KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 12 september 2015

Aanstaande maandag verzoek tot verhoren v.m. baas justitie Joris Demmink | Zitting, Rechtbank Amsterdam


Ook Ivo Opstelten en Fred Teeven
 staan op de lijst

Verzoek voor maken van geluid en beeldopnamen van de zitting door de site NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND ingediend. 

Getuigenverhoor Pedofilie
Aanstaande maandag een rechtszitting in de Amsterdamse rechtbank, die gaat om een verzoek voor het horen van getuigen in een Pedofielenzaak.

Amsterdamse GGD
In Amsterdam werd in de jaren 80 en 90 pedofilie gedoogd door de overheid. Bordelen met minderjarige jongens zijn jarenlang niet aangepakt. Het 'pedo-prostitutie circuit' was toen bekend bij instanties zoals de Amsterdamse GGD. Maar ook in februari 2014 zagen wij nog, hoe de in Amsterdam zo gevreesde gemeente-psychiater Herman Plas pedofilie trachtte te verhullen, (video) >>> Amsterdamse GGD. 

Jongensbordeel

De zaak die a.s. maandag dient, is aangespannen namens een voormalige minderjarige jongens-prostituee, die in de jaren 90 gedwongen werkte voor een jongensbordeel in Amsterdam. Het slachtoffer, nu een 41-jarige man, heeft PTSS overgehouden aan al het gedoe en houdt de overheid daarvoor verantwoordelijk.


Hoge Heren Toga Pedo Tuig
Hoofdofficieren van justitie en hoge ambtenaren zouden zich in het Amsterdamse jongensprostitutie circuit hebben begeven. Die informatie kreeg de Amsterdamse politie en startte daarop in het diepste geheim een onderzoek. Uitvoerig en onder ede is tijdens de 'Demmink' getuigenverhoren in Utrecht verklaard, hoe dat onderzoek toen in het allereerste beginstadium kapot is gemaakt. Daarin lag een rol voor de Amsterdamse politiechef >>> Pieter Jaap Aalbersberg, zo werd ook nog onder ede verklaard. Fred Teeven was een van de officieren van justitie in deze zaak. Voormalig hoogste baas van justitie mr. Joris Demmink was volgens (oud) rechercheurs van het Rolodexonderzoek destijds een van de verdachten.

Getuigenverhoren Utrecht

Wij waren vorig jaar bij die >>> getuigenverhoren in Utrecht, daar werden onder ede de namen genoemd van Demmink en ander Toga Tuig, zoals mr.J.W. Wabeke, mr. Holthuis v.m. hoofdofficier van justitie en mr. Wooldrik v.m. Officier van justitie. Na die verhoren is de mega-pedo-zaak Demmink weer in de staats-pedo-doofpot gepropt. Aanstaande maandag gaat die doofpot weer even open. Voor hoe lang weten we niet. Wij hebben een verzoek ingediend voor het maken van geluid en beeld opnamen van de zitting en zullen het zien. De openbare zitting is op maandag 14 september 2015 om 09.30 u. Rechtbank Amsterdam Parnassusweg 220.
Let op! De rechtbank Amsterdam ligt niet schuin achter het Centraal Station! 


mr. Demmink  mr. Wabeke mr. Holthuis, mr. Wooldrik
Zie ook onderstaande verklaring van de rechtspraak. schaamteloos, open en bloot:


Door onze pedo staatsdoofpotredactie