KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 23 september 2014

WEBSITE NICO VAN DEN HAM OP LAST VAN JUSTITIE VERWIJDERD EN WEER TERUG!

CENSUUR IN DE CORRUPTE SCHURKENSTAAT NEDERLAND 

Op last van justitie is in de nacht van 22-09 op 23-09 2014 deze website
>>> http://nicovandenham.blogspot.nl/ verwijderd!
 

Ik ben echter weer terug via Engeland op
 >>> http://nicovandenham.blogspot.co.uk/

Net zo erg als China, Cuba of >>> Noord Korea, maar dan meer stiekem! 

Censuur 
De site is weer terug met grote dank aan Google! Als we op deze wijze niet terug hadden kunnen komen zou er ook nog een andere manier zijn geweest. Hier is het laatste woord overigens nog niet over gezegd. Morgen proberen we uit te vinden welke hoge corrupte staatsschurk hier opdracht toe heeft gegeven. Dat het van het hoogste niveau afkomt is zeker, want dit gaat zomaar niet. Nico is >>> veroordeeld om bepaalde artikelen aan te passen of te verwijderen. De complete website is er de afgelopen nacht af gehaald! Dit is een zeer ernstige kwestie. Niet alleen voor deze site, maar ook voor andere site's in de toekomst! Ik voel het dan ook als een plicht om dit tot aan het hoogste niveau uit te gaan zoeken en aan te gaan vechten. 

Problemen met links
In vrijwel alle artikelen komen links voor naar andere artikelen op deze site. Die links werken niet meer en de berichtenlijsten zijn op dit moment ook waardeloos. Wegens chronisch tijdgebrek zal het enige tijd in beslag nemen om die honderden links weer in orde te krijgen. We gaan beginnen met de laatste berichten. 

BackUps
We gaan nog vaker backUps van de site maken. Alles op deze site mag gekopieerd worden, mits er niets aan de teksten is veranderd. Ik ben zeker niet verslagen, maar vindt de hele gang van zaken wel zeer beangstigend. Er is al zo veel gebeurd. In elkaar geslagen op aansporing van de politie, opgesloten op valse gronden enz, enz, en nu weer dit. Wat is de volgende stap? In deze schurkenstaat kan werkelijk alles.

Rechtszaak vandaag
Over het verloop van de rechtszitting van vandaag kan nog even niets worden gezegd, behalve dan dat het over de kosten van het kort geding ging. Dat de misdaadgroep woningcorporatie Stadgenoot deze rechter heeft willen misbruiken om gronden te creëren, die in een andere rechtszaak kunnen worden misbruikt om Melder van Misdrijven Nico van den Ham dakloos te maken. Het eindvonnis is volgende week maandag.