KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 12 maart 2015

Cengiz Gürz, vader van door politie dood getrapte zoon, aanhoudend door politie gecriminaliseerd

Chef van politiekorps die Ihsan dood trapte bezoekt vader Cengiz Gürz vanwege 'vermeend wapenbezit'.

Genzig Gürz beraamt aanslagen op politie volgens
'NSB Meld Misdaad Anoniem' melding.

  Echter, g
een huiszoeking ! ??? 

Geen vuurwapen bij Gürz!

Door Politie Gestolen Hart en Hersenen uit lijk van zoon Ihsan nog steeds niet gevonden! 
 

Oude kranten
Cengiz Gürz, de vader van de op 3 juli 2011 door de politie dood getrapte zoon Ihsan, is onlangs voor de zoveelste keer door de politie in de criminele sfeer geplaatst.
De IJmuidense chef van het Killer Cops team die Ihsan Gürz, de zoon van mevrouw en mijnheer Gürz op 3 juli 2011 dood trapten en daarna het hart en de hersenen uit het lijk van hun zoon roofden en de daarna ontstane lege lichaamsruimten opvulden met oude kranten, kwam persoonlijk bij Gürz aan de deur om te controleren of Cengiz Gürz een verboden vuurwapen had.

Politiechef Killer-cops-chef

Killer Cops Chef Marijn Putman beweerde of loog, dat hij een Meld Misdaad Anoniem melding had gekregen, dat Gürz een verboden vuurwapen in huis heeft. Omdat dit weer een prachtige gelegenheid was om de misdadige rollen om te draaien en Cengiz Gürz voor de zoveelste keer in de criminele sfeer te plaatsen, besloot de chef van het
‘Killer Cops Team’ samen met een andere agent Gürz te bezoeken. Cengiz Gürz die samen met zijn familie nog steeds, meer en meer kapot gaan aan het verdriet wat zij hebben van de onnodige beestachtige staats-slachtpartij op hun zoon, verklaarde tegen ons dat de anonieme melder NSBer verteld zou hebben, dat Gürz plannen voor aanslagen op de politie zou hebben.

Minister PvdA Schurk Bert Koenders 
Gürz heeft meerdere keren Turkse hoogwaardigheidsbekleders op bezoek gehad, die nogal verontwaardigd waren over de moord. Te meer omdat o.a. PvdA hypocriet, volksverlakker minister Bert Koenders van buitenlandse zaken betutteling, bij het minst geringste inzake mensenrechten Turkije op de >>> vingers tikt. Wij vragen ons af hoe het kan zijn, dat Turkse hoogwaardigheidsbekleders, zonder enige bewaking de woning van de familie Gürz betreden, als er ook maar enig vermoeden zou zijn dat de familie Gürz zich op het zelfde niveau zouden begeven als de Killer Cops die hun zoon vermoorden. 


Aangehoudingen
Vorig jaar werd vader Gürz ook al 2 keer aangehouden, omdat hij een Twitterbericht over zijn vermoorde zoon had gereetweet en er wat op Facebook over had vermeld.
In onze keurige rechtsstaat Schurkenstaat is het ten strengste verboden om te >>> melden wat je hebt meegemaakt ! 


Zie ook:

>>> NICO VAN DEN HAM | POLITIE TRAPT JONGE MAN DOOD
        KWALITEITSPROGRAMMA PLOTS VAN DE BUIS


>>> POLITIEAGENTEN DIE IHSAN GÜRZ DOOD TRAPTEN WORDEN ZOALS

          GEBRUIKELIJK NIET VERVOLGD

>>> Staats-NOS bericht over oppakken Nederlandse journalist in Turkije,
          maar zwijgt over Cengiz Gürz

Inmiddels heeft de familie Gürz de vuile kwestie neergelegd bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. 

Dit artikel is in overeenstemming met de familie Gürz gepubliceerd, maar de verantwoordelijkheid voor dit artikel ligt geheel bij de webmaster Nico van den Ham!

Door onze corrupte blauwe hulptroepen en klassenjustitie-redactie