KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 21 januari 2015

Misdaadgroep klaagt Nico van den Ham opnieuw aan voor publiceren wat hem is overkomen/meningsuiting

Wordt Nico opnieuw in elkaar getrapt, gearresteerd en opgesloten?

Moslims gekrengd tot op het bot door het beledigen van hun god mogen niet moorden! Misdaadgroep Stadgenoot vermoord journalist vanwege zijn publicaties over wat hem is overkomen
  
Projectleider leugenaar >>> Rob Boomgaart van Stadgenoot deelde Nico glunderend mede dat hij (later werd dat Stadgenoot) hem opnieuw heeft aangeklaagd. Nu vanwege het afbeelden van 'Nico zijn onderstaande huisje' (onder de video) waarvan voor straf de huur per 1 februari a.s. is opgezegd door de misdaadgroep en Nico dakloos wordt. Liegt Rob Boomgaart, of nu eens voor één keer niet? Bij sommige browsers moet u voor de ondertiteling van de video ZELF de ONDERTITELING AANZETTEN/KLIKKEN!

In elkaar geslagen 
Al eerder is Nico volledig in elkaar getrapt op aansporing van politieman Jack Druppers. Toen Nico 3 dagen later met gebroken botten, op afspraak daar aangifte van kwam doen op het Politiebureau de Staats-Folterinstelling aan de Lineausstraat Amsterdam, werd hij na dat doen van die aangifte op valse gronden gearresteerd en in een cel geflikkerd. Dat alles was gearrangeerd door toneelspeler, beroepsleugenaar op ambtseed en meervoudig valsheid in geschrifte politieman >>> Jack Druppersomdat Nico klachten over hem had ingediend bij meerdere instanties.

Kleine kans is blijkbaar te groot 
Al vanaf 2012 >>> publiceren wij regelmatig over deze >
>> politieschurk, die via allerlei slinkse oneigenlijke en onwettelijke wegen journalist Nico van den Ham de mond wil snoeren. Aanklagen op een normale wijze doet politieman Druppers tot nu toe niet. De kleine kans is hem blijkbaar te groot, dat er toch nog een eerlijke rechter is, die wel gaat uitzoeken wat deze politieman allemaal voor een leed en ellende aanricht met zijn vuile >>> zaakjes. Nico is niet het enige slachtoffer van deze schurk en politieman Druppers weet dat Nico harde bewijzen heeft (elders ondergebracht) van datgene wat hij in dit artikel en in alle andere artikelen over hem beweerd.  


De Kalasnjikov van Nico van den Ham

Door onze huurmoord en martelredactie in samenwerking met Henk Faasen 


In het kader van hoor en wederhoor, eerlijkheid en openheid wordt dit artikel per mail naar de volgende adressen toegezonden:

pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, sanne.van.den.aakster@nos.nl, anja.van.ginhoven@nos.nl, vereniging@nvj.nl, reacties@nos.nl, youssef.eddinie@nos.nl, leanne.de.goede@nos.nl, mhabets@stadgenoot.nlvoorzitter@pvda.nl, lhurkmans@pvda.nl, e.van.der.laan@amsterdam.nl, ganderiesen@stadgenoot.nl, rboomgaart@stadgenoot.nl, j.boudewijn@hoeden-mulder.nl, zembla@bnnvara.nl, reacties@nos.nl, vereniging@nvj.nl, Jan Bulder <jbulder@stadgenoot.nl>, pdehaas@stadgenoot.nl, pdejong@stadgenoot.nl,mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl, AT5 Info <info@at5.nl>, pers@amsterdam.politie.nl, jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl, orde@aova.nl,hoofdredactie@parool.nl, thomas.kok@arkin.nl info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl,redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl, Chris Schaeffer <spafdelingasd@gmail.com>, randjan.bissesar@mentrum.nl, info@huurgenoot.nl, voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl partijvoordedieren@tweedekamer.nl   christenunie@tweedekamer.nl
contact@tweedekamer.nl  d66@tweedekamer.nl  groenlinks@tweedekamer.nl
pvda@tweedekamer.nl  sgp@tweedekamer.nl  sp@tweedekamer.nl  pvv@tweedekamer.nl
cda@tweedekamer.nl   50plus@tweedekamer.nl meldpunt@wswonen.nl 


En vele andere hier niet vermelde adressen.