zondag 22 maart 2015

Nico van den Ham doet aangifte tegen liegende en bedriegende raadsheren van Gerechtshof Den Haag


Grootste, gevaarlijkste, huiveringwekkende en voor klootjesvolk de meest ellende, leed en >>> zelfmoord veroorzakende misdaadgroep
-De Rechtspraak- maakt
 Nico van den Ham nog verder kapot! 

Criminele klassenjustitie-rechters en raadsheren, trachten via list en bedrog verder procederen voor Nico van den Ham onmogelijk te maken. 

Aan Nico gerichte brieven worden, door het Gerechtshof Den Haag
 per ongeluk expres, naar zijn buren toegezonden.

Rechtspraak niet voor Jan met de pet zegt ook de >>> consumentenbond.

Deze website moet hoe dan ook weg. Nico van den Ham wordt langzaam
 maar zeker vermoord door de >>> huurmoordenaars van de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot. Nico wil absoluut wat nalaten. 

Kopieer daarom alstublieft zoveel mogelijk deze complete site of verspreid op welke wijze dan ook de artikelen. Meerderen gingen u al voor!

Beslissing mega wrakingszitting schijnvertoning

De beslissingen van de meervoudige kamer voor de behandeling van de wrakings- en verschoningsverzoeken zijn door Nico ontvangen.
Op 6 februari jl. vond om 13.30 u. de behandeling schijnvertoning van het wrakingsverzoek van Nico plaats in het Paleis van Klassenjustitie in Den Haag.
De verslagen van die rechtszittingen theatervoorstellingen hebben
wij in 3 delen gepubliceerd, >>> deel 1 >>> deel 2 (video) en >>> deel 3.
Zoals dat vrijwel altijd gaat (dus ook bij >>> ander klootjesvolk) als dergelijke verzoeken worden ingediend door de gewone man, zijn beide verzoeken afgewezen.

Half bewolkt en droog
In de motivering van een van de beslissingen had net zo goed kunnen staan, 'het was op de dag van de zitting half bewolkt, maar het bleef droog, de wind was matig en kwam uit westelijke richting en daarom mijnheer Van den Ham is uw wrakingsverzoek afgewezen. Het betreft hier de zitting, die vanwege het zoveel mogelijk geheim houden van gerechtelijk gesjoemel, niet opgenomen mocht worden. 

Beslissing
De beslissing is helemaal geen beslissing, omdat er op het belangrijkste feit, waar Nico de nadruk op heeft gelegd in zijn wrakingsverzoek, het door een rechter opdringen van een corrupte advocaat (zie daarvoor de >>> pleitnota), niet wordt gereageerd in de motivering van de beslissing. Verder wordt er in de beslissing schaamteloos door het Zwarte Toga Tuig gelogen over bepaalde verzoeken die Nico zou hebben ingediend. Heeft het nog zin om verder te procederen als je uitsluitend met dit corrupte soort, dat toch het laatste beslissende woord heeft, te maken hebt? Het maakt allemaal niets meer uit mensen en de volksverlakkende 2e Kamerleden interesseert het ook niet.
De minachting voor de het kiezende klootjesvolk kent geen grenzen. Nico heeft nog steeds van geen een 2e Kamerlid een inhoudelijk antwoord gekregen op deze toch wel heel belangrijke >>> mail.  


Geheime rechtszittingen
Zo is het hoe het er aan toe gaat bij de rechtspraak als het om het klootjesvolk gaat. Massaal en open en bloot, want er is toch geen apparatuur die het gesjoemel van de edelgrootachtbaren het Toga Tuig registreert, omdat het opnemen van een zitting door dat zelfde tuig op een enkele uitzondering na, categorisch wordt geweigerd.
Geen enkel wetsartikel staat het opnemen van een rechtszitting in de weg, maar met die wetsartikelen wordt door de edelachtbaren het laagst denkbare soort, schaamteloos de corrupte justitiële reet afgeveegd. Het opname verbod geldt overigens niet voor bijvoorbeeld de gecensureerde volksverlakkende, dus criminele staats-NOS, want die zendt het een en ander zo uit, dat het net lijkt dat het er in de rechtszalen van ons door en door verrotte Schurkenland >>> keurig aan toe gaat


Nico ruikt de dood

Nico moet door al dit gedoe, buiten de voorbereidingen op de komende rechtszaken en zittingen van klachtencommissies,veel tijd besteden aan het indienen van klachten en aangiften en heeft zelfs aangifte van valsheid in geschrifte en oplichting tegen drie liegende en bedriegende raadsheren en een griffier gedaan bij de Hoofdofficier van Justitie in Den Haag. Of dat zinvol is? ..... vul dat zelf maar in beste bezoeker van deze site. Nico ruikt de dood, net zoals een dier dat doet die in de wachtruimte van het slachthuis staat te wachten op het moment dat hij wordt vermoord! Nico blijft, net zoals die Koe, Stier, dat Paard, Schaap of Varken, tot het laatste moment van zich af trappen.
Nico van den Ham blijft tot het laatste moment van zich aftrappen tegen de Amsterdamse misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek waaronder de door en door verrotte, corrupte klassenjustitie- rechtsspraak, die al zo vele onschuldige mensen >>> kapot heeft gemaakt in civiele zaken ten voordele van de 'groten'.  


Verwarring

Elke gelegenheid word aangegrepen om verwarring te stichten en een onoverzichtelijke chaos te creëren. Geloof het of niet, maar het Gerechtshof Den Haag stuurt onzinnige en volstrekt overbodige gerechtelijke brieven naar de buren van Nico en erkent dat achteraf ook nog eens schaamteloos en openlijk. Hierover later meer.

Met dank aan Henk Faasen.

Door onze misdadige doofpot- en klassenjustitieredactie.  

De Kalashnikov van Nico van den Ham
In het kader van hoor en wederhoor wordt o.a. naar de volgende adressen toegezonden: 

pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, sanne.van.den.aakster@nos.nl, anja.van.ginhoven@nos.nl, vereniging@nvj.nl, reacties@nos.nl, leanne.de.goede@nos.nl, mhabets@stadgenoot.nl, voorzitter@pvda.nl, lhurkmans@pvda.nl, e.van.der.laan@amsterdam.nl, ganderiesen@stadgenoot.nl, rboomgaart@stadgenoot.nl, j.boudewijn@hoeden-mulder.nl, zembla@bnnvara.nl, reacties@nos.nl, vereniging@nvj.nl, Jan Bulder <jbulder@stadgenoot.nl>, pdehaas@stadgenoot.nl, pdejong@stadgenoot.nl,mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl, AT5 Info <info@at5.nl>, pers@amsterdam.politie.nl, jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl, orde@aova.nl, hoofdredactie@parool.nl, thomas.kok@arkin.nl, info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl,redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl, Chris Schaeffer <spafdelingasd@gmail.com>, randjan.bissesar@mentrum.nl,  info@huurgenoot.nl, partijvoordedieren@tweedekamer.nl   christenunie@tweedekamer.nl
contact@tweedekamer.nl  d66@tweedekamer.nl  groenlinks@tweedekamer.nl
pvda@tweedekamer.nl  sgp@tweedekamer.nl  sp@tweedekamer.nl  pvv@tweedekamer.nl
cda@tweedekamer.nl   50plus@tweedekamer.nl  meldpunt@wswonen.nl  
communicatie@nos.nl secretariaatamsterdam@sp.nl amsterdam@sp.nl spafdelingasd@gmail.com
tiersbakker@hotmail.com  emileroemer@sp.nl f.bashir@tweedekamer.nl;HvBommel@sp.nl
jasper.vdijk@tweedekamer.nl   h.vgerven@tweedekamer.nl   s.gesthuizen@tweedekamer.nl
pjansen@sp.nl   skarabulut@sp.nl   n.kooiman@tweedekamer.nl  r.leijten@tweedekamer.nl
a.merkies@tweedekamer.nl   rvraak@sp.nl     m.smits@tweedekamer.nl
p.ulenbelt@tweedekamer.nl   jdewit@sp.nl  chrissp@schaeffer.tk  info@huurdersverenigingoost.nl pderuiter@stadgenoot.nl

En vele andere hier niet vermelde e-mail adressen en Twitteradressen waaronder het Hof Den Haag.

@HofDenHaag