KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 16 maart 2015

Video met volksverlakkende Amsterdamse SP wethouder (wonen) Laurens Ivens die niet gefilmd wenst te worden

SP-Grote minachting voor de kiezer. Nog erger dan VVD!

Nico van den Ham vraagt de laffe Amsterdamse wethouder Laurens Iven (wonen) wat hij er van vindt dat Nico op zijn 62e dakloos wordt gemaakt vanwege een website. 

SP Volksverlakker Laurens Iven reageert als iemand die betrapt is door programma 'opgelicht' (zie video onder dit artikel).

SP veel erger dan VVD  
Vele malen heeft Nico, maar ook vele medebewoners van Nico i.v.m. een onmenselijke levens- ontwrichtende renovatie hulp gevraagd bij de SP. De SP die zich, zoals zij haar stemvee voorliegt, zo inzet voor huurders. Dat geldt in elk geval niet voor de huurders/slachtoffers van de machtige Amsterdamse misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot. Want vele Amsterdamse SPers zoals Nelly Duijndam, Tiers Bakker, Chris Schaeffer en vele anderen van het Amsterdamse SP-Actiecentrum-Laurierstraat 165 hebben heel veel beloofd om daarna nooit meer iets zich van te horen. 

Misleiding
Vele huurders van Stadgenoot hebben de aangeboden hulp van de SP aangegrepen en hun vele ernstige klachten over de woningcorporatie bij deze politieke volksverlakkers voorgelegd. Een flutmail van de SP met deze >>> mededeling dat de klachten zijn besproken met woningcorporatie Stadgenoot en dat deze het een en ander betreurt was de enige reactie. 

Bedreigt met Messen en Handgranaten
Wel word in het schrijven, in opdracht van misdaadgroep Stadgenoot, door de SP er nog even 'fijntjes' op gewezen, dat sommige medebewoners de werkzaamheden hebben gefrustreerd. Nou klopt dat ook wel, meerdere bouwvakkers zijn door tot grote wanhoop gedreven huurders bedreigd, zelfs met een groot slagersmes. Een deur van het tijdelijke kantoor van de aannemer is uit de sponning getrapt en nog veel meer is uit woede vernield. Vele bedreigingen zoals 'ík gooi een handgranaat bij je naar binnen' ik stamp je in elkaar' en nog veel meer. 

Rob Boomgaart met dood bedreigd 

Al deze mensen zijn niet vervolgd en mogen in hun woning blijven wonen. Echter de 62e jarige Nico van den Ham moet >>> 12.000 Euro boete voor zijn goudeerlijke website betalen en moet om die zelfde site zijn woning uit! Zo wordt Nico van den Ham door de criminele organisatie Stadgenoot en haar kliek vermoord. Dat is de doodstraf die Nico van den Ham van deze laffe >>> huurmoordenaars krijgt. 
Ook projectleiderleugenaar Rob Boomgaart is met de dood bedreigd, maar laffe Robbie is zo een laffe Robbie, dat hij uitsluitend aangifte doet tegen iemand (Nico) waarvan hij geen gevaarlijke represailles verwacht, omdat Nico uitsluitend deze >>> Kalashnikov gebruikt!

Wethouder Laurens Ivens
Laurens Ivens kent Nico, want die heeft zich al eerder bij hem beklaagd over woningcorporatie Stadgenoot en of het nou de media is, andere organisatie's of klassenjustitie-rechters, iedereen zwicht voor de machtige Amsterdamse misdaadgroep Stadgenoot en >>> niets mag worden uitgezocht. Zelfs een eenvoudige vraag, 'wat vindt u er van dat iemand dakloos wordt gemaakt om een website', wordt door dit laffe SP doofpot-wethoudertje vermeden.Nico stelde deze vraag afgelopen zaterdag op de Dam in Amsterdam tijdens enkele >>> demonstraties.Door onze misdadige gemeentelijke doofpotredactie

De Kalashnikov van Nico van den Ham
In het kader van hoor en wederhoor wordt o.a. naar de volgende adressen toegezonden: 

pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, sanne.van.den.aakster@nos.nl, anja.van.ginhoven@nos.nl, vereniging@nvj.nl, reacties@nos.nl, leanne.de.goede@nos.nl, mhabets@stadgenoot.nl, voorzitter@pvda.nl, lhurkmans@pvda.nl, e.van.der.laan@amsterdam.nl, ganderiesen@stadgenoot.nl, rboomgaart@stadgenoot.nl, j.boudewijn@hoeden-mulder.nl, zembla@bnnvara.nl, reacties@nos.nl, vereniging@nvj.nl, Jan Bulder <jbulder@stadgenoot.nl>, pdehaas@stadgenoot.nl, pdejong@stadgenoot.nl,mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl, AT5 Info <info@at5.nl>, pers@amsterdam.politie.nl, jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl, orde@aova.nl, hoofdredactie@parool.nl, thomas.kok@arkin.nl, info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl,redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl, Chris Schaeffer <spafdelingasd@gmail.com>, randjan.bissesar@mentrum.nl,  info@huurgenoot.nl, partijvoordedieren@tweedekamer.nl   christenunie@tweedekamer.nl
contact@tweedekamer.nl  d66@tweedekamer.nl  groenlinks@tweedekamer.nl
pvda@tweedekamer.nl  sgp@tweedekamer.nl  sp@tweedekamer.nl  pvv@tweedekamer.nl
cda@tweedekamer.nl   50plus@tweedekamer.nl  meldpunt@wswonen.nl  
communicatie@nos.nl secretariaatamsterdam@sp.nl amsterdam@sp.nl spafdelingasd@gmail.com
tiersbakker@hotmail.com  emileroemer@sp.nl f.bashir@tweedekamer.nl;HvBommel@sp.nl
jasper.vdijk@tweedekamer.nl   h.vgerven@tweedekamer.nl   s.gesthuizen@tweedekamer.nl
pjansen@sp.nl   skarabulut@sp.nl   n.kooiman@tweedekamer.nl  r.leijten@tweedekamer.nl
a.merkies@tweedekamer.nl   rvraak@sp.nl     m.smits@tweedekamer.nl
p.ulenbelt@tweedekamer.nl   jdewit@sp.nl  chrissp@schaeffer.tk  info@huurdersverenigingoost.nl

En vele andere hier niet vermelde adressen en Twitteradressen