KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 24 juli 2015

Nico v/d Ham wraakt gehele Amsterdamse rechtbank

Nico eist sluiting Amsterdamse Rechtbank! Rechters schorsen de zitting en gingen met grote inzet op zoek naar een mogelijkheid om de onmiddellijke sluiting van
de rechtbank te voorkomen.


Amsterdam 24 juli 2015
Vandaag vond in de Amsterdamse rechtbank de behandeling plaats, van het wrakings- verzoek van Nico van den Ham jegens de wrakingskamer die op 12 juni 2015 het wrakingsverzoek van Nico jegens rechter >>> mr. C.L.J.M. de Waal behandelde.
Het ging er nu om, dat Nico werd geweigerd het verplichte >>> proces-verbaal van die zitting te verstrekken. Uiteindelijk werd tegelijkertijd met de oproep voor de zitting van vandaag, toch nog het proces-verbaal van die zitting aan Nico uitgereikt. Maar de vuile criminele justitiële wijze waarop dat is gegaan is niet te bevatten. Kijk, luister en huiver! Zie vooral ook de belangrijke mededelingen onder deze video!


Afwijzen
Nico van den Ham verwacht dat zijn wrakingsverzoek ook dit keer wordt afgewezen.
Dit omdat wrakingsverzoeken van het klootjesvolk, op een enkele uitzondering na, altijd worden afgewezen! Wel wil Nico benadrukken, dat de wrakingskamer van vandaag hem alle gelegenheid heeft gegeven zijn afschuw inzake de werkwijze van de Nederlandse rechtsspraak te kunnen uiten!

Abject 
Nico werd vrijwel op geen enkele wijze de mond gesnoerd door voorzitter mr. A.W.J. Ros. Ook de andere leden van de wrakingskamer mr. H.C. Hoogeveen en mr. C.W.M. Giesen gaven Nico alle gelegenheid zijn afkeer van het abjecte gedrag van rechters jegens klootjesvolk te bekritiseren.


 Op zoek naar echte goede eerlijke vrienden?  

'Elk nadeel heb z'n voordeel' (J. Cruijff) 

Zorg dat je trammelant krijgt met een groot bedrijf, door bijvoorbeeld kritiek te hebben op de werkwijze van een woningcorporatie, een misdaadbank, de politie, misdaadgroep jeugdzorg of iets vergelijkbaars. Dat kost weinig moeite en gaat tegenwoordig vrijwel vanzelf. Verweer je vervolgens tegen het onrecht wat je wordt aangedaan en je hebt op een heel makkelijke wijze, door je te verweren en er een mening over te hebben een groot probleem.

Zoek daarna contact met lotgenoten of andere 'wakkere' mensen. Begin een website, ga op Facebook en of Twitter, en vermeld daar wat jou is overkomen. Daarna krijg je nog meer problemen, maar je raakt ook snel in contact met ontelbare andere slachtoffers die jou voorgingen en die vaak inmiddels helemaal kapot gemaakt zijn door de rechtspraak die het altijd opneemt voor de grote heersende klasse!

Door onze klassenrechtbankredactie

__________________________________________________________

  
Nooit eerder in mijn 62 jarige bestaan ben ik, zoals dat het geval is in de afgelopen jaren, zoveel lieve mensen tegengekomen. Dat bleek ook vandaag weer eens! 

Zeer bedankt allemaal! TOPPERS!!! Een aantal bezoekers van de zitting van vandaag kenden mij niet eens persoonlijk, maar stonden mij bij tijdens de zitting en behandelden mij als een broer, of een dierbare vriend! Dat geld zeker ook voor alle anderen die niet konden komen, maar mij via Facebook, Twitter, telefoon of E-mail ongelooflijk hebben bijgestaan!!! Bedankt, bedankt en nog eens bedankt! Nico van den Ham.