KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 12 december 2014

Van der Hoeden | Mulder versus Nico van den Ham

Laf, gewelddadig, gewetenloos  deurwaarders-tuig van Amsterdams gerechtsdeurwaarders en juristen kantoor
Van der Hoeden Mulder betekend/bezorgd exploot bij
 Nico van den Ham terwijl deurwaarder weet dat Nico 
naar zelfmoord-herdenking in Den Haag is.

Waarom wachten tot Nico niet thuis is? Lees het onder dit explootMeer dan 12.000 Euro

Het voor Nico gigantische bedrag dat hem in opdracht van de criminele organisatie Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek door het -wij doen alles voor misdaadorganisaties- deurwaarderstuig wordt afgepakt wordt alleen maar hoger.
Eerst was het boete bedrag voor het melden van misdrijven gepleegd door de (semi) staats misdaadgroep minder dan 12.000 euro, nu is dat al meer dan 12.000 euro!
Elke overeenstemming met schamele inkomen van Nico is zoek. Ook de vele andere bijkomende kosten in deze eindeloze kwestie, die al bijna 6 jaren duurt, lopen in de duizenden Euro's. Een onbeheersbare situatie die alleen al vanuit het financiële oogpunt meer en meer een zelfmoord-waardige situatie is geworden. 


Zelfmoordherdenking

Het -2 centimeter dik kogelvrij glas- deurwaarderskantoor Van der Hoeden | Mulder heeft 2 uitnodigingen gehad om naar de zelfmoord-herdenking in Den Haag te komen. Een herdenking van slachtoffers van zelfmoord gerelateerd aan, zoals zij zelf toegeven, de gevolgen van o.a. het 'werk' van gewetenloos >>> deurwaarderstuig.

Bang voor camera 
Diegene die bovenstaand exploot op afgelopen woensdagmiddag kwam brengen is waarschijnlijk dezelfde persoon, die op deze >>> feestelijke woningontruiming de camera uit Nico zijn handen probeerde te slaan. Deze gewelddadige deurwaarder heeft het exploot uitgebracht op juist dat moment, dat hij wist dat Nico op die herdenking was en hij niet het risico liep dat Nico de camera weer op zijn bolle kop zou richten als hij aan zou bellen? Deurwaarders zijn verplicht om aan te bellen om een exploot te overhandigen. Maar als het slachtoffer niet thuis is mogen ze, zo is bij wet bepaalt, het exploot in een gesloten enveloppe in de brievenbus achterlaten. De rechter gaat er dan altijd vanuit dat jij het hebt ontvangen.  

Geen deurwaarders op dodenherdenking
Veel deurwaarderstuig was uitgenodigd voor de zelfmoordherdenking, maar er was er geen een te bekennen. Eén deurwaarder belde woensdagmorgen nog wel op met de mededeling geen tijd te hebben voor herdenkingen. 'Wij moeten voor onze 'fijne' clientèle zoals misdaadbanken, criminele woningcorporatie's en ander crimineel
graai en zakkenvullers-tuig elke dag zo'n 20 gezinnen feestelijk de straat op kwakken en daar zijn wij heel druk mee', zo vertelde hij.

Beroepsgroep
Bovendien, zo deelde de deurwaarder met veel enthousiasme ook 
nog mee: 'Zo een woningontruiming is voor onze beroepsgroep en onze >>> blauwe hulptroepen altijd een uiterst vermakelijk gebeuren, vooral als het gezinnen betreft met kleine kinderen of als er een opa of oma inwoont' 'Nou ja, inwoonde', schaterde de deurwaarder!
'We verdienen er niet alleen heel veel mee, maar aan het leedvermaak beleven wij ook altijd veel plezier. Schaamte of mededogen kennen wij niet'. 'Ons werk is onze hobby, vandaar dat wij ook zo'n fijne grijns op onze uitgestreken smoelen hebben'.    Al ons geluid en beeldmateriaal van de herdenking is zo bleek later, vanwege een defecte camera waardeloos. Verwijzen naar andere website's zouden we wel willen, maar ook daar is niets te zien behalve op >>> http://www.omroepwest.nl/node/215839/overlay - op 7min.32 sec.

In het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel naar de volgende adressen gezonden:

"ganderiesen@stadgenoot.nl" <ganderiesen@stadgenoot.nl>, rboomgaart@stadgenoot.nl,
Jan Bulder <jbulder@stadgenoot.nl>, pdehaas@stadgenoot.nl, pdejong@stadgenoot.nl,
mbos@stadgenoot.nl, info@stadgenoot.nl, AT5 Info <info@at5.nl>, pers@amsterdam.politie.nl,
jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl, orde@aova.nl,
hoofdredactie@parool.nl, thomas.kok@arkin.nl info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl,
redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl, webredactie@nza.nl, pers@nza.nl,
info@rochdale.nl, Chris Schaeffer <spafdelingasd@gmail.com>, randjan.bissesar@mentrum.nl,
info@huurgenoot.nl, info-regiorandstad@ggn.nl, j.vanderloo@ggn.nl,
info@brabant.ggn.nl, info-tijhuis@ggn.nl, limburg@ggn.nl, info@ggn.nl, zeeland@ggn.nl,
zembla@bnnvara.nl, J Boudewijn <j.boudewijn@hoeden-mulder.nl>