KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 4 juli 2015

Bepalende rechtszaak voor Jan met de Pet tegen de staat

Fred de Klerk
Gisteren diende om 14.00 u. de uiterst belangrijke rechtszaak tegen de Staat bij de >>> Centrale Raad van Beroep in Utrecht. De zaak is aangezwengeld door
>>> Fred de Klerk van >>> Orde op Zaken.
De strijd die Fred de Klerk is aangegaan met de staat kan bepalend zijn voor miljoenen mensen in ons land. Fred verteld in de 2e video zelf over een paar belangrijke punten die gisteren zijn behandeld in zijn zaak. 

Update:  05-07-2015 1e video. Camerawerk en montage: Okko Smit

Update:  16-07-2015  Ook Robbert Verlinden strijdt  inzake de zorgverzekering en wil                uitsluitend nog praten via een >>> Dagvaarding.

Zie ook de website van >>> 
Wil Nu en >>> Break the System Opnamen in de rechtszaal
Nico van den Ham heeft toestemming gevraagd om de zitting op te nemen en die werd hem aanvankelijk geweigerd. Nico pikte dat niet en na veel onodig gedoe kreeg hij toestemming om in een aparte zaal vanaf een 'hoog opgehangen' scherm de zitting op te nemen. Dat lukte Nico met zijn zeer eenvoudige apparatuur niet.
Een andere aanwezige journalist, Okko Smit, heeft dankzij de aanvraag van Nico de zitting met veel meer professionele apparatuur wél vanaf dat scherm kunnen opnemen. De opname's van de gehele zitting van Nico zouden worden gepubliceerd op Wil Nu.
Dat gaat alsnog gebeuren, maar nu dan dankzij de opnamen van Okko Smit.
Zeer bedankt daarvoor >>> Okko Smit! 


Excuses
Na afloop van de zitting bood de voorzitter van de behandelend kamer meerdere malen zijn excuses aan Nico aan. Nico heeft echter niets aan die excuses, maar maakte verder geen drukte omdat deze zaak Fred de Klerk zijn zaak is en Nico op geen enkele wijze een ander zijn zaak wil schaden. Iedereen heeft, gelet op de houding van de 3 rechters tijdens de zitting, goede hoop op een positieve uitspraak. Nico wacht het het, gelet op zijn ervaringen in de rechtszaal, zowel bij zijn eigen zittingen als bij die van anderen, de uitspraak liever eerst af.

Update: 04-07- 17.00 u. Ga naar het kanaal van Okko Smit voor de beelden van de rechtszaak >>> Video 1 >>> Video 2 . 

Meer  >>> informatie

Door onze rechtbankredactie