woensdag 5 november 2014

VEEL AANDACHT VAN RUSSEN VOOR SCHENDINGEN KINDERRECHTEN IN SCHURKENSTAAT NEDERLAND

Schurkenstaat Nederland
wordt bij regelmaat te kakken gezet op de Russische TV.
  

Video's over Nederlands Pedofiel Zwart Toga Tuig en nu ook het mishandelen van kinderen door Misdaadgroep Jeugdzorg-Nederland worden in Rusland gewoon getoond en niet gecensureerd!


Justitiële Kinderverkrachters
Regelmatig duiken er Russische video's op van TV documentaires en items uit journaals waarin de Russische bevolking duidelijk wordt gemaakt, dat het heel normaal is in keurig Nederland de Beerput van Europa dat rechters en ander hooggeplaatst justitieel schorem overdag het voetvolk bestraft en in hun vrije tijd hun snikkel schaamteloos in de kinderen van dat zelfde voetvolk duwt. Doet een glazenwasser dat, dan zit hij langdurig opgesloten en wordt hij eindeloos verhoord. Daarna wordt hij zijn wijk uit getreiterd. Voor crimineel geil Toga Tuig heeft de volgzame jaknikkende Nederlander meer respect angst, want als zij >>> verdacht worden van dergelijke smeerlapperij gebeurd er helemaal niets! Nou ja >>> behalve dit dan.

Schokkende reportages 
In april 2013 plaatsten wij al een schokkende Nederlands ondertitelde reportage uit een Russisch journaal. Wij plaatsten ook een video waar te zien is dat VVD Huichelaar Mark Rutte, door President Vladimir Poetin tijdens een bijeenkomst in het scheepvaartmuseum in Amsterdam inzake seks met kinderen zo op zijn plaats werd gezet. In Nederland mochten wij dat niet zien en de volks-verlakkende reguliere media zorgde er dan ook voor dát we het niet kregen te zien. Beide video's zijn te bekijken in dit >>> artikel.

Wapens

Tijdens die bijeenkomst zei Poetin dat de Russen wellicht de wapenen zouden oppakken als er in zijn land een vereniging (Martijn) zou verschijnen die pedofilie propagandeert zoals dat jaren in ons 'fijne'pedo-land het geval was. Het overgrote deel van Nederlandse bevolking, de jaknikkers, pakken geen wapenen, protesteren niet eens en vinden het zolang hun kind maar geen slachtoffer is allemaal wel best.

Jeugdzorg Nederland
Tijdens een congres over opvoeding, in het Kremlin werd uitgebreid ingegaan op de kindermishandeling die massaal plaatsvindt bij de Nederlandse Jeugdzorg en werden zelfs de woorden fascisme meerdere malen gebruikt. Onderstaande video is een fragment. De gehele video is te zien door hier >>> te klikken. 
Nieuwe Russische reportage's  
Onlangs werd er weer een uitgebreide reportage op de Russische TV inzake de kinderrechten in ons Schurkenland vertoond. Ook nu weer ging het over de veel leed veroorzakende misdaadgroep Jeugdzorg. De advocaat van slachtoffertje Sylvano, mr. Joancy Breeveld Belliot, Sylvano zelf, Held Professor Arnold Heertje (website aan te klikken in rechter kolom) en  Nora Yörükseven wereldmoeder van Khan (website aan te klikken in rechter kolom) zijn o.a. te zien en te horen in die reportage. De reportage is te bekijken door de 2e video te starten in het artikel op deze >>> Russische website.

Censuur
Hartverscheurende, video's van mishandelingen worden op verzoek van de misdaadgroep verwijderd van het Nederlandse vrije gecensureerde internet zodat deze site er ook geen gebruik meer van kan maken. Een voorbeeld daarvan is in dit artikel te zien >>> Kindermishandeling op kantoor Jeugdzorg. Burgers die voor hun rechten en die van hun kinderen opkomen worden op verzoek van jeugdzorg door corrupte rechters veroordeeld en een Nederlands echtpaar dat over al deze vuiligheid op internet schrijft moesten onlangs hun wachtwoorden afgegeven!  

Door onze wie-neukt-met-wat-redactie