woensdag 29 april 2015

CENGIZ GÜRZ, VADER VAN DOOR POLITIE DOOD GETRAPTE ZOON EIST UIT LIJK GESTOLEN HART OP

Cengiz Gürz met foto's van zijn door politie dood getrapte zoon
Familie van door politie dood getrapte zoon Ihsan, door politie, rechtspraak en ander overheidstuig al jaren als stukken vuil behandeld.

'Wij hebben Ihsan niet vermoord' beweerd politie. 'Ihsan is overleden aan een zwak hart, maar ja, sorry hoor, wij raken ook wel een iets kwijt, het Hart is zoekgeraakt mijnheer Gürz'.

Ontstane lege lichaamsruimte volgepropt met oude kranten.

Allemaal in 'keurig' Nederland


Verdrietige familie

Op 3 juli 2011 is de zoon van de familie Gürz, Ihsan, door gewelddadig politietuig zo verschrikkelijk in elkaar geramd (zelfs zijn ballen waren blauw), dat hij ruim 6 uren daarna aan die marteling, spiernaakt op een stenen vloer in een politiecel, is overleden. De jaren daarna is de familie Gürz als stukken vuil behandeld door het Nederlandse Schurken Regime en haar blauw met neonstrepen geklede hulptroepen. 


Lachende agenten slepen lijk uit politiecel
 
Vader Cengiz Gürz ging door een HEL, toen hij tezamen met zijn advocaat uiteindelijk de camerabeelden mocht zien van de laatste uren van zijn zoon.
Zoon Ihsan lag niet in een fatsoenlijk ziekenhuisbed, maar naakt en trillend op een stenen politievloer. Toen Ihsan niet meer bewoog werd zijn lijk door luguber lachend politie-tuig aan de voeten de politiecel uitgesleept, zo heeft vader Gürz op de beelden gezien.

Civiele procedure met hulp Max Moszkowicz jr.
Gurz wil die opnamen nu hebben en eist de beelden op via een civiele procedure waarin Gürz wordt bijgestaan door mr. Max Moszkowicz jr
. Wij voorspellen dat tegen die tijd, dat een rechter vader Gürz eventueel zijn zin daarin zou geven, die opnamen 'per ongeluk' gewist zijn of, net zoals het Hart van zoon Ihsan, ook zoek zijn geraakt! 'Waar gewerkt wordt worden foutjes gemaakt nietwaar?'. 

Staats-Censuur
Cengiz Gürz is een Turk die niet zwijgt over al deze Nederlandse staats vuiligheid en is al diverse malen op de afdeling zware criminaliteit van de politie langdurig verhoord over o.a. een Twitterbericht (van een ander) dat over de moord op zijn zoon ging en geretweet heeft. Een ander keer ging het verhoor over een van zijn eigen Twitterberichten met betrekking tot zijn dood getrapte zoon.

Strijder
Maar Cengiz Gürz is niet bang, geeft niet op en spande een artikel 12 procedure aan die op 17 juli 2014 plaatsvond. Gürz eiste in die procedure dat 10 Killer-Cops en een arts vervolgd zouden worden. Gürz wist blijkbaar toen nog niet dat een artikel 12 procedure opstarten in dit misdadige Schurkenland geen enkele zin heeft als je niet tot de elite, een grote (overheids) organisatie of hun blauwe hulptroepen behoort. Vrijwel alle artikel 12 procedures die het klootjesvolk tegen voornoemde organisatie aanspant worden door hen verloren.
Dat geldt trouwens ook voor andersoortige civiele rechtszaken. Reguliere media zwijgt!

Vuurwapen    
Daarna kreeg Cengiz Gürz ook nog eens Killer Cops Chef Marijn Putman tezamen met een andere agent op bezoek. Politiechef Putman loog dat hij van een anonieme melder NSB'er te horen had gekregen dat Gürz een aanslag op de politie wilde plegen en een vuurwapen in huis zou hebben.

Klacht Europese Hof 
Onlangs heeft Gürz een klacht ingediend tegen onze Schurkenstaat bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. 
Zijn klacht bij het Hof in Straatsburg is voorzien van 25 bijlagen, waaronder meerdere autopsierapporten waaruit blijkt dat er extreem geweld tegen zijn zoon Ihsan is gebruikt.

Zwak Hart
Het eerste, Nederlandse rapport van het NFI vermeldt, dat Ihsan is overleden door een door cocaïne veroorzaakt syndroom. Maar de patholoog-anatoom die het lichaam later in Turkije bekeek, vond geen sporen van cocaïne in het lichaam van Ihsan. Wel oude kranten, want die hadden ze in ons beschaafde tot op het bot verrotte Nederland in de in de holle lichaamsruimte, daar waar het Hart hoorde te zitten, gepropt. Het Hart van Ihsan zou zwak zijn geweest, dus is dat de oorzaak van de dood van Ihsan en dus is het Hart nu nergens meer te vinden. Reguliere media zwijgt. 

Cengiz Gürz Max Moszkowicz jr.
Met de hulp van advocaat mr. Moskowicz jr. is Gürz nu weer een procedure gestart om het Hart van zijn zoon Ihsan alsnog terug te krijgen. Gürz wil het Hart bij zijn zoon begraven. Wij weten niet of je aan een Hart, dat al 4 jaar niet meer klopt nog kunt zien of het een zwak Hart was. Als dat wel zo is, voorspellen wij, dat het Hart zoek is geraakt gemaakt en de familie Gürz kan fluiten naar het Hart van hun zoon, want zo gaat dat nu eenmaal in onze zogenaamde rechtsstaat. 


>>>
 NICO VAN DEN HAM | POLITIE TRAPT JONGE MAN DOOD
        KWALITEITSPROGRAMMA PLOTS VAN DE BUIS


>>> POLITIEAGENTEN DIE IHSAN GÜRZ DOOD TRAPTEN WORDEN ZOALS

         GEBRUIKELIJK NIET VERVOLGD

>>> Staats-NOS bericht over oppakken Nederlandse journalist in Turkije,

        maar zwijgt over Cengiz Gürz

>>> Politie! Moord! Nederlandse taferelen in Amerika!  

Door onze moord- en klassenjustitieredactie

Categorieën: zie hieronder en klik op de labels.