KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 26 september 2014

SLACHTOFFER VAN ONZE SCHURKEN-MONARCHIE, EDWIN DE ROY VAN ZUYDEWIJN | HOGER BEROEP

Wij waren, vreemd genoeg, als enige pers aanwezig en spraken met De Roy van Zuydewijn vóór de zitting!

Vandaag diende in het Amsterdams gerechtshof het hoger beroep wat Edwin de Roy van Zuydewijn had aangetekend tegen zijn veroordeling tot een werkstraf van honderd uur voor fraude. Volgens justitie heeft De Roy van Zuydewijn nooit gewerkt voor de factuur en heeft deze dus vervalst. De Roy van Zuydewijn was met zijn bedrijf van 1998 tot 2002 bij Bouw-fonds actief als strategisch analist.
Beschuldiging
De beschuldiging lijkt uitsluitend gebaseerd op de redenering van justitie, dat de ex man van >>> prinses Margarita de Bourbon de Parme, het als enige in zijn toenmalige bedrijf 'Eligo' voor het zeggen had. De Roy van Zuydewijn zou in juli 2001 via zijn onderneming ten onrechte een bedrag van 238.000 gulden uitbetaald hebben gekregen door het bedrijf Capelse Maasoever. De factuur kwam boven water tijdens een onderzoek in de zogenaamde Klimop zaak.
Het Openbaar Ministerie (OM) vervolgt Edwin de Roy van Zuydewijn als een van de kleinere verdachten in de vastgoedfraude rond Bouwfonds en het Philips Pensioenfonds.

Olivier Pieter Lambert
Olivier Pieter Lambert de ex-compagnon (in een ander bedrijf) van De Roy Zuydewijn was er ook. Olivier was vroeger een zeer goede vriend van Edwin de Roy Zuiydewijn en is zelfs getuige geweest op zijn huwelijk met Prinses Margarita.
Nu was Olivier ook weer getuige, maar deze keer veel minder spraakzaam als op de bruiloft, want hij beantwoorde alle vragen van de voorzitter slechts met; 'ik beroep mij op mijn verschoningsrecht'. Aan zo'n getuige hadden ze niks oordeelde de rechter na die ene zin 8 keer aangehoord te hebben. Nadat ook de advocaat-generaal te kennen had gegeven niets aan Olivier Lambert te hebben mocht Olivier, die ook verdachte is in de 'klimopzaak' de vrije wereld weer in, zoals de voorzitter van het hof het verwoorde, en kon de zittingszaal dus verlaten.

De mens en dierenvriend Edwin de Roy van Zuydewijn

Persoonlijke omstandigheden 

Het hof deed ook voor, alsof het geïnteresseerd was in de persoonlijke omstandigheden van Edwin de Roy van Zuydewijn. Elk normaal mens wat het nieuws een beetje volgt weet hoe het strijder Edwin, inmiddels 'ridder te voet' al jaren vergaat, maar de rechter wilde het (voor de schijn) nog eens horen en vroeg wat het huidige beroep van De Roy van Zuydewijn is! 'Mijn beroep is er zo veel mogelijk voor te zorgen niet verder gecriminaliseerd, verketterd en belachelijk gemaakt te worden' was het antwoord.
De Roy van Zuydewijn vertelde verder nog, geen rijbewijs te hebben, een zwervend bestaan via het openbaar vervoer met Pablo (zijn lieve hond) te leiden en dat zijn leven al 13 jaar onmogelijk wordt gemaakt door o.a. de staats-NOS! Hoe is het met uw gezondheid, vroeg de voorzitter. Structureel afgebrand en moe antwoordde De Roy van Zuydewijn.


Geheime dienst
Edwin de Roy van Zuydewijn vertelde dat in welk land hij ook zat de Nederlandse staat de geheime dienst van dat land weer op zijn dak stuurde. Het leven wordt hem al 13 jaar onmogelijk gemaakt.

Advocaat
Advocaat Gabriel Meyers hield een zeer goed pleidooi.

Geen Pers aanwezig
Nico van den Ham was vroeg aanwezig en heeft voor de zitting zo'n 10 minuten gesproken met Edwin de Roy van Zuydewijn die te kennen gaf dat het leven hem zwaar viel. Verder spraken wij nog over de politiek en het Koningshuis, maar daar doen we geen mededelingen over anders is deze site morgen weer 'uit de lucht'. Ons Koningshuis is immers dik bevriend met die van de UK. De verbitterde Roy van Zuydewijn gaf ons duidelijk te kennen liever niet in pulp programma's zoals RTL Boulevard te willen komen. Hij was dan ook blij, dat er nu, vreemd genoeg en in tegenstelling tot de vorige keer, verder geen pers aanwezig was. Behalve dan de onlangs op verzoek van justitie verwijderde >>> http://nicovandenham.blogspot.nl/ die via de UK weer 'ín de lucht' is als >>> http://nicovandenham.blogspot.co.uk/ 

Eis
De advocaat-generaal eiste een voorwaardelijke gevangenisstraf van 2 maanden met een proeftijd van 2 jaar en 120 uur werkstraf. 

Uitspraak over 14 dagen