KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 28 november 2014

ZWARTBOEK OVER ZORG-DEPORATTIECENTRUM DE GOLFSTROOM IN DEN HELDER, VAN ABVAKABO FNV

INTIMIDATIE, RACISME, FRAUDE EN KEUZE TUSSEN VERHUIZEN EN ZELFDODING IN ZORG  DEPORTATIE-ZELFMOORD CENTRUM

'Verplicht verhuizen, zelfmoord kan ook, het is uw keuze mevrouw'


Vier bejaarden kondigden onlangs aan liever zelfmoord  te plegen dan op hun oude dag nog te moeten verhuizen om plaats te maken voor een huisartsencentrum.

De 81 jarige Jannie Westveer –van Poelje voegde daad bij woord en maakte >>> zich van kant.

Bejaardenmoord
Het onderzoek naar de zelfmoord in het verzorgingscentrum  deportatie-zelfmoord tehuis De Golfstroom in Den Helder is niet door de inspectie voor Volksgezondheid uitgevoerd, maar door een bureau dat onder dezelfde corrupte stichting (De Vrijwaard) als het tehuis valt.

Racisme en intimidatie

Ook zijn er andere meldingen over het tehuis boven water gekomen en dan specifiek over de Raad van Bestuursgangsters. Zo is er ook nog sprake van racisme, intimidatie en fraude binnen de instelling. Dit alles staat in het >>> Zwartboek dat dinsdag door de Abvakabo FNV aan de Tweede Kamer is overhandigd. Naast de meldingen zijn er ook geheime gespreksopnames, (waar kennen wij dat van?) die gemaakt zijn tijdens een informatiebijeenkomst over de gedwongen bejaarden-deportaties.

Verhuizen of zelfmoord, een keuze
Op de gespreksopnames tijdens de bijeenkomst die aan de zelfmoord vooraf ging, is te horen hoe de bestuurder bewoners en personeel keer op keer schoffeert.
Ook kregen de bejaarden bevestigd dat zelfmoord een keuze is die zij kunnen maken als ze tegen de verhuizing op zien.  Directeur-bestuursgangster-deportatie-coördinator >>> Coert Veenstra was daarbij en greep niet in.  


Op 6 november 2014 is er een petitie verspreid door de raad van bestuur van Vrijwaard om het zwartboek tegen te houden. Personeelsleden hebben gemeld bij Abvakabo FNV dat zij onder druk zijn gezet om te tekenen. Dit heeft Abvakabo FNV niet weerhouden van >>> publicatie.

Op woensdag 10 december tussen 14.00 en 15.30 u. zal voor het Paleis van Justitie in Den Haag een herdenking worden georganiseerd ter nagedachtenis van de honderden zelfdodingen die jaarlijks te betreuren zijn ten gevolge van besluiten van rechters en instanties.


 Bezoek de Nationale dodenherdenking op 10 december in >>> Den Haag 

Zie ook >>> DEURWAARDERS, GGZ EN ZELFMOORD

Bekijk reportage >>> Een Vandaag

Wij hebben dit artikel naar verschillende instanties toegezonden waarvan wij menen dat het goed zou zijn dat er daar eens goed wordt nagedacht over het bovenstaande!