KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 17 maart 2015

NIEUWE HARTSTILSTAND VOOR HENK FAASEN?

In de onderstaande video verteld Henk Faasen opnieuw zijn verhaal op deze site.
Henk is zwaar hartpatiënt en je houdt je eigen hart vast als je onderstaande video tot aan het einde bekijkt. Gaandeweg zijn pleidooi windt Henk zich meer en meer op en het lijkt of hij elk moment kan ontploffen. Dit kan niet goed zijn voor Henk zijn hart!
Wij zouden deze video nooit hebben geplaatst als we alleen maar van Henk Faasen negatieve uitspraken over o.m. Het Leger des Heils, de >>> rechtspraak en andere organisaties binnen zouden krijgen. Velen gingen Henk voor met de zelfde ervaringen en ook wij zelf weten er inmiddels van mee te praten. Henk is dé Klokkenluider op Twitter en heeft absoluut gelijk dat hij zich er over opwindt dat de meeste Nederlanders schapen zijn, die een regering van wolven verwekt.
Op 19 maart om 13.00 u. is er een kort geding schijnvertoning in de Rechtbank het Circustheater van Arnhem, met als doel Henk en zijn gezin meedogenloos de straat op te kwakken. Wij zijn erbij om de familie. Faasen bij te staan en om de zitting te verslaan. Update 21-03, onder deze video!  


Update: 21-03-2015 20.00 uur.

Henk Faassen verteld in zijn onderstaande video over het kort geding op 19 maart en de oorzaak/aanloop van al het gedoe.