KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 21 mei 2015

Afscheid veel besproken rechtbankpresident Carla Eradus

Politie jaagt Nico van den Ham weg bij de ramen van de Amsterdamse Rechtbank

De Amsterdamse Klassenjustitie >>> VVV Cadeau Bonnen- Rechtbank heeft donderdag 21 mei afscheid van haar veelvuldig in opspraak geraakte president mr. Carla Eradus genomen.

Mr. Eradus was president sedert 2003. Ter gelegenheid van dit afscheid werd een speciale zitting/feestje gehouden in de centrale hal van de onder klootjesvolk zo veel leed en ellende veroorzakende Klassenjustitie- Rechtbank.

Melder van Misstanden Nico van den Ham, die toevallig, nou ja toevallig, schriftelijke klachten kwam afleveren over een hele foute rechter van Carla Eradus en daarover bij de hoofdofficier van Justitie ook schriftelijk aangifte kwam doen, werd tegengehouden door een paar van de vele politieagenten blauw geklede loonslaven van mr. Carla, die de rechtbank  het >>> Showproces- Theater tijdens het feestje moesten beveiligen.


Wel mocht Nico, nadat hij eerst moest zeggen wat hij kwam doen, via een zij-ingang de rechtbank in en hoefde bij wijze van uitzondering zich voor een keer niet half uit te kleden voor dat hij naar binnen mocht. Dit wellicht omdat er bij die zij- ingang geen controle-apparatuur staat opgesteld.   

Nadat Nico zijn aangifte en klachten jegens de foute rechter bij de centrale balie van de rechtbank het Showproces-Theater tegen ontvangstbewijzen had ingeleverd wilde Nico, eenmaal weer buiten, nog even daar waar het feest was (de centrale hal), via de ramen naar binnen kijken. Onmiddellijk kwamen de blauw geklede rijksslaven in actie en joegen Nico bij de ramen weg!

Eenmaal bij die ramen weggejaagd vroeg Nico aan de politie waarom hij niet even via het glas naar binnen mocht kijken. 'Het is een besloten feestje' was het antwoord van de politie. Nico begreep het onmiddellijk en scheerde zich weg. De voormalige hoogste baas van Justitie, de van pedofilie verdachte mr. Joris Demmink was er natuurlijk ook, want die is gek op feestjes. Gordijnen hebben ze niet bij de Rechtbank, dus dan maar politie voor de ramen. Als Joris Demmink er is, dan mag het wat kosten, niet dan?

Allemaal in Schurkenstaat Nederland  

Door onze klassenjustitieredactie

Morgen meer over de aangifte en de klachten.