KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 30 mei 2015

ADVOCATEN BEDREIGD DOOR RECHTERS, MEDE DAARDOOR RECHTSPRAAK VOLSTREKT VERROT!


Advocaten doodsbang voor rechters

Gecensureerde Staatsmedia zoals
 NOS zwijgt

Fonds voor mr.
 Bram Moszkowicz


Toneelspelers
Dat advocaten doodsbang zijn voor rechters wisten we al en het is ons de afgelopen week nog weer eens door de laffe meesters in de rechten 'Pleitende' Toga-Clowns zelf bevestigd. We hadden er tot vervelens toe weer eens een hele dag voor uitgetrokken om advocaten op te bellen.
Dit keer met de vraag of zij 2 wrakingsverzoeken voor deze site bij het gerechtshof in Den Haag willen indienen. Dat indienen had slachtoffer van jarenlange beestachtige Klokkenluider-vervolging Nico van den Ham zelf al gedaan, maar het hof heeft een aangetekende (doen ze anders nooit) brief aan ons toegezonden waarin zij liegen dat de wrakingsverzoeken (in hoger beroepszaken) verplicht door een advocaat moeten worden ingediend. Tot 5 juni heeft Nico de tijd een advocaat te zoeken, anders zullen de wrakingszittingen niet doorgaan zo dreigen de vooringenomen raadsheren van het Haagse Hof Showbizz Team.


Sjoemelen
Hiermee handelen sjoemelen de raadsheren ten voordele van de grote tegenpartij van deze website, tegen alle door Nederland getekende Europese en internationale verdragen in. Ook wordt Nico door de raadsheren klootjesvolk-onderdrukkers op de meest denkbare wijze gediscrimineerd en wordt hij zo van zijn mensenrechten beroofd. Anderen mogen (voorbeelden genoeg) wél hun eigen verdediging voeren in gerechtshoven, zoals dat ook is bepaald en ligt verankerd in die internationale verdragen. Artikel 94 van de Nederlandse grondwet ondersteunt het hiervoor gestelde. Maar ook met dat belangrijke >>> artikel uit de grondwet wordt, als dat artikel op dat moment niet zo goed uitkomt en niet in het voordeel van een grote semi- overheidsorganisatie of ander grootgraaiers-schorem is, door de hoge rechters weer schaamteloos de abjecte en infame raadsheren-reet afgeveegd.

Geen recht op procederen
Nico heeft partijdige raadsheren van het Amsterdamse Gerechtshof
>>> Showproces-theater gewraakt, omdat zij een rolzitting hebben gehouden zonder Nico daar van in kennis te stellen. Het recht op procederen is Nico zo opnieuw afgenomen.
Opnieuw, want al 6 lange jaren lang wordt middels justitiële list en bedrog, Melder van Misstanden Nico van den Ham de kans ontnomen eindelijk eens iets inhoudelijks te mogen verklaren inzake de veel leed en ellende veroorzakende vuile doofpot-zaakjes van >>> Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar >>> Kliek.


Bang
Tientallen advocaten hebben we opgebeld en niet een was bereid om de verzoeken van de wrakingen van Nico bij het Gerechtshof  Showtheater in Den Haag in te dienen.
Drie daarvan hebben letterlijk verklaard het niet te willen doen, omdat zij dan bang waren dat de rechters boos op hen zouden worden. 'Ik heb nog nooit een rechter gewraakt en ga dat ook niet doen. Ik gooi mijn reputatie niet ten grabbel' was een van de antwoorden. Nico heeft diverse malen aangevoerd, dat er op deze wijze dan toch geen sprake meer is van een eerlijk rechtssysteem. Maar daarop bleef het stil op de 'advocatenlijn'.


Mr. Bram Moszkowicz
Er zou een fonds in het leven moeten worden geroepen voor Bram Moszkowicz. Er zijn ong. 17.000 advocaten in Nederland en die zouden verplicht maandelijks 10 cent op de bankrekening van Bram Mosczkowicz moeten storten. Moszcowicz heeft die 17.000 Toga-toneelspelers immers gewaarschuwd via o.a. de Wilders zaak. 'Kruip de rechter vooral in hun abjecte infame justitiële reet en ga vooral niet wraken, want anders loopt het heel slecht met je af!' is de boodschap!

Allemaal in Schurkenstaat Nederland 

Door onze corrupte volkse klassenjustitieredactie
De Kalashnikov van Nico van den Ham 


In het kader van open en eerlijke volksjournalistiek, maar ook hoor en wederhoor is dit artikel apart naar de onderstaande adressen toegezonden:

info@vnl.nu info.gerechtshofsgravenhage@rechtspraak.nl    a.r.vonk@rechtspraak.nl
postbureau.kanton.rb.amsterdam@rechtspraak.nl  T.van.den.Brandt@rechtspraak.nl
premier@vvd.nl  e.van.der.laan@amsterdam.nl
pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, sanne.van.den.aakster@nos.nl, anja.van.ginhoven@nos.nl, vereniging@nvj.nl, reacties@nos.nl, leanne.de.goede@nos.nl, mhabets@stadgenoot.nl, voorzitter@pvda.nl, lhurkmans@pvda.nl,  ganderiesen@stadgenoot.nl, rboomgaart@stadgenoot.nl, j.boudewijn@hoeden-mulder.nl, zembla@bnnvara.nl, reacties@nos.nl, vereniging@nvj.nl, Jan Bulder <jbulder@stadgenoot.nl>, pdehaas@stadgenoot.nl, pdejong@stadgenoot.nl,mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl, AT5 Info <info@at5.nl>, pers@amsterdam.politie.nl, jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl, orde@aova.nl, hoofdredactie@parool.nl, thomas.kok@arkin.nl, info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl,redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl, Chris Schaeffer <spafdelingasd@gmail.com>, randjan.bissesar@mentrum.nl,  info@huurgenoot.nl, partijvoordedieren@tweedekamer.nl  christenunie@tweedekamer.nl
contact@tweedekamer.nl d66@tweedekamer.nl groenlinks@tweedekamer.nl
pvda@tweedekamer.nl sgp@tweedekamer.nl sp@tweedekamer.nl pvv@tweedekamer.nl
cda@tweedekamer.nl 50plus@tweedekamer.nl meldpunt@wswonen.nl communicatie@nos.nl secretariaatamsterdam@sp.nl amsterdam@sp.nl spafdelingasd@gmail.com
tiersbakker@hotmail.com emileroemer@sp.nl f.bashir@tweedekamer.nl;HvBommel@sp.nl
jasper.vdijk@tweedekamer.nl h.vgerven@tweedekamer.nl s.gesthuizen@tweedekamer.nl
pjansen@sp.nl skarabulut@sp.nl n.kooiman@tweedekamer.nl r.leijten@tweedekamer.nl
a.merkies@tweedekamer.nl rvraak@sp.nl m.smits@tweedekamer.nl
p.ulenbelt@tweedekamer.nl jdewit@sp.nl info@huurdersverenigingoost.nl

En vele andere hier niet vermelde e-mail adressen en honderden Twitteradressen.