KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 9 september 2015

Gelijkenis deportatie Joden 1940-1945 met Nederlandse situatie nu, door Nico van den Ham wel degelijk terecht!

Toga voor een rechter, met bef
Adolf Hitler in uniform met hakenkruisOver Adolf Hitler, Nederlandse Rechters,
Periode '40-'45, Anno 2015, Zelfmoord, Asielzoekers en Varkens

Reactie

Ons bereikte één negatieve reactie op de onderstaande artikelen (links) die wij publiceerden op 24 en 30 augustus jl. Wij vergeleken in die artikelen de deportatie en het vergassen van Joden in de periode 1940-1945 met de situatie van nu, anno 2015, meer dan 70 jaar later! Ook vroegen wij ons af, of de vele slachtoffers die zich zelf van het leven hebben beroofd, vanwege vuile oneerlijke vonnissen van corrupte rechters, zelfmoord hebben gepleegd met behulp van heliumgas.
De vergelijking met Adolf Hitler met hedendaagse veel verdriet, leed en ellende veroorzakende corrupte rechters en dat gas, viel bij die ene persoon, een of andere op leeftijd zijnde 'zweef-teef', niet in de smaak.

Hieronder de links naar die artikelen:

30 augustus
 >>> Rechter kan verder met moord op Nico van den Ham! 

24 augustus >>> BEWIJS! NEDERLAND IS GEEN RECHTSSTAAT!


Een persoon
Is slechts een negatieve reactie op 2 artikelen genoeg om daar weer opnieuw een artikel aan te wijden? Voor ons wel. Wij doen niet aan censuur en/of hypocrisie en daarom leggen we het nog maar eens een keer uit. Joden, Zigeuners, Gehandicapten Medemensen werden in 1940- 1945 door NSB'ers, SS'ers, Gestapo's of wat voor een oorlogstuig dan ook, in opdracht van Adolf Hitler uit hun huizen gesleurd en getransporteerd naar concentratiekampen. De meeste slachtoffers werden vervolgens vergast.

Situatie 2015 veel ernstiger en gevaarlijker dan onder
Hitler Regime 1940-1945 


Uniform met een Hakenkruis
Nu ruim 70 jaar later, leven tienduizenden landgenoten opnieuw in een vreselijke onzekere verkapte oorlogssituatie. Een situatie die absoluut als veel ernstiger en gevaarlijker kan worden aangemerkt, want in de periode '40-'45 waren het buitenlanders in nazi uniformen met een hakenkruis die onze medemensen hun belangrijkste mensenrechten en levensbehoeften afpakten door ze hun woningen uit te sleuren.
Nu anno 2015 zijn dat Nederlanders in een jurk met een bef.


Zwarte Jurk en een Bef
Landgenoten in een zwarte toga, die met hun hulptroepen zoals deurwaarderstuig in opdracht van groot-graaiers middels hun razzia's enorm veel verdriet, wanhoop en andere ellende aanrichten onder het 'gepeupel'. Niet zo massaal als in '40-'45, maar wel veel meer bedreigend, omdat het nu geen Duitsers zijn die dat doen, maar onze eigen Nederlandse 'edelachtbare' rechters. Ook angstaanjagend is het, dat op enkele uitzonderingen na er geen enkel verzet vanuit het Nederlandse klootjesvolk tegen deze intense smeerlapperij is. Dat was in de '40-'45 periode wel anders.

Toekomst
Wat gaat er nog allemaal gebeuren en hoe massaal gaat het nog worden? De huidige situatie wordt blijkbaar door het meeste gepeupel als normaal beschouwd. Het Zwarte Toga Tuig kan daardoor nog meer haar gang gaan. Landgenoten worden in opdracht van landgenoten in een jurk hun woningen uit gesleurd en dakloos gemaakt. 'Gewoon' in Nederland en vrijwel iedereen kijkt stilzwijgend toe. Vanachter de gordijntjes. Allemaal in 'keurig' Nederland. Van de ruim 1800 zelfmoorden per jaar in ons land, zijn er ruim 450 veroorzaakt door dit soort smeerlapperij.
Op >>> 19 september worden de overledenen herdacht. Wat een samenleving.
Wat een smerig Land! 'We leven in een rechtstaat met onafhankelijke rechters', schreeuwen de indoctrinerende staatsomroepen elke dag om het hardst! 


Geen 20 maar 50
De staatsmedia heeft het volk de laatste jaren voorgelogen, dat er zo'n 20 gezinnen per dag dakloos worden gemaakt. Onlangs werd door de politieactie's >>> bekend, dat er maar liefst ong. 50 gezinnen per dag zijn, die de straat op worden gekwakt.
Een land dat zich voordoet als een land met een behoorlijk niveau van beschaving is op die manier geen beschaafd land! Terwijl dagelijks door de staatsmedia wordt gemeld over de opvang van duizenden vluchtelingen, wordt het eigen volk in opdracht van gewetenloze Toga Criminelen de straat op geflikkerd.  

Mega-Graai-Tuig

De onzekere periode die aan woningontruimingen vooraf gaan zijn slopend.
De Nederlandse Melder van Misstanden Nico van den Ham kan daar over meepraten. Nico wordt door de criminele organisatie woningcorporatie Stadgenoot en haar Kliek, waaronder de rechtsspraak, al meer dan 6 jaren (langer dan de 2e wereldoorlog duurde) met dakloosheid bedreigd. Zijn kleine sociale huurwoning is ingezet als vuil wapen in een geschil met een grote organisatie die het op die abjecte wijze natuurlijk altijd gaat winnen. Zonder woning, absoluut geen mogelijkheden meer zal iedereen kunnen begrijpen. Hoe zo, wij mogen de situatie niet met de jaren '40-'45 vergelijken. Wij zijn niet van de Staats-NOS of andere gecensureerde media. Wij zijn goudeerlijk en niet hypocriet. 
Wij moeten de '40-'45 periode met de situatie van nu vergelijken.

Asielzoekers

Terwijl de volksverlakkende staats-media zoveel mogelijk zwijgt over wat de Nederlandse (toekomstige) daklozen wordt aangedaan, is het voor die daklozen niet te verteren door diezelfde staatsmedia te worden overstelpt met berichten dat asielzoekers voorrang krijgen bij het toewijzen van een woning.
Dakloze Nederlanders hebben geen Bed, Bad en Broodregeling en mogen het uitzoeken! Valt zo'n dakloze dan een keer in slaap op straat, dan besteed zo'n Toga Crimineel veel tijd om die stakker daarvoor een bekeuring te geven. Dat dan weer wel. Zie daarvoor de rechtszaak in deze >>> video.
Wij zijn niet tegen mensen uit andere landen, maar zeker ook niet tegen die uit eigen land. 


Adolf Hitler en Rechters
Hoezo mag je Rechters niet vergelijken met Hitler, NSB'ers of SS'ers? Je hoeft niet vriendelijk en beleefd te zijn tegen Angstaanjagende Criminelen in een Toga die ten behoeve van de heersende klasse mensen de >>> dood in jagen.
Joden zeggen ook niet, dat Adolf Hitler 'nog wel mee viel'.


Varkens   
En mocht die ene zweef-teef, die haar vriendin op Twitter heeft ontvolgt omdat die vriendin deze website bezoekt, nu nog meer commentaar hebben. Flikker dan maar op met je gehuichel en ontvolg maar een eind raak mevrouw. Wij blijven gewoon opkomen voor ons zelf, onze medemensen en niet te vergeten de dieren van welk 'ras of soort' dan ook. Ooit kreeg Nico van den Ham ook al een heftig kritisch commentaar over zich heen, omdat hij de concentratiekampen van Hitler vergeleek met de vuile Megastallen Varkensconcentratiekampen op het platteland.
Ook dat zou een schandalige uitspraak zijn van Nico, die absoluut niet kon volgens een paar schijnheiligen. Nico van den Ham en de redactie van deze site blijven echter gewoon op onze eigen wijze de goudeerlijke waarheid publiceren. Ook als er ontvolgt wordt en ook als de dood er op volgt. Voor diegenen die willen weten hoe het er in zo'n Varkensconcentratiekamp aan toe gaat. Zie de (schokkende) video hieronder.
En voor die ene zweefteef:
Go Fuck Yourself!
Door onze Staatsmisdaadredactie