KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 4 mei 2015

Hartverscheurend, Hartverwarmend! Nico van den Ham krijgt groente van dakloze Ranjana Zwijnenberg

Ranjana Zwijnenberg die ondanks onze 2e oproep (Video) nog steeds met doodzieke vriend in de Amsterdamse straten rondzwerft brengt Nico op zondagmiddag groente. Ranjana kan heel goed koken, maar heeft geen woning en dan natuurlijk ook geen gasstel en kan dus daarom niet koken.
De groente die Ranjana heeft gekregen. Spinazie, spruitjes, mini courgettes, en 2 mandarijnen, die je absoluut niet hoeft te koken, geeft de lieverd aan Nico
 
Uitkering
Het gaat, ondanks dat Ranjana nog steeds met haar doodzieke vriend door de Amsterdamse straten zwerft, iets beter. Dat komt mede dankzij de inzet van de politieke beweging >>> WilNu. Arjan Gelder, oprichter en voorzitter van deze beweging, heeft ook wel ingezien dat Ranjana en haar vriend volledig buiten hun schuld in de problemen zijn geraakt.  Arjan Gelder is hier >>> in gesprek Ranjana. Ranny heeft nu mede dankzij hem een daklozen uitkering. Geen vetpot en absoluut niet waar zij eigenlijk recht op heeft. Maar het is beter dan niets. Veel dank aan Arjan Gelder van WilNu. 

Nieuwe Oproep!

Dakloos met een paar centen in de zak is natuurlijk beter dan dakloos zonder geld.
Al eerder deden wij een oproep voor Ranjana en haar vriend voor onderdak. Daar is een reactie op gekomen en Ranjana en haar vriend hebben zo de winter overleeft.
Helaas moest het koppel door omstandigheden opnieuw de straat op en daarom doen wij opnieuw een oproep!


Eventuele reacties a.u.b. rechtstreeks naar Ranjana, tel: 06-58784288 of naar de redactie van deze site >>> Contact