woensdag 5 augustus 2015

Politiekogels in rug voor de voor politie weglopende Mike. Agenten worden zoals gewoonlijk niet bestraft


Amerikaanse politieagenten verbijsterd!

 
Familie Mike Stok vernederd. Familie Rishi Chandrikasing, Michael Koomen, Ihsan Gürz en Mitch Henriquez
 
opnieuw zeer verontwaardigd en kapot van verdriet! 

Rechtspraak '40 '45 | 2015 Schurken-Regime Nederland  

Mike Stok
Twee politieagenten die in 2013 de van hen wegrennende Rotterdammer Mike Stok meerdere kogels in zijn rug en nek hebben geschoten gaan vrijuit! Dat heeft de rechtbank in Rotterdam vandaag bepaald. De agenten hadden volgens de rechter reden om te denken dat de van hen weglopende Mike Stok een gevaar was voor zijn omgeving. 

Politieopleiding
'Er was geen andere manier om Stok aan te houden'. Laag schieten zit nou eenmaal niet in de politieopleiding van de blauw met gif-geel geklede slaafse hulptroepen van onze 'keurige rechters', dus jasten de dappere dienders de van hen weglopende Mike Stok maar liefst 6 politiekogels van achteren, in zijn bovenlichaam.

Rishi Chandrikasing
Exact dezelfde werk moordwijze zoals bij de 16 jarige van de politie weglopende
17-jarige Rishi Chandrikasing, die ook door de politie in zijn nek werd dood geschoten op het Haagse NS station, Hollands Spoor. Ook deze agenten was alleen maar in het bovenlichaam schieten geleerd en ook deze Killer Kops zijn door onze 'fijne integere rechters' >>> niet bestraft!


Wandelstok/Bijl 
Toen de met een op een bijl lijkende wandelstok ??? (waar kun je die bezichtigen) 'gewapende' Rotterdammer ondanks waarschuwingen bleef wegrennen, schoten de dappere dienders Mike Stok, vader van een dochtertje, terwijl hij van de politie wegrende in >>> zijn rug kapot. Dat gebeurde allemaal in de binnentuin van zijn eigen wooncomplex.

'Fijne keurige rechters'
Achteraf is volgens de rechtbank gebleken, dat er geen sprake was van een voor onschuldige burgers dreigende situatie (noodweersituatie), maar de vrees ervoor, in de hectiek en chaos van het moment was volgens de rechtbank wel gerechtvaardigd.
De agenten mochten daarom Mike toch dood schieten. Ze hadden volgens de rechters ook geen andere manier om Stok aan te houden, zoals het gebruik van pepperspray. Dus is de politiemoord gerechtvaardigd, zo vindt het Zwarte Toga Tuig.

Politie-uniform met pruik
De twee politieagenten moordenaars verschenen woensdag, net als twee weken geleden, voor de rechtbank trots in hun politie-uniform, maar wel heel laf met een pruik op hun dienders-kop (kan echt alleen maar in Schurkenstaat Nederland).
Tijdens de zaak zijn de laffe dienders aangeduid als NN01 en NN02. Dit om hun identiteit niet bekend te laten worden. Op sociale media zijn eerder bedreigingen geuit.


Michael Koomen - Ihsan Gürz - Rishi Chandrikasing - Mitch Henriquez
Ook voor de ouders van van de door de politie vermoorde >>> Rishi Chandrikasing >>> Michael Komen, >>> Mitch Henriquez en Ihsan Gürz zijn dit weer confronterende en moeilijke dagen. Ook de killer Cops van >>> Ihsan Gürz worden niet vervolgd. Dit in tegenstelling tot zijn verdrietige vader Gengiz Gürz die door de politie herhaaldelijk en aanhoudend op misdadige wijze door de politie wordt vervolgd en >>> gecriminaliseerd. 


Vakantie
Op dit moment zijn veel Amerikaanse politieagenten in Nederland/Amsterdam op vakantie.
De 'Cops' van de Amerikaanse politie, die trekjes begint te vertonen van de Nederlandse politie, staan versteld! 'Wij wisten niet dat het er hier zo aan toe gaat' verklaarden enkele geschokte, vakantie vierende 'Cops' van het NYPD vanmiddag aan een van onze verslaggevers op de Dam in Amsterdam.Politiemoorden
Recent kregen wij nog afschuwelijke beelden binnen vanuit de VS. Waarom hier nooit beelden van vergelijkbare situaties beschikbaar zijn is ons niet bekend! Misschien dat de gecensureerde Staats-NOS van de door journalist Drs. 
>>> Micha Kat  'beledigde' Marcel Gerlauff daar een antwoord op heeft? Door onze klassenrechtbank en KillerCops-redactie.