KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 1 augustus 2015

Massale opkomst klootjesvolk bij rechtszaken noodzaak!


Meeste rechtszittingen niet aangekondigd om pottenkijkers zo veel mogelijk
   buiten de deur te houden.

Terwijl meestal geen enkel wetsartikel dat in de weg staat, wordt het opnemen van zittingen door de eerlijke media, dus zonder staats-perskaart, meestal niet toegestaan! 

Medemens door corrupte rechters volledig kapot gemaakt en zelfs de dood ingejaagd. Meer dan 400 zelfmoorden per jaar ten gevolge van o.a. misdadige gerechtelijke beslissingen ten voordele van grote partijen. Staats-media zwijgt.

Bezoek daarom ook de jaarlijkse plechtige zelfmoordherdenking, met o.a. toespraken nabestaanden slachtoffers, voor het Paleis van Justitie in Den Haag.


Massaal civiele rechtszaken bezoeken in ieder geval in eigen arrondissement is absolute noodzaak! 
Bedreiging
De grootste bedreiging/probleem voor het gewone volk in ons schurken regime, is de door en door corrupte rechtspraak. Het 2e grootste probleem is de verkapte-gecensureerde misdadige volksverlakkende staats-media. Nog een groot probleem is, dat het volk niet met duizenden tegelijk naar rechtszaken komt. Rechtszaken waar hun medemens, in meestal civiele procedures (dus die medemens heeft niet gestolen of iemand vermoord), door criminele rechters voor de grote elite partijen kapot worden gemaakt. Regelrechte Schurken in zwarte Jurken, die het laatste beslissende woord hebben, kunnen ongestoord door gaan met hun veel leed en ellende veroorzakende criminele activiteiten jegens Jan met de Pet. Publieke tribunes in de rechtszalen blijven veelal leeg. Eerlijke geluidsopnamen maken met bijv. een mobiele telefoon is strikt verboden, want de rechtspraak heeft veel te verbergen.

Wetten
Met de Nederlandse wetsartikelen en de internationale verdragen die Nederland heeft getekend en geratificeerd is vrijwel niets mis! Daar is van te voren goed over nagedacht en steken goed in elkaar. Maar als Toga tuig ten voordele van grote organisaties en bedrijven haar justitiële misdadige justitiële kont afveegt met die wetsartikelen en internationale verdragen, veroorzaakt dat veel leed en ellende voor Jan met de Pet.

Arrondissementen
We moeten massaal op de been om de door en door corrupte rechtspraak, inclusief de aan het verrotte systeem deelnemende advocaten, te stoppen met hun misdaden tegen het klootjesvolk. Nederland heeft 11 arrondissementen/rechtbanken. Mensen hoeven daardoor niet ver te reizen, dus weinig kosten! Hoe corrupt dan ook, de rechtspraak heeft altijd het laatste beslissende woord! Dus kom massaal naar de rechtszittingen en help daarmee je medemens en wie weet je zelf, want voor dat je het weet ben je zelf ook aan de beurt!  

Herdenking Den Haag 
Bezoek ook de aanstaande plechtige zelfmoordherdenking. Zelfmoorden meer dan 400 per jaar ten gevolge van o.m. misdadige vonnissen van rechters. 
Op 19 september vanaf 14.00 u. voor het Paleis van Justitie Den Haag.
De herdenking is een initiatief van >>> Wil Nu.

Zie ook 'burgers kansloos in geldruzie met bedrijf' inzake een onderzoek van 
de >>> Consumentenbond.