KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 14 oktober 2014

MEGA RECHTSZAAK IN AMSTERDAMSE RECHTBANK

Een wereld die ongelooflijk in brand staat.
Nederlands Zwart Toga Tuig dat onder ede is beschuldigd kinderen te verkrachten en in Amsterdam diende vandaag het vervolg op de  grote mega-rechtszaak

'Sticker op afvalbak geplakt'


Ander nieuws: Karel Bagchus van de Grote Joris Demmink Poster

Wereld in Brand Zelfmoord Kinderverkrachting
De wereld staat in brand! Oorlog hier, oorlog daar. Onthoofdingen, MH17-ramp, Ebola. Nederland bombardeert Isis.

Door Nederlandse justitie, rechtspraak en andere overheid in het nauw gedreven voetvolk maakt zich steeds meer >>> zelf van kant.


Officieren van justitie en rechters onder >>> ede  beschuldigd dat zij hun justitiële snikkel in kinderen hebben gepropt.

Vermeende Toga pedofielen worden niet verhoord en mogen ongestoord doorgaan met het >>> straffen van klootjesvolk

OM en rechtspraak druk
Justitie is druk, druk en nog eens druk! Zo behandelde de rechtbank vandaag het vervolg van de zitting in december 2013 inzake de zware aanklacht tegen de vermeende crimineel, de blogger Fruitarier. Die zou op 28 september 2011, wie herinnert zich het niet, een sticker op een vuilnisbak in de Amsterdamse Leidsedwarsstraat hebben geplakt. 'Heel Amsterdam was verbolgen en geschokt!'  maar de rechtbank kwam er vorig jaar niet uit, want de fruitariër had >>> beeld en geluidsmateriaal meegenomen, waaruit bleek dat een politieman via een bewakingscamera een vrouw de sticker op de vuilnisbak had zien plakken.

Ambtseed
Verdachte slachtoffer van dit alles is geen vrouw, dus de rechter zal zo'n kwestie niet ontvankelijk verklaren zou je denken. De OvJ ook blij, zou je ook denken, want die heeft dan eindelijk eens tijd om hoog geplaatste toga dragers zoals mr. Demmink, maar ook mr. Wooldrik, mr, Wabeke en mr. Holthuis, die ook genoemd zijn tijdens de Demmink getuigenverhoren, te gaan horen. Maar nee hoor, de OvJ was helemaal niet blij en vond de kwestie van de sticker zo zwaarwegend en schokkend dat zij de zaak wilde aanhouden.
De camera-politieman die op de 'plak-dag' (middels de portofoon) verklaarde dat hij een vrouw de sticker had zien plakken, zoals op de opnamen van >>> JDTV  te horen is, moet dat zelf maar eens komen vertellen zo vond de OvJ. Wellicht hoopt zij, dat ook deze politieman zijn corrupte reet afveegt met zijn >>> ambtseed en het nog een beetje anders komt vertellen. Dan kan er wellicht nog een draai aan de kwestie worden gegeven en kan zo de vermeende stickerplakker toch nog 'hangen'.


Karel Bagchus Demmink Poster
Blogger Fruitariër moet 'hangen'. Net zoals Karel Bachus, die een grote Joris Demmink Poster achter zijn raam had hangen. De in Amsterdam zo gevreesde stalkende GGD psychiater Herman -pedo poster- Plas kwam voor de poster bij Karel aan de deur en trachtte zo >>> seksueel misbruik van kinderen te verhullen. Dat was het begin van het einde van Karel Bagchus, want Karel is uiteindelijk, tot grote vreugde van GGD Judas, Herman -pedo poster- Plas alles >>> kwijtgeraakt. Karel zit nu in een ver land ondergedoken en neemt af en toe nog per telefoon contact met ons op.
Anderhalve week geleden vertelde een opvallend opgewekte Karel ons nog vrijwel niets meer te bezitten, maar wel genoot van elke minuut, dat hij niet in de elite-pedo schurkenstaat Nederland hoeft te verblijven.


Voortzetting zitting
Vandaag dus de voortzetting van deze schokkende kwestie. Opnieuw was er een (andere) rechter ingezet, een (andere) officier van justitie en maar liefst 2 griffiers, waarvan een in opleiding zo vermoeden wij. Ook de persvoorlichter van de rechtbank was in de zaal aanwezig. De stickerkwestie mag wat kosten dus! Maar dan heb je ook wat want deze keer was er de getuige. Dat was politieman Spreeuw die indertijd achter de monitoren van de bewakingscamera's zat. Er zijn film en geluidsopnamen van de zitting gemaakt (niet door ons), maar de apparatuur moest van politieman Spreeuw uit op het moment dat hij werd bevraagd. Hij wilde absoluut niet in beeld. Wij schrokken daar nog al van en noemen de diender daarom Spreeuw omdat we niet nog meer gelazer willen dan we al hebben. Spreeuw zijn werkelijke achternaam is die van een andere vogel.

Verhaal
Op de website van JDTV is in het 2e filmpje in dit >>> artikel vanaf 7.06 duidelijk te horen dat camera-politieman Spreeuw aan zijn collega ter plekke via de portofoon verteld, dat hij een dame had zien plakken. Ook wist de diender niet uit welke tas de sticker kwam. Vandaag, meer dan 3 jaar later wist politieman Spreeuw, die nu onder ede stond, zich alles nog haarfijn te herinneren! Het was dit keer dan wel een heel ander verhaal, maar dat maakt in de Nederlandse rechtsspraak niets uit als het groot tegen klein is.
Wij weten dat zo goed, omdat wij vele rechtszaken bezoeken en schatrijk zouden kunnen worden met het afsluiten van weddenschappen inzake uitspraken in (meest civiele) rechtszaken tussen groot en klein.   


Verklaring politieman
Vandaag verklaarde politieman Spreeuw dat hij de man, dus verdachte had zien plakken en dat hij de vrouw dat niet had zien doen. Precies het tegenovergestelde dus in vergelijking met datgene wat hij meer dan 3 jaar geleden door de portofoon zei. Maar wat kan het schelen, 'ik ben politieman én het is op >>> ambtseed door mij verklaard dus wie maakt mij wat' zal ook deze diender wel gedacht hebben.  
   
Uitspraak over 14 dagen.

Van onze klassenjustitieredactie i.s.m. onze wie naait wie waarheidscommissie

Terug naar >>> http://nicovandenham.blogspot.co.uk