KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 12 mei 2015

'FUCK DE KONING' CHARLIE HEBDO, SINGAPORE, NICO VAN DEN HAM

Amsterdam  'Fuck het Koningshuis'
Abulkasim -Fuck de koning- AL-Jabari heeft gisteren opnieuw een boetevoorstel van 500 euro gekregen van het Openbaar Ministerie klassenjustitie.
Vorige week donderdag meldde het onbetrouwbare OM nog dat het de vervolging van Al-Jaberi om majesteitsschennis ‘heroverwoog’. De zaak tegen Al-Jaberi werd toen ingetrokken. De advocaat van Al-Jaberi mr. Willem Jebbink reageert woedend:
‘Zonder enig overleg met mij is opnieuw een vervolging beslissing genomen’. ‘Ook is geen kopie van de beschikking naar mij gestuurd. Het OM hoopt kennelijk dat wij vergeten verzet in te stellen. Dit is juridisch vuil spel’, zo vertelde Jebbink.

Geen kwade woorden van de redactie van deze website aan het adres van mr. Jebbink, maar wij begrijpen absoluut niet dat de advocaat over dat niet toezenden van de beschikking zo verbaast is. In onze eigen zaken, maar ook in die van anderen, zien wij zo vaak meestal dit soort justitiële vuiligheid voorbijkomen. Dat is bij onze corrupte justitie en misdadige rechtspraak dé werkwijze als het zo uitkomt.
Reguliere gecensureerde staatsmedia zoals de NOS, Telegraaf enz. zwijgen hierover en bedriegt zo massaal het Nederlandse voetvolk. Mr. Jebbink heeft inmiddels protest aangetekend tegen de beschikking.

Parijs Carlie Hebdo 
In Brandpunt wordt vanavond aandacht besteed aan Willem Holtrop, tekenaar van Charlie Hebdo. Zijn vrienden werden vermoord, hij ontsnapte zelf aan de dood. Vastberaden gaat hij door met beledigen, zo verteld Willem vanavond in Brandpunt.

Singapore 'Vier de dood van stichter van het land'
Een Blogger uit Singapore die op zijn website de dood van de stichter van het land vierde is schuldig bevonden. De straf voor de blogger wordt over een paar weken bekend, maar de rechter heeft al gezegd dat het bij een voorwaardelijke straf blijft,
dus de blogger krijgt alleen een waarschuwing.

Amsterdam 'Royal' Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot 
De 12.000,- euro boete die de Amsterdamse blogger Nico van den Ham voor het melden van datgene wat hem is overkomen van de tot op het bot verrotte corrupte Amsterdamse klassenjustitierechter mr. R.H.C. Jongeneel opgelegd heeft gekregen, blijft gewoon gehandhaafd. Daarbovenop geldt hetzelfde voor de dagvaarding waarin wordt geëist door de laffe gevaarlijke misdaadgroep en haar kliek, de sociale huurwoning van Nico van den Ham in te zetten als vuil oneigenlijk wapen in een geschil. Een geschil tussen Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek wat niet over huurschuld of een wietplantage in de woning gaat, maar over deze website waar Melder van Misstanden Nico van den Ham niet mag publiceren wat hem overkomt. 


Fuck de Koning en zijn familie, tot op het bot beledigen van 2,1 miljard moslims moet kunnen en mag, de dood van een stichter van een land vieren op een blog in een land waar Nederland een grote bek over heeft is ook niet zo erg. Maar het melden van misdrijven inzake in een grote Amsterdamse doofpotzaak, betrekking hebbende op de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek wordt buitenproportioneel bestraft.  

Update: Nu kregen wij weer het bericht bericht dat het OM klassenjustitie opnieuw in de fout is gegaan. Het laatste nieuws is dat het opleggen van de boete opnieuw een 'foutje' is en Abulkasim -Fuck de Koning- AL-Jabari gaat dus vrijuit. 

Nico van den Ham zal door het Schurken-regime wél gewoon worden >>> vermoord want zijn dagvaarding blijft gehandhaafd.
Dat komt, omdat het hier niet om de Koning en zijn familie gaat maar om de 
>>>
Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek
bekend van onder andere:

-- - ->  
Wooncomplex Woningcorporatie-
----->  geteisterd door Brandstichtingen en
----->  Asbestschandalen

Nico gaat het leven op straat absoluut niet overleven.
   

Kan allemaal in onze schurkenstaat. NOS en politiek zwijgt! Nederland kijkt toe.

Door Nico van den Ham


De Kalashnikov van Nico van den Ham

In het kader van hoor en wederhoor
 wordt dit artikel o.a. naar de volgende adressen toegezonden:

postbus@kabinetvandekoning.nl
premier@vvd.nl
e.van.der.laan@amsterdam.nl
pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, sanne.van.den.aakster@nos.nl, anja.van.ginhoven@nos.nl, vereniging@nvj.nl, reacties@nos.nl, leanne.de.goede@nos.nl, mhabets@stadgenoot.nl, voorzitter@pvda.nl, lhurkmans@pvda.nl,  ganderiesen@stadgenoot.nl, rboomgaart@stadgenoot.nl, j.boudewijn@hoeden-mulder.nl, zembla@bnnvara.nl, reacties@nos.nl, vereniging@nvj.nl, Jan Bulder <jbulder@stadgenoot.nl>, pdehaas@stadgenoot.nl, pdejong@stadgenoot.nl,mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl, AT5 Info <info@at5.nl>, pers@amsterdam.politie.nl, jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl, orde@aova.nl, hoofdredactie@parool.nl, thomas.kok@arkin.nl, info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl,redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl, Chris Schaeffer <spafdelingasd@gmail.com>, randjan.bissesar@mentrum.nl,  info@huurgenoot.nl, partijvoordedieren@tweedekamer.nl christenunie@tweedekamer.nl pderuiter@stadgenoot
contact@tweedekamer.nl  d66@tweedekamer.nl  groenlinks@tweedekamer.nl
pvda@tweedekamer.nl  sgp@tweedekamer.nl  sp@tweedekamer.nl  pvv@tweedekamer.nl
cda@tweedekamer.nl   50plus@tweedekamer.nl  meldpunt@wswonen.nl  
communicatie@nos.nl secretariaatamsterdam@sp.nl amsterdam@sp.nl spafdelingasd@gmail.com
tiersbakker@hotmail.com  emileroemer@sp.nl f.bashir@tweedekamer.nl;HvBommel@sp.nl
jasper.vdijk@tweedekamer.nl   h.vgerven@tweedekamer.nl   s.gesthuizen@tweedekamer.nl
pjansen@sp.nl   skarabulut@sp.nl n.kooiman@tweedekamer.nl  r.leijten@tweedekamer.nl
a.merkies@tweedekamer.nl   rvraak@sp.nl     m.smits@tweedekamer.nl
p.ulenbelt@tweedekamer.nl   jdewit@sp.nl   info@huurdersverenigingoost.nl

En vele andere hier niet vermelde e-mail adressen en honderden Twitteradressen.