KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 20 augustus 2015

Poging tot Moord op diabeet en zwaar hartpatiënt door Bureau voor Bewind & Curatele

Melse Wassink, Bureau voor bewind & Curatele tracht voor zoveelste maal Henk Faassen de dood in te jagen!

Bed en bad voor de Faasens, maar vanwege de misdadige werkwijze Melse Wassink weer geen brood!


 Grote wanhoop en stress, stress en nog eens stress  voor diabeet en zwaar hartpatiënt, vanwege opnieuw geen eten
 komend weekend.Louche Bedrijven van Richard Melse onder hoofd-telefoonnummer 0318-843483 volstrekt onbereikbaar.

Zelfmoordherdenking 19 september a.s. Den Haag
Mocht Henk Faasen een deze dagen sterven door de extreem misdadige werkwijze van bewindvoerder Richard Melse, van Melse Wassink, Bureau voor bewind & Curatele B.V. uit Ede, dan gaan wij Henk bij wijze van uitzondering tijdens de komende Nationale Zelfmoordherdenking toch herdenken. Zelfmoordslachtoffers, die in uiterste wanhoop zijn gebracht door beslissingen van de overheid en corrupte rechters. Henk heeft zich dan weliswaar niet zelf van kant gemaakt, maar bij wijze van uitzondering zal Nico van den Ham wel een toespraak over Henk gaan houden voor het Paleis van Justitie, Prins Clauslaan 60 Den Haag op 19 september a.s. vanaf 14.00 u. 

Wat is er aan de hand?
Ruim 6 jaren geleden is de familie Faasen door meer dan heftige gezondheids- problemen van zowel Henk als zijn vrouw Marjo in grote problemen gekomen. Sindsdien is het bergafwaarts gegaan met de familie. Meerdere malen zijn de Faasens hun woning uit gesleurd, zoals dat zo'n 20 keer per dag in ons 'keurig' Nederland ook bij vele anderen gebeurd. Onlangs is de familie vanwege burger-hulp nog net niet opnieuw op een camping of op straat beland.
Ook hier hebben wij uitgebreid >>> aandacht aan besteed.  


Leefgeld
Sinds april van dit jaar, krijgt de familie elke week een bedrag aan zogenaamd 'leefgeld'. Dat komt neer op een bedrag van 70 euro per week, waarvan zij moeten leven met 3 personen en een paar hele lieve honden. Honden waar zij, zoals dat ook moet, heel erg gesteld op zijn! Al meerdere keren is het voorgekomen, dat er (meestal vlak voor het weekend) geen 'leefgeld' over wordt gemaakt aan de familie. Verantwoordelijke daarvoor is het 'bewindvoerdersbedrijf' van Richard Melse. Richard Melse die wij overigens persoonlijk kennen. Vanmorgen kreeg de familie Faasen, weer vlak voor het weekend, van medewerkster Karin Weber van dat bedrijf van Richard een E-mail. Let wel, Karin werkt niet op vrijdag!

Hier onder de inhoud van de e-mail:

___________________________________

-------- Oorspronkelijk bericht --------
Van: Karen Wever - Melse Wassink <k.wever@melsewassink.nl>
Datum: 20-08-2015 09:35 (GMT+01:00)
Aan: "'h.faasen'" <h.faasen@gmail.com>
Onderwerp: leefgeld

Henk en Marjo,

Zoals vorige week al aangegeven is er onvoldoende saldo om het leefgeld te kunnen overmaken.
Ondanks ons bezwaar van beslaglegging hebben wij nog geen reactie van de belastingdienst ontvangen.

Ik vind dit erg vervelend maar kan jullie niet anders melden.

Met vriendelijke groet,

Karen Wever

teammanager

Telefoon: 0318 – 742 641 (Team 1; bereikbaar tijdens telefonisch spreekuur)

Melse Wassink, bureau voor bewind & curatele B.V.
Postbus 86 | 6710 BB Ede | 0318-843483 | www.melsewassink.nl

mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag

ons telefonisch spreekuur: maandag t/m vrijdag van 11.00 uur – 12.30 uur en van 13.30 uur – 14.30 uur

Einde e-mal bericht__________________________________


De Hersens van Henk Faasen
Omdat het voor Henk best wel vernederend is, om het volgende hier zo allemaal te vermelden, publiceren wij hier met pijn in het hart dat Henk Faasen diabeet is en daardoor bij regelmaat voedsel nodig heeft om niet in de problemen te komen.
Henk Faasen is ook zwaar hartpatiënt. Henk zijn hart kan de voedselproblemen, die bij een diabeet ontstaan als er niet regelmatig eten voorhanden is, mogelijk niet aan.
Aan Henk Faasen zijn hersens mankeert helemaal niets (wat we dan wel weer zonder pijn in het hart opschrijven) en ziet daardoor al jaren het onvoorstelbare, misdadige onrecht wat hem wordt aangedaan.

Het Hart van Henk Faasen
Henk kan al dat onrecht niet aan en windt zich daar ontzettend over op! Dat is dan weer uitermate slecht voor het hart van Henk en daarom hebben wij vanmorgen gebeld met Karin Wever. Karin is team manager van het bewindvoerders-kantoor Melse Wansink. Karin is degene die de bovenstaande e-mail van een paar regels naar de Faasens heeft gezonden. Een e-mail met de door ons  'vrij vertaalde' misdadige mededeling:
'Sorry hoor', geen vreten voor jullie de komende dagen. Vrijdag, zaterdag en zondag ben ik er niet. Prettig weekend. Over 3 dagen, maandag dus, spreken we elkaar eventueel wel weer! 


Doorkiesnummer
Wij hebben Karin Wever, de team manager vanmorgen gebeld. Wever was vanmorgen tijdelijk en bij toeval bereikbaar op een doorkiesnummer, maar wilde ons niet te woord staan. Mevrouw Wever vond het 'heel ernstig dat wij haar belden en zou daar melding van maken!' We wachten af.

Bellen
Maandag zal Henk of Marjo Faasen, Karin Wever van het bewindvoerders kantoor Melse Wansink wel weer gaan bellen. Melse Wansink is telefonisch zeer moeilijk te bereiken zo hebben wij zelf gemerkt. Spannend voor Marjo en Henk, want het beltegoed van hun prepaid telefoon is bijna op! Op e-mails van de Faasens, waarin de familie schreeuwt om hulp, wordt zowel door Melse Wansink uit Ede, als de gemeente Arnhem en alle andere instanties waar de familie zich tot wendt, nauwelijks gereageerd.

Beslagvrije voet
Op een deel van inkomsten, de beslagvrije voet, van wie dan ook, mag nimmer geen beslag worden gelegd. Dat is zo in de Nederlandse wet bepaald! Maar ook in deze kwestie blijkt weer, dat met zo'n wetsartikel of internationaal verdrag, waarover eerst zorgvuldig is nagedacht voordat het werd getekend en geratificeerd, door instanties en rechters massaal de corrupte reet wordt afgeveegd als het er voor Jan met de pet er op aan komt.

Onvoldoende saldo
In de bovenstaande e-mail beweerd team manager Karin Wever van het louche bewindvoerders-kantoor Melse Wansink, dat zij nog geen reactie op het bezwaar van beslaglegging van de belastingdienst heeft ontvangen.
Er is helemaal geen beslaglegging van de belastingdienst zo blijkt uit het telefoongesprek in onderstaande Video. De blote poot van Henk in die video ziet er naar onze mening echt niet uit, maar het telefoongesprek zegt genoeg over hoe de familie wordt behandeld.   


Dit artikel valt geheel onder de verantwoordelijkheid van Webmaster, Melder van Misstanden Nico van den Ham

In het kader van hoor en wederhoor wordt dit artikel apart doorgestuurd naar o.a. de volgende adressen: 

k.wever@melsewassink.nl  info@melsewassink.nl