KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 3 juli 2015

Politie doodde Mitch Henriquez vanwege weinig training

'Een Vandaag'
Mitch Henriquez is door de politie doodgeknepen door middel van de 'nek-klem' vanwege te weinig training.
Dat 
vertelde de volgevreten Bas van Werven gisteren aan de kijkertjes van het indoctrinerende en volksverlakkende gecensureerde nieuws en actualiteiten staats-programma  'Een Vandaag'.

Trainingsmomenten
Dat komt allemaal, zo bralde de dikzak van 'Een Vandaag', omdat onze blauw geklede hulptroepen te weinig worden getraind. Van Werven had deze volstrekte bullshit zelf niet bedacht, maar gaf directeur Ferry van Maurik van het 'trainingsbedrijf' bedrijf >>> 'Reframe', dat in de dood van Mitch Henriquez wel brood ziet, uitgebreid de kans te vertellen dat er maar 4 'trainingsmomenten' per jaar voor politieagenten zijn (ja u leest het goed). Verder moest er getoetst en gekeken worden naar de effectiviteit van de individuele politieagent.   

Fouten
Ook Hans Schoones vice voorzitter van de politiebond  ANPV mocht van 'Een vandaag' komen spreken en vertelde dat er bij de politie sprake is van een toetscultuur i.p.v. een trainingscultuur en dat de politiemensen automatisch op de automatische piloot-salarissen-capaciteit en nog veel meer bla, bla, gebral. Zowel Van Maurik als Schoones wilden verder geen uitspraken doen, maar een ongeluk zat wel in een klein hoekje zo vertelde Schoones er nog bij. Ook een andere journalist van 'Een Vandaag' had het nog over fouten van de politie. 

1940- 1945
Wij moesten toen wij het woord fout zo veelvuldig bij de staatsomroep hoorden zeggen onmiddellijk denken aan de foute politie in de jaren 1940- 1945. Maar liefst 97 procent van de politie was fout en hielp de Moffen en de NSB massaal mee om de Joden uit hun huizen te sleuren en af te voeren. Nu, 70 jaar later wordt dat bij zo 'n 20 gezinnen per dag in 'keurig Nederland' nog steeds gedaan. Niet in opdracht van de Moffen, maar van misdaadbanken, woningcorporaties en ander misdadig graaituig. Een ander verschil met toen is, dat je om je woning uit gesleurd te worden geen Jood meer hoeft te zijn.

Moord
Vijf laffe politieagenten boven op één man en zijn strot net zo lang dicht knijpen tot hij kapot is. Trainingsmomenten-toetsen-effectiviteit-salaris tekort- automatische piloot en fouten. Flikker toch op Bas van Werven, Ferry van Mourik en Hans Schoones met jullie misdadige gelul.
Je gaat niet met vijf man boven op een man zitten om één man te vermoorden! Dat doe je niet vanwege salaris, niet vanwege gebrekkige trainingscultuur, niet vanwege je 'automatische piloot' of vanwege welk ander crimineel gelul dan ook. Dat doe je nooit! Flikker toch op allemaal daar bij  'Een vandaag'. Die man is gewoon vermoord net zoals de politie dat in '40 '45 deed en dat heden ten dage nog steeds doet. 


>>> Vanaf 17.14 op Een Vandaag 

Zo maar wat voorbeelden van politiedoden van de afgelopen jaren: 

>>> NICO VAN DEN HAM | POLITIE TRAPT JONGE MAN DOOD

>>> POLITIE, WEGLOPENDE JONGEN KAPOT SCHIETEN GEEN STRAF

>>> Politie schiet weglopende man in de nek

>>> Ouders Michael Koomen doen aangifte  moord tegen A 'damse agent

>>> POLITIEKOGELS IN DE NEKKEN VAN MENS EN DIER