.