KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 11 februari 2014

HOGE RAAD BESLISSING LOUIS HAGEMANN


Louis Hagemann mag verder wegrotten
De hoge raad in den Haag heeft vandaag beslist dat Louis Hagemann verder mag wegrotten in de lik en zijn zaak dus niet wordt heropend. Dat werd ons, aanwezigen achter kogelvrij glas, in amper tien minuten duidelijk gemaakt. De zitting was gepland in het gebouw van de Hoge Raad, Kazernestraat 52 te Den Haag. Op weg daar naar toe kwam ik bij toeval het zeer strijdbare -recht is recht en krom is krom- 'wereldwijf' Jacqueline Hagemann tegen, die mij vertelde, dat de zitting wegens veiligheid overwegingen verplaatst was naar het paleis van Justitie in de Haag. Dat, terwijl er op de vorige zittingen, waar wij ook waren, geen een onvertogen woord is gevallen en het zeer beschaafde publiek muisstil was!

Meedogenloze Toga's
Een lange rij (6 stuks) meedogenloze Toga's, zittend aan een lange tafel, vinden het dus niet nodig om de kwestie, die bol staat van de tegenstrijdigheden nog eens wordt herzien. Ook advocaat generaal Ebe Hofstee zat er natuurlijk bij en iedereen op de tribune was het er over eens, dat het net leek of deze oude man met zijn lange witgrijze haar, wat blijkbaar statisch geladen is en dan ook werkelijk alle kanten op wees, zo uit zijn nest kwam. Van Kapo Jetta Klijnsma, zou hij zo niet mogen gaan solliciteren en de Kermisattractie Spookhuis wil hem niet, want dan durft er niemand meer in. 


Persvoorlichter
Na de zitting om 01.30 u. zou een persvoorlichter de beslissing nog wat uitgebreider komen toelichten en konden er wellicht nog wat vragen worden gesteld. Lange tijd hebben wij daar voor de deur van de zittingzaal op staan wachten, maar wij hebben geen voorlichter gezien. Journalist Micha Kat die ook aanwezig was en eerder naar beneden was gegaan, weet op zijn website >>> Klokkenluideronline.is te melden dat de persvoorlichter beneden een paar gecensureerde staats pulp-zwijg-media journalisten te woord heeft gestaan. Kritische vragen zijn uiteraard niet gesteld, want daar doen ze niet aan.

Advocaat
De zeer bewogen advocaat John Peters uit Amersfoort was net zoals bij de vorige zitting (advies van de Advocaat Generaal) op 19 november 2013 zichtbaar ontdaan.
Mr. Peters en Jaqueline Hagemann gaan zich nu beraden inzake het nemen van volgende stappen.


Zie voor details de zeer uitgebreide website >>> Case Louis Hagemann

Morgen gaan we weer naar een zitting!  Aan het nieuwe Amsterdamse marmeren Gerechtshof schuin achter Centraal Station Amsterdam. 10.00 uur Pedograaf zaak Micha Kat. Helm op zetten, voor uw eigen veiligheid, want zo nu en dan dondert het >>> marmer naar beneden!