woensdag 17 juni 2015

Ook de wrakingskamer door Nico van den Ham gewraakt


Afgelopen vrijdag 12 juni behandelde de Amsterdamse wrakingskamer het door Nico van den Ham ingediende wrakingsverzoek jegens
 mr. C.L.J.M. de Waal

Ook die Wrakingskamer is gisteren door Nico van den Ham schriftelijk gewraakt. 

Heeft Nico van den Ham het wraken van mr. Bram Moszkowicz geleerd? 

Wraken de mode 
'Het wraken is in de mode' schreeuwt de tot op het bot verrotte Zwarte Toga Maffia om het hardst. 'Allemaal de schuld van Bram Moszkowicz! Die heeft Jan met de Pet het wraken (via de Wilders zaken) geleerd' zo lallen de Schurken in Jurken in de gratis volksverlakkende propaganda krantjes die in de wachtruimten van de Nederlandse Rechtbanken >>> Showproces-Theaters op misselijkmakende -neem mee- wijze liggen uitgestald.

List en Bedrog
Tot op het bot Corrupte Rechters en Raadsheren hebben van de Nederlandse Democratische Rechtstaat een voor Jan met de Pet een veel leed en ellende
veroorzakend Schurken Regime gemaakt. Dit ten voordele van grote bedrijven,
>>> semi overheids-organisaties en/of andere aan de overheid gerelateerde instellingen. Het bepaalde en verankerde in wetten en internationale verdragen wordt, als dat in het voordeel van die 'groten' beter van pas komt, openlijk door de 'Toga's' genegeerd of opzettelijk verkeerd geïnterpreteerd.


Binnen enkele dagen op deze website het onomstotelijke bewijs, dat Nederland geen Rechtstaat is, maar een mensenrechten schendend schurken-regime, dat internationaal absoluut niet erkend zou mogen worden als land!

Klootjesvolk wordt massaal kapot gemaakt
Een steeds groter gedeelte van het klootjesvolk krijgt, ondanks het misdadige verzwijgen van al deze juridische smeerlapperij door de gecensureerde staatsmedia, langzaam maar zeker in de gaten, hoe hij/zij middels abjecte juridische methoden kapot wordt gemaakt voor de heersende klasse en wraakt diegenen die hun dat flikken inmiddels massaal. Nico heeft de drie leden van de wrakingskamer die zijn wrakingsverzoek op 12 juni behandelden schriftelijk gewraakt.
Waarom Nico dat deze keer heeft gedaan is >>> hier te lezen. 


Micha Kat
Verder had Nico vandaag telefonisch contact met volksheld Drs. journalist Micha Kat en moet iedereen, op wat uitzonderingen na, de vriendelijke groeten doen.

Micha klonk (vanuit Ierland) zeer positief. En dat terwijl g
isteren tegen hem
>>> 10 maanden gevangenisstraf is geëist
 wegens belediging van Marcel Gelauff. Gelauff is hoofdredacteur van de gecensureerde volksverlakkende Staatsomroep NOS.

Marcel Gelauff 
Hoofdredacteur Marcel Gerlauff is blijkbaar -10 maanden cel- belangrijker dan FUCK DE KONING, FUCK DE KONINING en de rest van die familie, want degene die dat riep, mag dat van >>> Willem zelf én het OM blijven roepen en wordt in tegenstelling tot 'veel te veel waarheid'- journalist, Micha Kat niet vervolgd.


Wrakingszitting
Hieronder nog eens de wrakingszitting van afgelopen vrijdag met de rechters die nu ook weer zijn gewraakt. Mr. Bram Moszkowicz heeft met dat wraken absoluut niets te maken! Hij is immers wegens die andere wrakingen uit zijn ambt geflikkerd. Iedereen die wat op dit Schurken-regime heeft aan te merken wordt volledig kapot gemaakt! 

De wrakingskamer hieronder bestond uit mr. A.W.C.M. van Emmerik, mr. P.B. Martens en mr. M.G. Tarlavski.
De wraking is voortgevloeid uit deze vuile >>> Amsterdamse doofpotkwestie.
Door onze Corrupte Klassenjustitieredactie